Orlando Bloom keskustelee hänen nartuuprofiilistaan ​​- Orlando Bloom hänen katkera Katy Perryn kanssa

August 28
No comments yet

Muistatko jo vanhana päivänä 2016, kun Katy Perry ja Orlando Bloom olivat seurustelemassa, ja Bloom päätti makaavan jalkaväen syiden takia?

Se oli kummallista aikaa meille kaikille, ja Bloom selittää lopulta itsensä – sanomalla, ettei hän tiennyt, että valokuvaajat olisivat läsnä.

“Kyllä, se oli äärimmäisen yllättävää, en olisi asettunut siihen asemaan, jos ajattelin, että se tapahtuisi”, hän kertoi Elle UK. “Minua on kuvattu miljoonalla kerralla miljoonalla eri tavalla, minulla on hyvä tutka, olimme täysin yksin viiden päivän ajan, ei mitään ympärillämme, ei kukaan voinut saada mitään, joten minulla oli hetki vapaata … Mitä voin kertoa teille? Huomautus itselleni: et ole koskaan vapaa.

Muuten, kun on kyse Bloomin hajoamisesta Perryn kanssa, se kuulostaa kaiken olevan ehdottomasti dramaattista. “Olemme ystäviä, se on hyvä”, hän sanoi. “Olemme kaikki aikuisia, hän on sattumalta olla joku, joka on hyvin näkyvä, mutta en usko, että kukaan välittäisi siitä, mitä minulla on, eikä meidän pitäisi. lapset ja osoittavat, että [hajoamisen] ei tarvitse olla vihasta. “

Liian totta.

Olemme ehdolla Webby-palkinnoksi, mutta tarvitsemme äänesi voittaaksesi! Äänestä Naiset ja Guns -projektia täällä.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 77