Kuka on Jon Snow Daenerys Targaryenille pelikentälle? – Onko Jon ja Daenerys liittyvät GOT?

August 28
No comments yet

Se on totuus (tai ainakin fani-teoria), joka tunnusti yleisesti, että Jon Snow ja Daenerys Targaryen tulevat kokoamaan yhteen Valtaistuinpeli. George R. R. Martinin sarja on nimeltään Laulu jäästä ja tulesta kuitenkin. Mutta koska R + L = J-teoria osoittautui hyvin totta, se on myös yleisesti tunnustettu totuus, että Jon ja Dany ovat yhteydessä toisiinsa. Ainoa osa, jota ei ymmärretä, on täsmälleen millä tavalla he ovat yhteydessä. Mutta hyviä uutisia: Se ei ole niin monimutkainen kuin se tuntuu. Aloitetaan Targaryen-perheen perusasiat.

Targaryens:

Targaryen-sukupuu on ~ koko asia, mutta älä huoli: sinun ei tarvitse muistaa sitä – Daenerysin välittömässä läheisyydessä on kaikkea asiaa tässä.

kuva

Imgur

Danyllä on kaksi veljeä: Rhaegar ja Viserys. Kaikki kolme olivat Aerys II: n lapsia, AKA Mad King. Kaiken tämän saattamiseksi kontekstiin, Mad King hallitsi Westerosia ennen Robert Baratheonia. Hän on kaveri Jaime Lannister tapettu ja ansainnut hänelle ihanan lempinimen “Kingslayer”.

Puhutaan nyt Danyn veljeksistä. Ensinnäkin on Viserys (joka tapasimme kaudella 1), kaveri, joka myi Danyin raiskaajalle pyrkiessään nostamaan armeijan (tämä pyrkimys ei päätynyt hyvin … kuten hän kuoli kauhean kuoleman). Vielä tärkeämpää on Danyn veli Rhaegar, joka vie meidät….

Kuinka Jon sopii:

Tämä on hyvä hetki muistuttaa kaikille, että R + L = J tarkoittaa Rhaegar + Lyanna = Jon. Se on oikein: Danyn veli Rhaegar Targaryen on Jon Snowin todellinen, biologinen isä. Joten jos tämä jättää meidät kysymykseen siitä, miten hän ja Dany ovat yhteydessä toisiinsa?

Lyhyt versio:

Dany on Jonin täti. Se siitä. He eivät ole serkut, he eivät mitenkään “poistuneet”. Hän on vain suoraan tytönsä ja hän on hänen veljenpoikansa.

Joten … he voivat silti päätyä yhteen?

Joo! Vuonna Valtaistuinpeli maailma, he täysin, ehdottomasti voi. Targaryensillä on pitkä historia avioliiton solmimisesta (ks. Yllä oleva kaavio) yrittäessään pitää mystisen, lohikäärmeestä infusoidun veriryhmän puhtaana (jos Dany olisi ollut vanha, hän luultavasti olisi naimisissa Rhaegar-wrap pääsi ympärillä että). Niinpä standardit, täti ja veljenpoika eivät ole miltei sukua tarpeeksi.

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − 90 =