Selena Gomez Secret viesti Justin Bieberille – Selena Gomez Instagram Viesti Bieberille

August 28
No comments yet

Selena Gomez ja Justin Bieberin rakkaustarina ovat edelleen käynnissä. Kroonisesti uudestaan ​​ja uudestaan ​​pariskunnat vievät aikaa toisistaan, mutta he sanovat, että he edelleen ajattelevat toisiaan hyvin paljon.

Tällä viikolla Gomez on kiusannut uuden singlensä “Back to You” julkaisua 13 syytä miksi Season 2 soundtrack. Viimeisimmässä laulussaan laulajalle kerrotaan hyvin viittomainen otsikko: “Haluan pitää sinut, kun minun ei pitäisi …”

Joillekin tekstitykselle tuntuu siltä, ​​että se vain * saattaa * olla lyriikka kappaleesta.

Haluan pitää sinut, kun minun ei pitäisi…

Selena Gomezin (@selenagomez) yhteinen viesti

Mukaan HollywoodLife, Gomez silti välittää hänestä ex, ja “hän ajattelee häntä koko ajan.”

Aiemmin tällä viikolla “Bad Liar” -laulajan lähellä oleva lähde kertoi kerrottuaan gossip-sivustolle, “Selena huolestuttaa Justin hyvin syvästi. Hän on aina hänen ensimmäinen todellinen rakkaus, ja hän ajattelee häntä koko ajan …. Selena luulee olevansa yksi lahjakkaimmista kaveruksista, jotka hän on koskaan tuntenut, ja hän kuuntelee musiikkiaan melkein joka päivä. Vaikka niiden väliset asiat eivät ole täydellisiä juuri nyt, kuullessaan hänen laulunsa pitää hänet lähellä sydäntä. “

kuva

Splash News

Tämä ei olisi ensimmäinen kerta, kun exes olivat lähettäneet toisilleen (ei-niin) salaisia ​​signaaleja viime kuukausina. Maaliskuussa, heti viimeisimmän jakamisen uutisen jälkeen, Gomez kuvataan yllään paita, joka lukee “Älä koskaan aliarvioi naisen voiman”, jota monet tulkitsivat viestiksi Bieberille. Sitten huhtikuussa Bieber julkaisi sarjan harjoittelupelejä, joiden ajatukset oli tarkoitettu Gomezille.

Jos kuvateksti on kappaleesta kappaleesta ja lyriikistä on Bieberistä, se ei varmastikaan ole ensimmäinen kerta, kun laulajat jakavat tarinansa laulun kautta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 30 =