Priyanka Chopra ja Nick Jonas osallistuvat serkun häät yhteen – Priyanka Chopra ja Nick Jonas Kuvat

Muistatko, kun Nick Jonas ja Priyanka Chopra havaittiin viime viikolla JFK: n lentokentällä New Yorkissa, etsivätkö aivan legit-paria? Valmistaudu tuntemaan kaikki tuntevat: Keksi duo oli matkalla perhehenkään – mikä tarkoittaa, että Chopra ja Jonas ovat 100 prosenttia.

Viikonloppuna Jonas otti Chopran päivämäärän serkkunsa häät. Vaikka kumpikaan osapuoli ei ole itse lähettänyt valokuvia itselleen, Päivittäinen posti näyttävät melko vakuuttavalta (ja Chopra on sinappi-keltainen mekko cozied jopa Jonas on kaikki meidän maanantaina slump tarvitaan).

Chopra ja Jonas toivat ensin huhuja, kun he kulkivat vuoden 2017 Met Gala -punamatot yhdessä. Vaikka he alun perin väittivät olevan vain ystäviä, Chopra ja Jonas ovat viettäneet viime kuun etsimässä melko pari-y: He viettivät muistopäivän viikonlopun yhdessä, ja heidät myöhemmin huomasi Los Angeles Dodgers -pelissä. Lisäksi kaksi on jättänyt uber-flirty kommentit toistensa Instagram-kuvia:

Kun maanosa tulee sinun miehelle. #CommentsByCelebs

@ Commentsbycelebsin jakama viesti

Kaverit. #CommentsByCelebs

@ Commentsbycelebsin jakama viesti

TBD onko Chopra ja Jonas vahvistavat suhdettaan lähitulevaisuudessa – sydämemme eivät pysty käsittelemään jännitystä kauemmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 58