SNL Star Aidy Bryant naimisissa Conner O’Malley Wythe-hotellissa – Celebrity Häät

August 28
No comments yet

Lauantai-ilta elää näyttelijä Aidy Bryant ja hänen pitkäaikainen poikaystävä, komedia-kirjailija Conner O’Malley, virallisesti sidotti solmua viikonloppuna. Komiikka jakoi uutiset Instagram-valokuvassa heistä, jotka kävivät käytävää pitkin, oletettavasti kun New Yorkin Wythe-hotellissa järjestettiin seremonia.

��

Postin jakama aidybryant (@ aidybryant) on

Mukaan Ihmiset, hänen SNL sarjakuvat Michael Che, Mike O’Brien ja Kate McKinnon osallistuivat seremoniassa. Che uudelleenkirjoitti Bryantin kuvan omassa onnittelukulmassa Instagram-tarinansa maanantaina.

kuva

Instagram

“Aidy oli punastuttava morsian. Hän hymyili korvaan korviin koko päivän “, kertoi lähde lähellä Bryantia Ihmiset. “Hän ja Conner ovat ihastuttava pari. Naurua on tärkeä osa heidän suhteensa ja jotain, joka sitoo tämän ryhmän yhteen, joten siellä oli paljon. Kaikki läsnä olleet olivat aivan niin onnellisia heistä. Koko päivä oli todella ilo. Säästä ruokaan upeaan pukeutumiseen, se oli täydellinen. “

Bryant ilmoitti sitoutumisestaan ​​yli vuosi sitten Late Night Seth Meyersin kanssa, että aluksi hän ajatteli, että O’Malley oli soittanut, koska ehdotus tehtiin eräänä iltana töiden jälkeen – ei hienolla illalla tai erikoismatkalla.

“Olemme olleet yhdessä pitkään, olemme olleet yhdessä melkein yhdeksän vuotta, joten paljon hohtauksia ja loistoa on haalistunut ja me vain elämme joka päivä päivältä parhaimmillaan”, Bryant kertoi Meyersille. “Olemme nähneet toisiamme läpi paljon, ja kuten hänellä oli tapana työskennellä täynnä räjähtämättömänä roska-ihmisenä – ei vitsiä, vain roskamies, joka pyyhkäisi hiuksia parturirakenteeseen, ve, kuten, oli läpi sen. ”

Onnittelut nuorille!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 6 =