Melania Trump kerran tähdellä outo Aflac Commercial

August 28
No comments yet

Toimittaessaan useat yritysjohtajat Valkoisessa talossa edistämään lakisääteistä verolaskentaa juuri ennen joulua, presidentti Donald Trump kertoi ilmoittaneen, että hänen vaimonsa Melania oli kerran Aflac-kaupassa – ja kyseinen mainos on todella jotain muuta.

Per Ledger-Enquirer, Trump puhui Aflac-vakuutusyrityksen resurssienhoitaja Michael Porterille, joka puhui äskettäisten veronalennusten hyödyistä ja antoi presidentille “Aflac-ankan sukat”. Trump vastasi sitten: “Puheenjohtaja, minä tiedän erittäin hyvin, ja hän on tehnyt hienon työn … Hän on jo kauan sitten palkannut vaimoni tekemään suurta kaupallista, Aflac-kaupallista mainontaa, ja mielestäni se oli menestyvä kaupallinen, niin sanokaa hello hänelle. “

Niin, että onnistunut mainos. Paikka, jonka otsikko on “Kokeilu”, ammutetaan rakeiseksi mustavalkoiseksi. Siinä Melania pelaa “Mrs. Trump”, Frankensteinin hirviötyyppistä hahmoa, jonka aivot on sijoitettu Aflacin edustajaan ja kertovat Aflacista maailman seksuaalivähennyksen kautta. Koska kun ankat puhuvat ihmisen naarasäänellä, tietenkin me kaikki haluamme ostaa heiltä lisävakuutusta. Sitten Melania herää ja käärmenee, “Aflac!” ja huutaa hänen uusiin vyötettyihin jalkoihinsa. Katso, mainokset ovat outoja, ja se oli 2005. Bush oli juuri valittu uudelleen. Asiat olivat erilaiset.

Katso paikalla täältä:

Vielä äskettäin First Lady on varoittanut lähettämällä itsemurhoja, torjuen kiusaamista Betsy DeVoksen kanssa, vuorovaikutuksessa täysin tavallisella ja ei ollenkaan kiusallisella tavalla aviomiehensä kanssa ja kieltämisestä, että hän huijasi häntä. Mutta tiedät mitä uutiset varmasti eivät ole väärennöksiä? Kuinka paljon rahaa saat, jos kirjaudut Aflaciin. Mies, tuo ankka on hyvä asia.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

  • Melania Trump käynnistää #NoOneEatsAlone Anti-Bullying kampanjan
  • Tämä Cancer Survivor käytti 50 kiloa plastiikkakirurgiaan Melania Trumpin näyttämiseksi
  • Melania Trumpin politiikka tekee minusta mahdottomaksi hänen tyyliään

Nyt katsella 100-vuotiaita kokeilla Tinder ensimmäistä kertaa:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 71