Look We Love: Smoky Eyes Kate Mossissa Topshop-tapahtumassa

August 28
No comments yet

Viime yönä Kate Moss juhli ensimmäistä kokoelmaa Topshopille, joka alkoi tänä aamuna (ja se on lähes loppuunmyyty) Net-A-Porterilla. Ja vaikka olen ehdottomasti kuolahtanut hänen kaksi hippi minidresses, en myöskään voi lopettaa ajattelemalla kaikki polttavan makeup näyttää, joka ilmestyi juhlat. Meikkiartisti Charlotte Tilbury ja hänen tiimensä muodostavat Miss Mossin ja hänen äitinsä Suki Waterhousen, Cara Delevingnen ja Sienna Millerin kasvot (siis pohjimmiltaan tyylikkäimmät brittiläiset tytöt koskaan). Pyysin Tilburilta kertomaan minulle hieman seksikäs savuinen silmät sekä Milleristä että Delevingne. Ja vaikka hän käytti vain tuotteitaan omasta makeup-linjastaan, joka ei käynnisty valtioissa syyskuuhun asti (kyynel), suosittelen suosittelemaan näitä tuotteita alaspäin, jotta voit muistaa ne muutamassa kuukaudessa. Ne ovat todella hämmästyttäviä.

“Halusin tuoda Siennan kauniit siniset silmät käyttämällä kultaisia ​​pronssivärejä Golden Goddess silmävarjon paletti, innoittamana vintage-kuvakkeita, kuten Raquel Welch ja Bo Derek “, sanoi Tilbury, joka sekoitti jauhevarjoja pehmeässä sumussa Millerin silmien ympärillä.” Sävyt myös täydensivät kauniisti hänen upeaa helmikorvausta Kateen kokoelmasta. Sitten hahmottelimme lehtipuita tuoreelle auringon suudellen ja huulet huulilla kermaisella huulipunalla. “

Cara Delevingne Makeup

“Mitä Cara, hän halusi dramaattisia savuinen silmät antaa hänelle näyttää hohdokas, rocker-tyylikäs vibe”, sanoo Tilbury. Tilburyn kerrosten ja kerrosten lisäksi mustia ja puuhiiltä Rock Chic Palette, Delevingnen silmät olivat myös vuorattu mustalla kynällä, joka ulottui ulomman kulman ohi kissan muotoon. Yksinkertainen hopeinen hohde sisäkulmissa (myös Rock Chic Palettista) sai silmänsä näyttämään todella hämmästyttävältä.

LIITTYVÄT LINKIT:

Katso me rakastamme: Nicole Richie’s Pastel Purple Lob

Cool Hius Idea: Top Braided Hair Crown Kukkakimppu

Look We Love: Emma Stonein uudet Bangs ja kiiltävät Berry Lips

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =