Pelin temppuja Dragon Dies – Pelin valtaistuin White Walker tappaa lohikäärmeen

Tämä viesti sisältää spoilerit Valtaistuinpeli Kausi 7, jakso 6, “Seinän yli”.

Tämä viikko, Valtaistuinpeli järkyttävin (mutta ei) että järkyttävä) kauden kuolema: Yksi Daenerysin lohikäärmeistä kuoli taistelussa White Walkersin kanssa.

Yökerho heitti jättiläinen jääkarhu ja alas, alas, alas se meni. Se oli tuhoisa.

Mutta vielä tuhoisampi oli hetki hetken loppupuolella, kun yökerho herätti lohikäärmeen Wightiksi. Se on oikein, meillä on nyt jään zombie-lohikäärme Valtaistuinpeli.

Mutta mitä tämä tarkoittaa? Kuten näimme tällä viikolla, lohikäärmeet ovat suuri apu taistelussa kuolleiden armeijaa vastaan. Ne ovat myös suuri osa Daenerysin vaatimusta valtaistuimelle ja hänen kykynsä ottaa mainittu valtaistuin Cersei Lannisterilta.

Tämä siirtää voiman dynamiikkaa merkittävästi. Poissa ovat kaikki toiveet siitä, että lohikäärmeet vain uppoudu ja säästävät päivän. Se tarkoittaa myös, että Night King tulee olemaan paljon vaikeampaa tappaa – zombie-jääkarhu oli tarpeeksi kova tappaa, kuvitella, että DRAGONilla. Voiko Cersei nyt antaa Jon ja Dany lainata Scorpionia?

NIIN. Monia. Kysymyksiä. Aloita teoriat, Reddit.

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =