Katso punaisesta matosta: Evangeline Lilly ja Orlando Bloom peruukki * Hobbit *

September 28
No comments yet

Hei, heidän hiuksensa näyttävät täydellisiltä, ​​vaikka he tappavat tuhansia orkkoja. In * The Hobbit: Smaugin pettymys, * Evangeline Lilly ja Orlando Bloom hyppäävät ja sitovat taistelevat vihollisten legioon, mutta heidän loisteputket ovat aina näyttävät juuri niin.

Me tarttui toimintaan heartthrobs näytöllä, jonka isännöivät Cinema Society ja Moncler löytääkseen salaisuuksiensa (lainatut) tylsä ​​hiukset.

Orlando Bloom: “Olin todella oppimassa linjoja * Romeo ja Julia * kun olin tekemässä hiuksia ja meikkiä, todennäköisesti raivostuttaen meikkitaiteilijani, olen todella mennyt vaaleanpunaiseksi uudelleen, mutta se on peruukki – sama peruukki. Taru sormusten herrasta. Se oli oikeastaan ​​melko hyvässä kunnossa. Se on yksi niistä hauskoista asioista, koska rakastan peruota, rakastan sitä, miten se toimii. Rakastan, että saan olla vaalea! ”

Evangeline Lilly: “Hiukset elokuvassa ovat tyylikkäitä, kauniita ja jäsenneltyjä, puhtaita, yksinkertaisia, vahvoja ja naisellisia. Sain niin kyllästynyt rantahiuksiin kymmenen vuoden jälkeen menetetty. Haltioiden on tarkoitus olla täydellisiä olentoja. Mutta usko sitä tai ei, se oli vain kaksi tuntia hiuksia ja meikkiä, joka on todella standardi elokuva. Peruukkiin kesti puolen tunnin ajan kääriä hiuksiani ja sitten puoli tuntia laittaa se päälle. Korvat olivat noin puoli tuntia. Pelasin usein korviaan – se on outo rasti, joten [meikkitaiteilija] istuisi vain ja puhui korvilleen puoli tuntia, joten se oli täydellinen. Orkilla oli tällä välin viisi tuntia ja kaksi tuntia, kun taas päivän lopussa minua oli valmis 15 minuutissa. ”

LIITTYVÄT LINKIT:

• Katso Red Carpet: American Hustle’s 70-luvun hiukset

• Katso punaisesta matosta: Benedict Cumberbatch Goes Blond

• Blue Jasmine -pukuja muuttavat Cate Blanchettin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − = 61