Miten Thomas Markle voi ottaa yhteyttä Meghan Markleen ilman Kensington Palacein hyväksyntää

Thomas Markle draama ei koskaan näytä loppu, mutta se voitaisiin varmasti välttää kokonaan, jos Meghanin isä teki eräänlaista asiaa päästäkseen yhteyttä hänen tyttärensä, joka ei ole, tiedäthän, haastatteluja. Hän voi ottaa yhteyttä äitinsä Doria Raglandiin.

Lähteen lähteestä Päivittäinen posti, Meghan ei puhu isälleen “, kunnes hän ottaa yhteyttä” kunnioittavasti “ja lopettaa ilmiantamisensa epäilyksensä julkisesti.” Duchess ei kuulemma ole puhunut isäänsä hääryylistä Prinssi Harryille (muistutus: hän ei päässyt osallistumaan jälkeen paljon draamasta, jossa esiintyy lavastettuja paparazzi-valokuvia ja huhutusta väärennetystä sydänkohtauksesta), eikä hän todennäköisesti ole jonkin aikaa, koska hän pitää julkisesti kiusallista häntä puhumalla lehdistölle heidän suhteestaan.

On kuitenkin yksi tapa, jolla Thomas, 74, voisi päästä kosketuksiin Meghanin kanssa, jos hän päättää, että hän haluaa välttää julkisen hämmennyksen: hän voisi tavoittaa entisen vaimonsa Doria Raglandin. Lähde lähteestä Päivittäinen posti väittää, että Meghanin äiti ja isä ovat pysyneet kosketuksissa vuosien varrella ja hän jopa antanut äitipäivän läsnä kotiinsa (ota tämä kuitenkin suolalla – et koskaan tiedä, mitä on tapahtunut näinä päivinä).

“Jos Thomas todella halusi puhua Meghanin kanssa, hän olisi voinut helposti lähettää kirjeen äidilleen ja pyysi häntä siirtämään sen eteen”, sanoo lähde. “Valitettavasti tämä ei myy papereita tai sovi hänen keksittyyn ja salaperäiseen kertomukseensa.”

Meghan ja hänen äitinsä Doria ovat hyvin lähellä, ja hän on ilmoitettu siirtyvän Yhdysvaltoihin lähestyessään tytärtään. Siirtymän on määrä tapahtua ensi kuussa, ja Doria on saattanut sujuvasti mukaan kuninkaan perheeseen, mukaan lukien kuningatar, koska hän tapasi heidät toukokuussa.

Thomas Markle, jos luet tämän, miten kirjeen lähettäminen ja sen kutsuminen päiväksi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1