Stefani Germanotta Tähti syntyy – Lady Gaga käyttää oikeaa nimeä tähtenä

August 28
No comments yet

Lady Gaga on parhaillaan kuvaamassa Tähti on syntynyt Bradley Cooperin kanssa ja – päätellen edellä kuvatusta heistä, jotka suutelevat setistä – se on valmis olemaan uusi fave. Elokuva on suunniteltu syyskuun 2018 julkaisuksi, ja se koskee etsivää muusikkoa, joka on täynnä tähtiä ikääntyvä rocker, jonka hän sattuu rakastumaan. Ja yllättävässä liikkeessä, Gaga käyttää hänen oikeaa nimeään opintopisteissä.

kuva

IMDb

lajike selittää, että Gaga itse päätti käyttää Stefani Germanottaa hänen luottamuksessaan Tähti on syntynyt, jossa lähdetään selittämään, että “on jotain sopivaa siitä, että Gagalle uskotaan, että Stefani tuntuu tuntemattoman naisen olemuksesta löydettävänä ja muuttuu tähteksi”.

Olen niin innoissani tähtäämään ensimmäiseen elokuvani vieressä jollekin jolla on niin onnekas soittaa ystävälleni. Olen aina halunnut olla näyttelijä suurella näytöllä. Tarina “Tähti syntyy” on niin erikoinen ja olen niin kiitollinen Bradleylle siitä, että unelmani toteutui. Ei voi odottaa, että tapaat Allyn. Hänellä on ensimmäinen kohtaus 5 …. ⏰

Lady Gagan (@ladygaga) yhteinen viesti

Gagan aikaisemmin hän käytti lavalla esiintyvän esiintymisensä – mukaan lukien mm American Horror Story: Roanoke, jonka hän voitti kultaiselle maapallolle – joten tämä merkitsee suurta muutosta.

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 49