Lucy Hale paljastaa 15-vaiheisen ihonhoitorutiinin Allure

August 28
No comments yet

Vuosien mittaan Lucy Halin hiukset ja meikki ovat muuttuneet jatkuvasti. Yksi asia, joka pysyy samana, on hänen hehku. Ei ole väliä mitä väriä hänen hiuksensa on (se on tällä hetkellä ruskea, jossa on vihje vaaleanpunainen), kuinka kauan se on tai mikä väri huulipuna hän päättää pyyhkiä huulille, hänen ihonsa ikuisesti näyttää säteilevältä. Onneksi näyttelijä äskettäin läpäisi hänelle korostuskohtauksen salaisuuksia. Puhuimme puhelimella, joten en päässyt heilumaan henkilökohtaisesti, mutta se varmasti säteili puhelimen läpi.

Hale on vannonut Mark. Touch & Glow Shimmer Cream -kuutioi koko palapeliä jonkin aikaa, hän kertoo minulle. En ollut yllättynyt siitä, että hän valitsi Markista 18 dollarin tuotteen, koska hän on ollut brändin suurlähettiläänsä vuodesta 2013, mutta keskityin siihen, että hän valitsi monivärinen jauhe. Vielä minuutin kuluttua hän selitti, että hänen korostustyönsä tunnelma oli enemmän matalan avaimen puolella. Hänen tarkat sanansa olivat: “Haluan mennä luonnollisemmalle reitille.” Näyttää siltä, ​​että valikoima menee monipuolisuuteen: “Voit käyttää sitä varjostana tai punastuksena tai korostustyönä”, hän sanoi.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Viimeisimmällä korostustyökalullaan.

Yksi Avonin uusimmista tuotteista on kuitenkin puhuttu enemmän Hale’sin minimalistisesta kauneusrutiinista: tulevasta True Color Illuminating Stickistä, joka käynnistyy 2. maaliskuuta. “Se ei ole liian voimakas”, hän selitti. “Se on todella helppo käyttää ja todella sulavaa.” Yleensä Hale sanoi, että hän on enemmän kerma-korostuskasveissa, koska “he ovat helpommin sekoittuneita sormillani.” Yup, kuten Sable Yong, yksi viehättääKauneusalan toimittajat, Hale tykkää päästä käsiksi hänen meikkiin. “Joskus teen itse asiassa säätiöni kädestäni”, hän sanoo. “Minun päivittäinen ilme on hyvin yksinkertainen, joten sinun ei tarvitse paljon työkaluja.”

Sijoittelua varten Hale ei saa liian Kardashiania korostuskynällä. (“En ole koskaan käyttänyt korostustyötä ruumiissani – ainakin ei vielä”, Hale sanoi, kun mainitsin Kimin räpylätekniikan.) Hale’s go-to targets ovat silmänsä sisäkulmat, hänen kulmakarvaansa, hänen cupidin keula, ja tietenkin, hänen poskipyöriensä yläosat. Yksi villi kortti on, että hän joskus asettaa korostustyökalun keskelle hänen pohja huuli, joka on helppo temppu antaa illuusion plumpness.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Hänen laajaa ihonhoitotapaansa.

Halen erinomainen iho on kiittää myös hänen valoisasta ulkoasustaan. “On tärkeätä hoitaa ihosi aluksi ja sitten sinun ei todellakaan tarvitse tehdä paljon parantaakseen sitä, mikä on jo olemassa”, hän sanoi. Ja Hale on ihastunut ihonhoitoon. Hän arvioi, että hänen yön rutiini on 15 vaihetta. “Mutta nautin siitä”, hän sanoo. “En koskaan jätä sitä, odotan sitä iltaisin.” Joskus hän jopa aloittaa sen, kun hän saapuu autoon päästäkseen kotiin poistamalla meikkiä kasvojen pyyhkimällä. “Otan sen pois mahdollisimman pian, pidän ihon hengittämisestä.”

On tärkeää huolehtia ihostasi aluksi ja sitten sinun ei todellakaan tarvitse tehdä paljon tehostamaan sitä, mikä on jo olemassa

Kun hän on kotona, Hale pesee kasvonsa noin neljä kertaa, alkaen puhdistusaineesta tai puhdistavasta öljystä. Sitten hän tavoittaa puhdistusmaidon. Seuraavaksi hilseilijä “jos se on kyse viikolla”, hän sanoo. “Sitten teen tyypillisesti vielä yhden pesun puhdistusmaidolla.” Suihkuttelun jälkeen hän pyyhkii micellaarista vettä liotettua puuvillapohjaa kasvojensa ympärille “koska meikki on piilotettu paikkoihin, joita et koskaan ajattele”, lisää Hale. Ja hän on oikeassa: Micellar vesi on kuin magneetti likaa ja tahraa.

Unessa kampauksensa.

Tietenkin minun täytyi kysyä Haleilta hänen hiuksistaan. Tarkemmin sanoen, mitä hän ei koskaan yrittäisi? Odotin, että hän olisi listannut neon-värin tai mulletin. (Ole hyvä, Lucy, älkää saako mulletä.) Sen sijaan sanoo: “En ole lainkaan kiinnitetty hiuksiini, joten siksi olen jatkuvasti muuttanut sitä. se, voisin kasvattaa sitä. ” Kyllä, Lucy Hale sanoi, että hän leikkaa kaikki hiukset. Jos oikea rooli tuli, hän olisi alas.

En ole lainkaan kiinnitetty hiuksiini, joten siksi olen jatkuvasti muuttanut sitä.

Hän mainitsee yhden huomautuksen: Hän ei ole faneja otsisteistä. “Rehellisesti, en usko, että saisin bangs,” hän sanoi. “Pelkästään siksi, että luulen, että ne saattavat ärsyttää minua. Yritän aina saada hiuksiani kasvoiltani, joten tiedän, jos lisäsin otsaputteja, minä vain ärsytän itseni.” Hän ei kuitenkaan usko, että he ovat söpöjä. Vaihtoehtoisessa maailmankaikkeudessa, jossa he eivät ärsyttäisi häntä, hän sai mitä hän kutsuu ranskalaiselle tytöksi leikkaukseksi: bob, jossa on verhokäpälät, jotka ovat leimannut Pinterestissä. Olen kuitenkin enemmän huolissaan sirpaleesta. Valuasiamiehet, jos luet tätä, antakaa Lucy Halelle rooli, johon kuuluu hänen päänsä parranajo. Tarvitsen tämän ilmeen tulemaan täyttymään yksinkertaisesti siksi, että hänen meikki täydentää sitä olisi hämmästyttävää.


Lisää tarinoita korostustekstistä, jota rakastat:

  • Tämä $ 16 Highlighter on Amazing Dupe Farsálin Sold-Out Jelly Beamille
  • Becca’s New Highlighter on huippua ranskalaiseen tyttöhöyryyn
  • Katsokaa, miten Maybellin uuden metallisen korostuspisteen sytyttäminen on

Katso nyt viisi askelta korkeisiin hiuksiin:

Seuraa Devon Abelman Twitterissä ja Instagramissa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1