Kylie Jenner’s Snapchat oli hakkeroitu joku väittää olevansa alastomia

August 28
No comments yet

Kylie Jenner joutui Twitter-hakkerin uhreiksi, kun käyttäjä lähetti loukkaavia viestejä miljoonille seuraajilleen. Valitettavasti tuntuu siltä, ​​että todellisuuden tähti on saanut sosiaalisen median hakkasi jälleen – tällä kertaa Snapchatilla.

Fanit huomasivat eilen (sunnuntaina 23. heinäkuuta), että Kylie’s Snap-tarinoissa oli jotain kyseenalaista sisältöä. Kuvakaappausten mukaan chikri95-käyttäjää käyttävä snap-koodi ilmestyi kauneusmogulin tilille väittäen, että hänellä oli alastomia kuvia Kylystä. Tällöin ilmestyivät myös muut outoja valokuvia, mukaan lukien samasta käyttäjältä tulevat tweets-kuvat. (Tieto ei ole koskaan kunnossa katsoa jonkun vuotanut nude-kuvia, olipa kyseessä sitten todellinen tai ei.)

Tässä tapauksessa henkilökohtaisia ​​valokuvia ei jaettu, ja hakkeri myöhemmin lähetti Twitterissä, että heillä ei ollut lainkaan alastomia valokuvia. Seurauksena hakata, näyttää siltä kuin epäiltyn Twitter-tili on keskeytetty, ja Kylie’s Snapchat on palautettu normaaliksi. Kaikki outoja valokuvia poistetaan ja korvataan tavallisella sisällöllä. Hän ei ole vielä vastannut sosiaalisen median haastatteluun, mutta emme olisi yllättyneitä, jos hän puhuisi – kuten hän teki, kun tämä tapahtui hänen viime kesäänsä.

Tämä on kuitenkin yhtä hyvä muistutus kuin mikä tahansa, jotta voit varmistaa, että teet kaikkensa suojellaksenne siitä, että olet hakkeroitu sosiaalisessa mediassa. Vältä käyttämään yleisesti käytettyjä salasanoja ja varmista, että sinulla on erilaisia ​​salasanoja eri sosiaalisen median tileille. Alustoilla, jotka sallivat sen, sinun on aina otettava käyttöön kaksitasoinen todennus ja koskaan anna salasanasi kenellekään (nope, ei edes BFF). Vaikka julkkikset ovat varmasti uhattuna enemmän haasteita heidän tähtensä vuoksi, se voi varmasti tapahtua kenellekään, minkä vuoksi et voi koskaan olla liian varovainen.


Lisää Kylie Jenneristä:

  • Kylie Jenner’s Madame Tussauds Wax -kuvake pukeutuu hänen 2016-kokoontumiseen
  • Kylie Jenner on keskiyön sininen hiukset ja me emme ole kunnossa
  • Kim Kardashian haastattelee Kylie Jennerä hänen parhaista Beauty Secretsistä

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =