Kendall Jenner puhuu siitä, että Paparazzi on “stalked”

August 28
No comments yet

Vaikka Kendall Jenner varmasti nauttii julkkisperheistä, kannattaa muistaa, ettei valokeilassa ole ollut täysin hänen valintansa (ahem, näemme sinut Kris Jenner). Kendall käsitteli joitain mainettaan kuuluisia sivuja hänen verkkosivuillaan, erityisesti hänen suhdettaan paparazziin.

“Jos paps ajaa punaista valoa – kaikki kaksitoista niistä – ja melkein tappaa jonkun toisen, minä varmasti kerro heille pois”, kirjoittaa Kendall. “Pysähdyin, kerro heille vetäytyä vierestäni ja sanon:” Sinä kusipääsi! Et vain tappa tappaa, mutta sinä tapat viattomia ihmisiä ympärilläsi. ” Menen vain heille. “

Ajoittaisista räjähdyksistä huolimatta Kendallilla ei ole paljon valtaa paparazziin, ja se elää pääasiassa kalakulhoon. “Se, että minulla ei ole mitään sanoa siinä, on turhauttavaa”, hän selittää. “Ymmärrän, että olen julkinen henkilö, mutta siitä tulee erittäin epäinhimillistä, että sillä ei ole yksityisyyttä.”

Kendall luottaa ystäviinsä ylläpitämään normaalia, mutta ilmeisesti hän on noussut kymmenen paparazzi odottaa talonsa ulkopuolella joka päivä. Lainaan häntä, “se on legit stalking.”

Tarkista itsesi ennen kuin hyppää itsesi, papit.

kuva
Giphy

Seuraa Marie Claire Instagramissa viimeisimmistä uutisista, kauniista kuvista, hauskoista tavaroista ja sisäpiiristä POV.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 76