Suurin Photoshopin kiistoja

August 28
No comments yet

kuva

1. Colbie Caillat vastasi äskettäin Photoshopia vastaan ​​uudessa musiikkivideossaan, “Try.” Hän ja monet muut naiset lähtevät kaikilta osiltaan täysin luonnollisiksi, jotta heidän kohtaansa selviävät.

2. Mariah Carey on keskellä viimeisintä skandaali-Jezebel julkaisi pre-Photoshop-kuvat omalta kansialustaltaan Terry Richardsonin laukauksella Ihmemaa aikakauslehti.

kuva

3. Vanessa Hudgens taistelee myös Photoshop-trendiltä. Bongon syksyn 2014 kokoelmaan liittyvässä uudessa kampanjakampanjassaan hän näyttää täsmälleen samalla tavoin kuin hän teki setissä ilman mitään muutoksia, täysin “koskemattomia ja suodattamattomia”.

kuva

4. Lena Dunham oli samanlainen kokemus kuin Carey aiemmin tänä vuonna. Jezebel tarjosi 10 000 dollaria ennen Photoshop-kuvia Dunhamin valokuvauksesta, ja kahden tunnin kuluessa he saivat ne. Kiistely kuitenkin herätti kampanjan, joka edistää naisten myönteistä muutosta.

kuva

5. Troian Bellisario kuulosti Instagramissa sen jälkeen, kun hän ja hänen kaverinsa olivat kuvanneet Sievät pienet valehtelijat tähdet saivat vakavia valokuvia. Hän halusi tunnustaa muokkauksen, joten fanit tietävät, että se ei ole todellisuutta. “Tämä teollisuus näyttää investoivan enemmän täydellisyyteen kuin virheeseen”, Bellisario sanoi. “Mutta virhe ja yksilöllisyys ovat ihmisille mielenkiintoisia, ne tekevät kertomuksistamme arvokkaita kertomuksia.”

Joten nyt olet nähnyt paljon kuvia #GQ: sta ja monet ovat sanoneet, että meidät valokuvasimme … se on hyvin erityinen valokuvauskuva. Ja etsivät hyvin räjähtää ja täydentää oli ilmeisesti mitä he etsivät. Loistava. Viileä. Niin kauan kuin tunnistamme, miten se saavutettiin, jotta tiedämme, että se ei ole todellista. Seuraavassa on muutamia ruumiini kohtausten takana, miten se on ja oli päivän. En ole hullu siitä, miten nämä kuvat osoittautuivat, tytöt ja minä olimme ehdottomasti räjähtäneet. Hauskaa kuin mitä meillä on ollut jonkin aikaa, ja luulen, että näet silmäsi ja hymyilemme. Mutta se on sama kaikkialla. Se on samalla tavalla esityksemme julisteissa ja jopa naisten lehdissä. Tämä teollisuus näyttää investoivan enemmän täydellisyyteen kuin virheeseen. Mutta puute ja yksilöllisyys ovat ihmisille mielenkiintoisia, ne tekevät kertomuksemme arvokkaaksi. (Valitettavasti puutteet eivät yleensä myy tuotteita tai lehtiä) Olen ylpeä ruumiistani ja tapa, jolla se näyttää, koska @ themarkwildman potkaisee selkäni ilmassa. Mutta lantani ja reisi ovat osa minua (vaikka ne maagisesti eivät olleet mukana muutamissa laukauksissa!) Saan nämä asiat äitini. Ja olen onnellinen ravistelemaan, mitä äitini antoi minulle.

Viesti, jonka Troian Bellisario (@sleepinthegardn) jakaa

6. Nicki Minaj myös otti Instagramin kutsumaan ESPN -lehti NBA-tähtensä Kobe Bryantin retusoimiseksi, jolloin otsikko “Kun retusointi menee pieleen”. Hän sanoi myös: “Rakastan henkilökohtaisia ​​jäljittelemättömiä kuvia, joissa otsani ei salaperäisesti kasva.”

Kun retusointi menee pieleen

Barbie®: n (@nickiminaj) jakama viesti

7. Esther Honig, 24-vuotias radio-toimittaja Missourissa, teki suuria uutisia hänen omakuvahankkeestaan, jossa hänellä oli ihmisiä 27 maassa Photoshopissa kasvojaan kauneusstandardiensa mukaisesti. Tulokset osoittivat, miten kauneuden ihanteet vaikuttavat naisiin kaikkialla maailmassa.

kuva

Related:

Kampanja, joka on järkyttävä kauneusstandardien ulkopuolella

Meghan Trainorin “All About Bass” on Body Acceptance Anthem, jota olemme odottaneet

14 Things You Should Never Say Feministille

Uuden tyyppinen True Love

Kuva Laajuus: Bongo, Esther Honig, GIF: t Isebelin kautta

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2