Taraji P. Henson Harrastanut Kelvin Haydeniin – Taraji P. Henson Viestit Engagement Ring Kuva Instagramissa

August 28
No comments yet

Taraji P. Henson on virallisesti pois markkinoilta! Eilen hänen poikaystävänsä (nyt finacé), NFL-tähti Kelvin Hayden esitti kysymyksen – ja hän sanoi kyllä, ja melkein kuihtui kaikesta jännityksestä.

Hän jakoi uutiset valokuvassa upeasta timanttisormusta Instagramissa, jonka otsikko oli “Minä sanoin kyllä!” Hän aloitti Cartierin rakkauskarssilla, mutta se oli minun #Mothersday-lahja ja sitten hän putosi polvilleen ja melkein tunsin pois !!! ”

Sanoin kyllä ​​kyllä! Hän aloitti Cartier-rakkauskaramellin kanssa, mutta se oli minun #Mothersday-lahja ja sitten hän putosi polvilleen ja melkein ohi !!! ���������� # sheisofficiallyoffthemarket ja hän on sooooooooooooo HAPPY !!!!!! #GODIS ��������

Taraji p henson (@tarajiphenson) jakama viesti

imperiumi tähti ei todellakaan ole heikko – vaikka se on aivan mahdollista, että valtava timantti oli syy, jonka hän melkein kaatui. On selvää, että Henson on erittäin tyytyväinen, kun hän lisäsi haastatteluun #sheisofficiallyoffthemarket ja kirjoitti, “ja hän on sooooooooooooo HAPPY !!!!!!” Kyllä, 13 O on onnellisuutta!

Molemmat vahvistivat suhteensa joulukuussa. “Se oli kaikkialla The Shade Roomissa joka tapauksessa”, hän jatkoi Essence’s Yes! Tyttö podcast, “En ole sellainen tyyppi, joka räjähtää henkilökohtaisen liiketoiminnan, mutta tiedät, että mielestäni on tärkeää, että ihmiset tietävät, että olen onnellinen, olen hyvin onnellinen, olen vain.”

Onnittelut onnelliselle pariskunnalle!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 30