Michelle Phan haluaa auttaa sinua kuuluisiksi

August 28
No comments yet

Lähes 2 miljoonalla Instagram-seuraajalla ja 8 miljoonalla YouTube-tilaajalla Michelle Phan on OG-sosiaalisen median julkkis. Nyt hän laajentaa digitaalista valtakuntansa Ipsy Open Studiosilla Los Angelesiin, missä hän auttaa kaipaavien kauneuden bloggaajia ja vloggereita saavuttamaan Phan-kaltaiset unelmansa. Phan äskettäin antoi minulle kiertueelle.

Ipsy on täynnä kaikkea, mitä tarvitset luomaan kauneuden sisältöä – ääniraitoja, ammattimainen valaistus, vihreät näytöt ja editointilaitteet. Voit myös luoda sovelluksia ja tavata mentori. Ja pääsy tähän kaikkiin (drumroll please …) ilmaiseksi. Phan ja hänen kumppanit pitävät Ipsyä investoijana seuraavan sukupolven lahjakkuuteen. “Ei ole yksinoikeutta, ei sopimusta, emmekä tee mitään palkkiota”, kertoo Ipsyn toimitusjohtaja Marcelo Camberos. “Kauneuden tulevaisuus on näissä vaikuttajissa, joten ajattelemme, että jos olemme lähellä heitä, se maksaa meidät taskuun.”

Osallistujien on kuitenkin haettava ilmaista jäsenyyttään, ja niihin on sisällyttävä tarkistusprosessi. “Tarkastelemme asioita, kuten kuinka usein ihmiset lähettävät ja laatua, mitä he lähettävät”, Phan sanoo. “Voimme opettaa heille, kuinka ottaa kauniita valokuvia todella tuotannon arvoihinsa, mutta heillä on oltava tietty osaaminen”. Tämä ei ole estänyt toiveikkaiden joukkoja yrittämästä; tunnin kuluttua sen käynnistämisestä, ohjelma sai yli 1 000 hakemusta.

Huolimatta siitä, että se on edelleen vapaa, voi lopulta päästä korkkiin. Mutta nyt, kun onnekkaita, jotka saavat hyväksynnän, Ipsy Open Studios saattaa olla vain sosiaalisen median keijukainen kummikko, jota he ovat odottaneet.

Katso kauneus bloggaaja Maskcaran videot, kuten tämä luomalla pehmeä meikki ulkoasu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 26 =