Rock vain paljasti hänen ihonhoitorutiini

September 28
No comments yet

Ihonhoito on erittäin, hyvin henkilökohtaista. Meillä kaikilla on omat rutiinit, ja monilla meillä on useita rutiineja, sillä me siirrymme siihen, miten hoidamme ihoa kuukauden, kuukauden ja muun ajan perusteella.

Vaikka jotkut ihmiset pudottavat suuria dollareita ihonhoitoon ja kauneuteen, toiset vannovat 5 dollaria Trader Joe: n niitteillä, jotka löydät keittiöstäsi. Kaikki riippuu siitä, mikä toimii sinulle, mutta se ei estä meitä pakkomaan toisten rutiineja. Siksi Cosmopolitan vanhempi seksi- ja suhdeeditori Ali Drucker pyysi Dwayne Johnsonia (aka The Rock!) Hänen ihonhoitorutiinistaan ​​ja hänen vastauksensa oli yllättävää.

Kysymys syntyi, kun Twitter-tilin historia -kuvat (@HistoryPixs) twitterit, että The Rock on periaatteessa vanhentunut käänteessä, koska hän oli 16. Onko Benjamin Buttoning? Kysymykseen on vielä vastattava. Drucker lainaa-tweetoi heitä pyytämällä The Rockia hänen ihonhoitorutiinistaan ​​painottaen kuinka tärkeää info on hänelle (me saamme sen!). Rock huomasi ja siunasi häntä tärkeimmillä tiedoilla, ja rehellisesti, me olemme erittäin vaikuttuneita hänen vastauksistaan.

Hän sanoi, että hän käyttää Neutrogena Deep Clean Cream Cleanser -tuotetta (saatavana Amazonin hintaan 4,22 euroa), Lancer tai La Mer -voiteet ja juo tequilaa. Vaikka emme tiedä tarkalleen, mitkä voiteet hän käyttää, nämä ovat melko upeita merkkejä, ja hän näyttää upealta. Näyttää vain hyvälle rutiinille – ja mahdollisesti tequilalle – kohtuullisen tärkeyden. Margarita, kiitos!

Lisää ihonhoitorutiineihin:

  1. 4 luonnollista ihonhoitoaineita, jotka muuttavat ihon
  2. Ihotautilääkäri loi tämän Hyperpigmentation-keskittyneen Skin-Care-linjan nimenomaan väripuhelimille
  3. 10 toimittajat jakavat heidän yönsä ihonhoitorutiinit

Miten Blot rasvainen iho kirjaimellisesti mitään:

Seuraa Rosemaryta Instagramissa ja Twitterissä.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4