Leighton Meester: draama kuningatar

August 28
No comments yet

kuva

Leighton Meester, joka tunnetaan parhaiten rikkaiden tyttöjen snobberiasta ja kaprikanssisuudesta Blair Waldorf Gossip Girl, saa hänen kulhonsa kehyksissä, matala-avainkulmassa, joka kulkee satamaviranomaisen, Manhattanin pääbussipäätteen ja yhden Times Squaden ohimenevän menneisyyden viimeisistä muistoista. Hän nauttii keilailusta – tämä on hänen toinen retki viikossa. Mikä ei ole sanoa, että Meester on taitava keilailu. Koska hän ei ole.

“En ole koskaan harrastanut urheilua”, hän selittää, ennen kuin hän vapauttaa pallon välinpitämättömästi. “En ollut heille mitään hyvää.” Hän katsoo, että pallo putoaa kouruun limpällisyyteen. Epätoivottua, hän heittää jälleen, heittää sen kaistalle, kolkuttaen kourallisen nastat. Seuraavaksi toinen kaivauslaukaus. “Luulen, että tarvitsen isomman tavoitteen”, hän sanoo tasaisesti.

Meester ei ole vieraita tällaisia ​​asioita. Yksi niistä harvinaisista lapsista, jotka ovat syntyneet sekä täydessä vauhdissa että pyrkimyksissään välttää pienintäkin suistumista, Meester on pyrkinyt isossa pelialueessa lukion jälkeen. Osa tästä on vastaus asiaan. Meesterin äiti, Constance, synnytti hänet, kun palveli liittovaltion vankeja huumekauppaa varten. Meester ei ollut, hän on usein selvittänyt, syntynyt vankilassa. Hänet toimitettiin sairaalaan ja siirrettiin puoliväliin taloon kolme kuukautta, minkä jälkeen hänet lähetettiin elämään isoäitinsä kanssa, kunnes Constance vapautti. Hänen isänsä Doug palveli myös aikaa huumeisiin liittyvien rikosten varalta. Hän ja Constance myöhemmin erosivat. Lapsuuden vaikeat tosiasiat antoivat Meesterille vertaansa vailla olevia näkökulmia. Lisäksi on vaikeasti muotoiltu suunnitelma siitä, mitä ei tehdä.

“Perheelleni on hullu historia”, hän myöntää. “Luultavasti hulluin, josta olen kuullut.”

Mutta se ei ollut, hän huomaa nopeasti, Dickensian kurjuudestaan. “Katson taaksepäin ja näen sen mukavassa valossa”, Meester kertoo nuorestaan ​​Marco Islandissa, Floridassa. “Se ei ollut mutkaton, mutta pelasin ulkona, menin rannalle.

Meester, kuten monet kovaa koputtavat lapset, ei käytä kovinkaan itsetuhoa. “Voit ottaa mitä sinulle annetaan ja käyttää sitä tekosyynä sotkeutua, mutta olen aina käsittellyt sitä, mitä minulle on annettu elämässä.” Pidän itseäni onnekas, en ole koskaan valehdellut ja minua rakastettiin. “

Kun Meester oli 10-vuotias, hän osallistui Atlantan mallintekokouksiin joulupäivän aikana. Asialainen nappasi hänet näkyvään suuntaan ja vei hänet New York Cityyn. “Päädyin pysymään, en koskaan palannut Floridaan”, hän selittää. “Se oli siinä.”

Hän asui äitinsä kanssa houkuttelevilla vuokravideoilla West Villageissa, sitten Inwoodissa, Manhattanin pohjoisimmalla kärjellä. Meester varannut mainoksia Bloomingdale’sin, Sternin, Limited Too: lle. Hän kukoisti paineen alaisena.

“Olen työskennellyt paljon, vaikka olin vain lapsi. Se tuntui minusta tavalliselta”, hän vernistii.

Hänen menestystään perustuen Meester lähti New Yorkista 14: een Los Angelesiin pilottikaudella. Hän ja hänen äitinsä asuivat asunnossa Hollywoodin ja La Brean kulmassa muutaman askeleen päässä Walk of Fameista, selviytyivät vaatimattomista tarkastuksista Meesterin isoisältä ja palkkioista Meesterin mallinnustaidoilta. Kun hän pystyi, hän otti näyttelijöitä. Hän suositteli aikuisten kanssa.

“En voinut liittyä lapsiin.” Jimmy ei pidä minusta! ” Kuka välittää, olin huolissani siitä, että meillä ei ollut kaasua tai ruokaa.

Meester jäi laserlähtöisesti, poikaystäviä työhön ja opiskeluun. Hän otti passin prom. “Se oli paljon rahaa lippuun. En vain välittänyt niin paljon”, hän sanoo. Hänen silmänsä pysyivät ennallaan, kuten aina.

“Kun näet, miten reagoit, kun kärsit,” hän selittää, “silloin kun tiedät, mitä teistä on tehty.”

Useiden vuosien ajan hän oli ahkeroinen pelaaja, joka laskeutui keikoilla Laki, Talo, 24, ja Seurue. Peli vaihtoi vuonna 2006, kun hän laskeutui Gossip Girl, auditiivinen, saippuavärimaailma, joka on sopeutunut nuorten aikuisten romaaneista, koskien pilaantuneiden New Yorkin koululaisten salaista elämää. Näyttely, breakout-osuma, on nyt viidennellä vuodella.

Meester laajentaa hänen ulottuvuuttaan elokuvaan. Tänä kesänä hän esiintyy Adam Sandler komedia Se on minun poikani, jossa hän leikkii neuroottisen morsian, joka alkaa “makealta”, ja sitten saa kauemmin ja kauemmin. ” Se on tuttu pidättyväisyys. Hänen hemmoteltu Machiavellian prinsessa sisään Gossip Girl aloittelijoille vuonna 2007 Maa voimakas Sapphic stalker sisään Kämppis, Meester on erikoistunut nostamaan epätoivoisia naisia ​​”hullun nartun” stereotypin yläpuolelle. Hän ei pelaa tyttöä, jota rakastat vihata. Hän tekee jotain paljon vaikeampaa: Hän rakastaa sinua vihaavaa tyttöä. Sharon Stonein ja Drew Barrymoren, Meesterin, vihertävä hybridi on luonut jotain aivan uutta: beyotch, jossa on kultainen sydän.

Saat täydellisen ominaisuuden poimii huhtikuun numero Marie Claire kun se osuu lehtikioskeihin 20. maaliskuuta.

Lisää Marie Clairesta:

Ultimate Fashion Guide

Lyhyt kampaukset naisille vuonna 2015

Paras “Miten Flirtta” Vinkkejä

Pitkät kampaukset sinun täytyy nähdä

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 44