Kuumat elokuvat miesten nimetty Daniel – Näyttelijät nimetty Daniel etsivät kuumaa elokuvia Ranked

August 28
No comments yet

Asiat, joita opin tästä listasta: 1) Danielista on paljon miehiä. 2) Useimmat Daniel-nimiset miehet ovat kuumia. 3) Daniel Radcliffe as Harry Potter on ehkä kaikkein vähiten seksuaalinen asia kaiken aikaa, eikä sen pitäisi olla kuumaa luetteloa koskaan. Se ei ole täällä. Mikä on täällä? Useat muut Daniels, jotka kaikki ovat kuumia, sijoittuvat sanottuun kuumuuteen.

10. Daniel Radcliffe: Sveitsin armeijan mies

Valitettavasti niille, jotka mieluummin katsovat elokuvia Daniel Radcliffen elossa, hän on kuollut tässä elokuvassa. Itse asiassa hän viettää koko ajan vartalo-ruumiina, jonka erektio kaksinkertaistuu kompassina. Miksi olen sisällyttänyt Daniel Corpse tämän Hot Danielsin listalle? Rehellisesti, jos et tiedä, en voi auttaa sinua.

kuva

Kylmä rautakuvia

Ole kiltti, yritä nimetä mieluisampi ruumis. Odotan.

9. Dan Stevens: Kaunotar ja hirviö

Olenko houkutellut Dan Stevensille koira / puhveli, joka sulkee nuoren naisen linnaansa ja Tukholman oireyhtymään? Joo. Haluaisin, etten ollut. Joo. Valitettavasti tässä olemme. Jos sinäkin häiritsit oman murskasi Dan Stevensillä kirjaimellinen peto, ehkä tämä gif hänestä CGI-asuilla auttaa.

kuva

Giphy

Ei? Entäs tämä.

kuva

Giphy

8. Daniel Craig: Kultainen kompassi

Oletteko ajatellut, että James Bond olisi tässä luettelossa? Ei! Hän on seksistinen / misogynist, joka suoraan sanoen voi astua vasemmalle laatikolle ja tehdä tilaa TÄSSÄ DUDE:

kuva

Giphy

Ei, en tiedä, mitä hän tekee kasvoillaan täällä. Hyväksyn sen kuitenkin. Huomaa myös, että Daniel Craigin sielu on suuren kissan muodossa tässä elokuvassa, joten jos animoitavat kissaeläimet ovat sinun juttusi (en ole tuomari), sinun pitäisi todennäköisesti etsiä sitä Netflixissä juuri nyt.

kuva

Giphy

7. Daniel Craig: Kid King Arthurin tuomioistuimessa

“Anteeksi,” kysyt, “Onko tämä luettelo kuumin Daniels, tai useimmat WTF? “Vastaukseni: Saat luettelon, joka voi tehdä molempia. Mikä tuo meidät Daniel Craig ja hänen kulhoon leikattu Kid sisään King Arthurin tuomiokirkko.

kuva

disney

Kyllä, se on syvästi hälyttävä ja valitettava. Mutta jos todella kosketatte sisäistä totuutta, luulen, että löydät itsesi siitä, että siinä on jotain outoa kuumaa. Kuten, c’mon:

kuva

disney

Toimittajan huomautus: Kaikki te lukijat siellä ajattelevat, miksi tämä nainen on kyseenalainen maku urospuolisten kampausten ranking miesten elokuvia kuumuutta? jatka lukemista.

6. Dan Stevens: Mies joka keksin joulun

Vau, kaverit, jotka tiesivät Charles Dickensin olevan tällainen välipala? En minä, mutta kuka minä kyseenalaistaa tätä kuvaa ?:

kuva

Kaplan Company

Kuka tietää MITÄ että sanomalehti sai ansaita Dan Stevensin niin houkuttelevalta mutta epäilyttävältä, mutta olen täällä täällä tukemaan kaikkea hänestä, mukaan lukien hiusten valinnat tässä elokuvassa. Älä vaivaudu kyselemään, jos saan tällä hetkellä näköongelmia – mielestäni on muodostunut.

5. Daniel Day Lewis: Crucible

Ota pois kauhu ja kuolema ja Crucible on periaatteessa seksuaalinen herääminen ihmisille todella noidaksi (a.k.a. ME), kiitos yhden Daniel Day-Lewisin. tarkoitan…

kuva

20th Century Fox

4. Daniel Kaluuya: Sicario

Ilmeisesti saamme Daniel Kaluuya sisään Musta pantteri. Mutta ennen kuin teemme, tässä hän etsii ylimääräistä komeaa FBI: n agentti sisään yhtenäinen:

kuva

Lionsgate
Mainos – Jatka lukemista alla

Ja vielä enemmän komea FBI: n agentti ulos of yhtenäinen:

kuva

Lionsgate
Mainos – Jatka lukemista alla
Mainos – Jatka lukemista alla

Tysm ajastasi.

3. Daniel Radcliffe: sarvet

Rehellisesti, älä edes väitä, että väitätte minua tästä. Elämä on helpompaa, jos me kaikki hyväksymme vain, että sarvipäinen poika, joka asui, tulee numeroon kolme. Ei, että sinulla on yhtäkään argumenttia, kun katsot tätä savuvaa kuvaa.

kuva

Punainen graniittikuvat

Mainos – Jatka lukemista alla

2. Daniel Kaluuya: Musta pantteri

Useimmat ihmiset keskittyivät Michael B. Jordanin äärimmäiseen kuumuuteen Musta pantteri, joka oikeudenmukainen. Hän tupakoi. Mutta Daniel Kaluuya ei saa jättää huomiotta. Osittain siitä johtuen tulipaloista, joita hän antoi itse elokuvassa:

kuva

Marvel Studios
Mainos – Jatka lukemista alla
Mainos – Jatka lukemista alla

Ja osittain hänen lehdistöturansa, joka oli yhtä paljon myynninedistämismatkaa Daniel Kaluuyan viehätyksestä, koska se oli elokuvan myynninedistämismatka.

kuva

Getty Images

1. Daniel Day-Lewis: Viimeinen Mohican

Daniel Day-Lewis vuonna 2003 Viimeinen Mohican on todennäköisesti kaikkein seksuaalinen asia, joka tapahtuu Danielin kanssa lajina. Monet Ph.D. opinnäytteitä voidaan kirjoittaa hänen kiistämättömästä kuumuudestaan, joka parhaiten tiivistää useat valokuvat hänen virtaavista hiuksistaan ​​ja vertaansa vailla olevasta luustorakenteesta. tehdä voit katsella.

kuva

Morgan Creek Entertainment Group
Mainos – Jatka lukemista alla

kuva

Morgan Creek Entertainment Group
Mainos – Jatka lukemista alla
Mainos – Jatka lukemista alla

NOPE, EI TEHTY YET.

kuva

Morgan Creek Entertainment Group

kuva

Morgan Creek Entertainment Group

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 13