Kylie Jennerin “Scar” Tässä kuvassa ihmiset ovat vakuuttuneita, että hänellä on rintojen lisäys

August 28
No comments yet

Kun Pidä kiinni Kardashian kanssa ensin ilmestyi E! Vuonna 2007 Kylie Jenner oli nuori, normaali tyttö, vaikkakin paljon rahaa ja mahdottoman kuuluisa perhe. Nykyään meikki moguli on kasvanut paljon ja näyttää melko erolta entisestä itsestään. Hiljattain Instagram-valokuvassa on paljon faneja, jotka ajattelevat, että tähdellä on plastiikkakirurgia kiittää hänen muutostaan, NewBeauty kertoo.

Kuva, osa Barbie-teemallaan kuvaajaa, teki tähdellä hiljattain Pöyhistellä aikakauslehti, ominaisuuksia Jenner platinaa vaalea vyötärö pituus peruukki, pieni viljely alkuun ja vaaleanpunainen Juicy Couture seurata housut. Hänellä on kuuma pinkki silmänräpäys, ja se on positiivisesti väärennetty, ranta-kohtaus taustalla (täydellinen, tietenkin, kuuma vaaleanpunainen Barbie surfboard). Se näyttää toisin sanoen, tarkalleen miten voit odottaa Barbie-teemalla ampua pääosissa Kylie Jenner näyttää.

Kun Jenner lähetti kuvaan torstaina Instagramille, fanit huomauttivat kuitenkin, että hänen rintaansa pitkin näyttää olevan pystysuora viiva. Monet sanoivat, että se näytti siltä kuin arpi ja mainitsi sen todisteena siitä, että Jenner on joutunut plastiikkakirurgiaan (erityisesti rintaimplantit). Toiset kirjoittivat sen vain varjoina.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Näyttää melko kauas, että voit kertoa, jos joku oli leikkaus varjoon perustuen, joten keskustelimme RealSelfin avustajan ja plastiikkakirurgin David Shaferin sekä New Yorkin plastiikkakirurgin Norman Rowen kanssa. Molemmat, jotka eivät ole koskaan kohdelleet Jenneria, havaitsivat, että Jenner olisi voinut saada rintoja parantamaan, mutta totesi, että fanit viittaavat todisteena todennäköisesti on vain varjo.

Sähköpostiin osoitteeseen viehättää, Shafer selitti,

“Satoihin rintojen implantteihin, jotka olen pannut potilaaseen, en ole koskaan nähnyt erillistä linjaa, kuten [Jennerin] kuvassa […]. Jos tarkastelet koko kuvaa, näet sen viivan, joka ulottuu myös hänen kylkensä puolelle. Se näyttää minusta enemmän kuin valaistuksen tai Photoshopin vaikutukset, koska tällainen selkeä viiva ei ole anatominen. “Yleensä hän sanoo, että plastiikkakirurgit yrittävät piilottaa leikkaukset” inframammary-kerroksen, areolan ympärillä tai jopa kainalossa , “joten on epätodennäköistä, että Jenner olisi niin ilmeinen arpi kosmeettisesta menettelystä.

Kuitenkin sekä Shafer että Rowe uskovat, että Jennerin rintakuva tehostuu keinotekoisesti joko perinteisellä rintaimplantilla tai ei-kirurgisella kosmeettisella menettelyllä. Kuten Rowe selittää,

“Kun henkilöllä on runsaasti mediaalista napaa ja sivusuuntaista täyteyttä, se on yleensä merkki siitä, että hänellä oli rintojen lisäys … Kyliellä on tällainen täyteys.” (Meille kaikille ei-kirurgisille lääkkeille “keskimmäinen napa” viittaa rinnan keskiosaan ja “sivupolvi” viittaa sivuihin.) Shafer uskoo vastaavasti, että “ylemmän napa, joka usein johtuu implantteista. “


Lue lisää kosmeettisen kirurgian suuntauksista ja menettelyistä:

  1. Amerikkalaiset vienyt 16 miljardia dollaria plastiikkakirurgiaan vuonna 2016
  2. Lip injektiot: Negatiiviset haittavaikutukset, joita et voi tietää
  3. Se pelottava uutinen rintojen implantit aiheuttavat syöpä? Se ei ole mitä se näyttää

Niinpä sinulla on se: Jennerin “arpi” on luultavasti vain varjo. Jos hän sai tyrmäyksen, se on täysin hänen valintansa – ja he näyttävät hyviltä.

Katso: Dr. Ava Shamban kertoo huuliharjoituksista

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 14