Maisie Williams vain paljasti “Peli rajat” Scene hänen äitinsä ei edes anna hänen Lue

August 28
No comments yet

Valtaistuinpeli ei ole juuri sitä mitä kutsutte perheystävälliseksi televisioksi. HBO: n osuma on tunnettu siitä, että se hyödyntää parhaalla mahdollisella kaapelijakaumallaan, mukaan lukien graafisen väkivallan ja vapaa-ajan alastomuutta. Tämä sopii mainiosti aikuisille, jotka ovat näyttelyn kohdeyleisö, mutta entä nuoret näyttelijät, jotka alkoivat sarjasta lapsina?

Oli aivan yhtä hankalaa kuin kuvitellessasi, Maisie Williams (joka soittaa fanien suosikki Arya Starkia sarjasta) vahvistettiin uudessa Australian-haastattelussa. Profiilissa Williams myöntää, että hänen äitinsä yhdessä costar Sophie Turnerin äidin kanssa (Turner pelaa Sansa Starkia) huolissaan nuorten tyttärensä paljastamisesta seksuaaliseen sisältöön näytöllä jopa luetuissa.

Per Business Insider: “Williams” ja Turnerin äidit lopettivat heidät näyttelyn graafisesta seksistä ja väkivallasta varhaisessa vaiheessa, kun he keskustelivat tyttöjen ottamisesta pois kohtauksen kohtaamisesta, jossa kaksi tyttöä menivät sinne “- yrittävät pitää heidän tyttärensä pimeässä vain paljastivat heidän kiinnostuksensa. “Seksi oli vain noloa ja hankalaa meille,” Williams sanoo, tosiasiallisesti. “

“Menossa siihen” kohtaus oli todennäköisesti tämä, jossa toistuva luonne, rotu Ros ja toinen seksityöntekijä auditioning keikka Littlefingerin bordelli tekemällä sukupuolen toimia toisiaan:

Koska Williams oli vasta 12, kun hän alkoi työskennellä Thrones, on ymmärrettävää, että äidillä olisi jonkin verran huolta sarjan sisällöstä – jopa sellaisissa kohtauksissa, joissa hän ei ollut.

Nykyään Williams, nyt 21, katselee sarjaa perheensä kanssa – mukaan lukien hänen isoäitinsä, joka ilmeisesti esiohtaa viikoittaisen tapahtuman.

“Siunaa häntä”, Williams sanoi. “Äitini vain kertoo hänestä yhä enemmän giniä.”

Selvästi, Nana Williams ei ole säännöllinen mummo. Hän on hieno mummo.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 71