Linda Christian, ensimmäinen “Bond Girl”, kuolee 87-vuotiaana

Viime perjantaina ilmoitettiin, että Agent 007: n ensimmäinen Bond Girl, Linda Christian, kuoli Palm Springsissä perjantaina 87-vuotiaana pitkän taistelun jälkeen paksusuolen syöpään. Meksikon syntymäpalkinto (joka puhui näyttäviä seitsemän eri kieltä ja oli naimisissa yhdellä Hollywoodin kuumin johtavista miehistä, tuolloin Tyrone Power) soitti Valerie Mathista Ian Flemingin kuuluisaan romaaniin vuonna 1954, Casino Royale. Hänen ilmeensä kuvitteli 1950-luvulla – hänen pehmeistä aalloistaan ​​voimakkaisiin kulmakarteihinsa ja leikkisästi ripustettuihin – hänen täydellisen käyränsä sai hänelle Life-lehden lempinimen “Anatomic Bomb”. Joten kauneuden kunnioittamiseen, joka alkoi kaiken, olen pyöristetty joitain suosikki Bond-kauneus ulkoasun aina-kukin määritellä aikansa ja mitä se tarkoittaa olla vakavasti seksikäs.

2 Ursula Andress

Ursula Andress. Andress tunnetaan parhaillaan sizzling, että pieni valkoinen bikinit rannalla kuin Honey Ryder, pääosassa vastapäätä Sean Connery in Tohtori No; mutta kun suurin osa meistä epäröi liukua johonkin niin pieneen ja niin … valkoiseksi, en uskoisi kahdesti kopioimasta hänen valkeaan jumalattarensa mehuja ja hehkuvaa ihoa. Pehmeiden savuisten silmien, väärennettyjen poskien ja persikanhuulien yhdistäminen on niin seksikäs nyt kuin 60-luvun alussa, eikä varmasti koskaan mene tyyliltään.

3 DIanna Rigg

Diana Rigg. Rigg, joka pelasi ainoan ja ainoan rouva Bondin Her Majesty’s Secret Service, on pohjimmainen englantilainen kauneus, jossa on reilu iho ja upeat punaiset hiukset. Sen luontaisen tyylikkyyden ja vähäpätöisen seksistisyyden lisäksi olen edelleen sitä mieltä, että Riggin paksut vuoren silmät ovat täydellisin Hollywoodin historiassa.

4 Daniela Bianchi

Daniela Bianchi. Syytän sitä itäeurooppalaistani, mutta minulla on aina ollut pehmeä paikka Bianchi-hahmolle, Tatiana Romanova, Venäjältä rakkaudella. Hän voi olla vähemmän tunnettu luonne, mutta minusta tuntuu äärimmäisen romanttiselta, posliinikuorella, voimakkaasti vuorattuina silmineen ja pehmeinä, pehmeinä päivinä. Minulle tämä on määritelmän ensimmäinen päivämäärä meikki.

5 Barbara Bach

Barbara Bach. Tähti Spy, joka rakasti minua edustivat 70-luvun seksuaalisuutta seksikkyydellään luonnollisilla kissan ominaisuuksillaan ja tappajakäyillä. Kuten Anya Amasova (tai agentti Triple X), hänen ilmeensa määrittivät aikakauden hampaat ripset, kiiltävät huulet, pitkät, keskiosatut hiukset – ja syksyn kiitotien arvostelussa (Chloé esimerkiksi) se on silti katsottuna vaivattomana ja seksikkona vuonna 2011.

6 carey lowell

Carey Lowell. Kaikkien Bond-tyttöjen ei tarvitse olla suuria hiuksia ja typerä nimi vietellä. Entinen malli, Lowell lainasi hänen statueettinen kauneus roolin Pam Bouvier vuonna a Lisenssi tappaa (1989), pelaa entisen armeijan lentäjän, joka työskenteli CIA: ssa. Leikattu leikkaus, kova tyttöasenne ja muutamat vakavat jalat Lowell määritteli uudelleen, mitä tarkoitti Bond-pommi, joka ei vaatinut bouffanttia ja paljon vuorausta.

7 Halle Berry Bond

Halle Berry. Kuten Jinx sisään Die toinen päivä, Berry oli ensimmäinen musta nainen 17 vuoteen tähtien kanssa James Bondin rinnalla (ennen häntä oli Grace Jones toukokuun päivänä, Amazonian villi Katsella tappaa). Uuden sukupolven Bond-tytöille Berryn ilme oli tuoretta, täydellistä ihoa ja hänen allekirjoituksensa pixie-yksinkertainen, mutta uskomattoman seksikäs.

LIITTYVÄT LINKIT:

Daily Beauty Reporter: Uusi Bond-tyttö on jalkoja

Daily Beauty Reporter: Seksikäs hiukset viiden minuutin välein

Celebrity Trends: Allure kauneuden kuvakkeet kesällä 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 2 = 7