Prinssi Harry ei parrannut partaansa kuninkaalliselle häämallille (valokuvilla)

August 28
No comments yet

Suuri osa huomiosta Royal Wedding 2018 oli Meghan Markle. Mikä suunnittelija suunnittelee hänen pukeutumisensa? (Clare Waight Keller Givenchy’lle vastaamaan kysymykseesi.) Miten hän tekisi hiuksensa ja meikkiään? (Rauhallisesti yksinkertainen ja luonnollinen, voimme ilmoittaa.) Mutta keskusteltiin Prince Harryn hoitojärjestelyistä ennen suurta päivää. Olisiko hän tai hän ei partaisi partaansa?

Katso, Prinssi Harry on brittiläisen kuninkaallisen armeijan kapteeni (eli hänen her Majesty’s Army) ja brittiläisessä sotilashuoneessa on pitkäaikainen sääntö, jossa todetaan, että yhtenäisillä joukoilla ei voi olla kasvohoitoja. Ja koska Harry olisi hääpukuinen, hän ajatteli, että hän saattaa parran parran – allekirjoituksen osa hänen ulkoasua, jota Markle on aina tiennyt hänelle. (Kuvittele, että puolisosi muutettaisiin ulkonäönä ennen häitäsi?)

Tyypillisessä Prinssi Harry -moodissa hän rikkoi sääntöjä ja piti parsaan häät – vaikkakin hienosti leikattu ja hoidettu paremmin kasvoihin kuin tavallisesti.

Prinssi Harry arrives for the wedding ceremony with Meghan Markle at St George's Chapel, Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England.
Getty Images

Se ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, että kuninkaallinen perheenjäsen on käyttänyt tilannettaan päästäkseen pois, kun ei tarvitse ajaa. Harry’s grand-isoisä King George V nähtiin usein partaalla huolimatta hänen tehtävistään armeijassa. Joten vaikka kyllä, (nyt) Sussexin herttua rikkoi sääntöjä, hän ei ole ensimmäinen kuninkaallinen hame perinteisiin.

Prinssi Harry lifts the veil of Meghan Markle during their wedding ceremony in St George's Chapel at Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England.
Getty Images
Prinssi Harry arrives at his wedding to Ms. Meghan Markle at St George's Chapel, Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England.
Getty Images

Muista noudattaa kaikkien kuninkaallisten häät kattavuutta varten lisätietoja tästä historiallisesta päivästä.


Got Royal Wedding fever, jatka lukemista vielä eniten nuorille:

  • Meghan Markle’s Morsiamen hiukset ja meikki ovat virkistävästi yksinkertaisia
  • Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Royal Wedding
  • Meghan Markle entinen stylisti paljastaa hänen tarvitsemansa hiustuotteet

Katsokaa historiallisimmista hääpukuista (mukaan lukien Markle’s sister-in-law, Kate Middleton):

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − = 50