Meghan Markle unohtanut hänen “Duchess Slant” -si sitten tallentanut sen viime hetkellä

Kukaan ei koskaan sanonut, että tämä herttuatar olisi helppoa, mutta Meghan Markle alkaa saada loputtoman kuninkaallisen protokollan roikkua. Eilen Queen’s Young Leaders -palkinnolla Meghan sai kameran säästöä tekemästä suurta monarkiaa no-no.

Uudessa elämässään kuninkaana, Meghan on joutunut tekemään muutamia uhrauksia – ei enää näytä hänen hartioitaan, luopuessaan valkosipulia ja jättäen menestyksekkään television uransa. Näihin uhrauksiin kuuluu myös istuu tuolilla, kuten normaali ihminen.

Meghanin on nyt täydennettävä “herttuatarliikkeen” taidetta, jota Kate Middleton on jo ansainnut kaiken mahdollisen palkinnon ja tunnustanut sen.

kuva

Getty Images

Tekniikka, joka näkee jonnekin aseman oman ruumiinsa ristitetyillä jaloilla polven alapuolella ja jota seuraa rinnakkainen jalkaterä, on ehdottomasti paljon enemmän nöyriä ja tyylikäs, mutta myös melko hämmentävä ja teknisesti ehkä ristiriitainen liike.

Harry ja Meghan liittyivät kuningatar ja kuningattaren nuoret johtajat heidän valokuvistaan ​​palatsiin tänä iltana #royal #dukeandduchessofsussex #harryandmeghan @people

Simon Perryn (@sperrypeoplemag) jakama viesti

Sussexin herttuatar unohtaa hänen uuden elämänsä jalkakäytävänä, kun hän ottaa virka-valokuvistaan ​​Harryn ja Queenin rinnalla, mutta hetki, jolloin hän tajuaa virheen ja moitteeton vaihtoehtojen, on kaikenlaisia ​​vaikuttavia.

Huokaus. Se on paljon helpompi olla prinssi, eikö olekin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2