Kate Upton jakaa kaikki intiimi yksityiskohdat hänen kauneuden rutiinistaan

August 28
No comments yet

Yksinkertainen meikki on aina toiminut parhaiten minulle. Olen kasvanut Floridassa, ja luulen, että tämä voi olla osa syytä. Olin todella mukana hevosten näyttämisessä, ja se on oikeastaan ​​miksi käytin ensimmäistä kertaa meikkiä: Ennen hevosen näyttämistä äitini tai vanhempi sisko auttaa minua laittaa huulipunaa tai jotain luomiväriä. Se ei ollut koskaan lohikäärme; se oli pieni luottamusvoima, joka auttoi minua tuntemaan itseni paremmin yhteen.

Toinen syy, jonka tavallisesti teen enemmän luonnollista meikkiä, on persoonallisuuteni. Olen puhuja – minulla ei ole suodatinta. Plus, olen aina hymyilevä. Luulen, että jos astuin huoneeseen, jossa oli neonia tai paljon meikkiä, ihmiset olisivat kuin “ptruu, se on aivan liikaa! “Joten sävyttää minun meikki tasapainoa.

Minun jokapäiväinen ilme on perustunut johonkin meikkitaiteilijasta kerran kertoi minulle, eli “Aloita melkoisella”. Hieroen kulmia, laitetaan hieman ruskeaa varjoa ja ripsiväriä, ja täydennän ihoni Bobbi Brownin peitevoidepakkauksella. Voit aina lisätä huulen värin ja parantaa sitä sieltä, mutta jos aloitat melkoisen, niin se on enemmän naisesta kuin meikkiä. Se on myös Bobbin filosofia. Muistan pari vuotta sitten, kun näin hänen melko voimakasta kampanjaansa kaikkialla, ja olin kuin, “Hän saa sen.” Hänen sanomansa on aina ollut, että sisäinen kauneus tulee ensin, mistä tunnen.

Ota Instagram. Haluan lähettää #wokeuplikethis -valokuvan ja olla se, mitä itse asiassa näyttäisin heräävän. Jos kosketat valokuvaa tai laitat meikkiä ennen kuin otat #wokeuplikethis -kuvan, mitä se sanoo? Jos me kaikki toned alas vähän, ja eivät ole retusoida omia valokuvia niin paljon, se voisi lähettää viestin.

Riippumatta siitä, että käytät meikkiä, se ei ole sama kuin retusointi – se on jotain mitä teen itselleni. Se näyttää. Se viimeistelee asun. Tarkoitan, että ostat mukavia kenkiä tekemään upean asun, ja se tekee sinusta tuntuu hyvältä. Meikki on sama.

Hyvä, ei, fantastinen uutinen! Uuden Bobbi Brown Hot Collectionin juhlaa varten Kate Upton siirtyy Marie Claire Twitter -tiliin helmikuun 24. päivänä klo 13.00. EST. Kerro kauneuskysymyksesi Kateelle @MarieClairelle hashtagilla #KateOnBeauty, ja hän vastaa heihin LIVE!

Sinun kannattaa myös tarkistaa:

Suihku kuin Supermalli: Kate Uptonin salaisuus hehkuvaan ihoon

7 “vikoja”, jotka eivät ole

22 Genius Eyeliner Hacks, jotka tekevät silmäsi todella pop

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 + = 58