Taraji P. Henson uudesta kaudesta “Empire” ja mitä seuraavaksi – Marie Claire lokakuussa 2017 Cover

August 28
No comments yet

Ei ole mitään tavallisempaa kuin istua julkkisperheen ääressä steriilissä harmaassa kokoushuoneessa. Mutta kun tähti, joka istuu sinulta, on Taraji Penda Henson, sinua hoidetaan houkuttelevan taiteen mestari-luokkaan. Henson asettuu julkisuuden toimistoonsa Länsi-Hollywoodissa, Kaliforniassa, kun nainen on kaksinkertainen hänen korkeuteensa. Se on ikään kuin hän ei koskaan vaeltanut päivää elämässään.

Hän ei sano sanaakaan tai ota pois hänen bejeweled aurinkolasejaan, kun hän asettaa itsensä, vain hymyilee kohteliaasti, mutta tiedät, että olet vain toinen asia hänen loputtomaan tehtäväluetteloonsa. Opit hänen ulkonäkseen, koska kirjoitat muotilehdelle ja huomannut MuurSwaggin, suunnittelija, jonka hän rakastui Instagramilla.

kuva

Nicolas Moore

“En tiedä tätä naista, mutta arvostan hätää”, Henson sanoo. “Olen kiinnostunut ihmisistä, jotka ovat intohimoisia, joilla on suurempi kuva.” Silloin ymmärrät, että jokainen hänen kokoonpanonsa merkitsee jotain. Ottakaa esimerkiksi René Caovillan korkokengät.

Kun hänen isänsä kuoli syöpään, “ihmiset tulivat taloon ja itkivät, ja hän kysyi heiltä:” Miksi itket? “Hän sanoo, kun hän ottaa sandaalinsa paljastaen sen kimaltelevan pohjan – yksityiskohta, joka muistuttaa hänestä (hän ​​kuoli vuonna 2006). “” Missä minä menen, aion käydä kaduilla, joissa on timantteja. ” Sitä hän sanoi. “

“Tein sopimusta vuotta sitten, etten koskaan vihata toista naista, koskaan, varsinkin tällä alalla.”

Henson, joka on itsensä tunnustettu isä, on äidillisesti kunnioittanut myöhäistä isää, joka työnsi hänet nuorelle mustalle äidille, joka siirtyi Kaakkois-Englannista Los Angelesiin 20 vuotta sitten jatkaakseen unelmiaan tähdistöstä. Hän käytti teatteritutkintoa; $ 700; hänen poikansa Marcell (nyt 23); ja vakaata uskoa, että hän ansaitsi nähdä.

Hänen vakuutuksensa ja lahjakkuutensa kuljetti tyttöä, joka “tuli kuohakuvulta ja asetti itseni Howard Universityn kautta” lähes ylitsepääsemättömiin korkeuksiin teollisuudessa, joka ei keskitä naisia, etenkin mustia naisia, jotka hän kirjoittaa parhaiten myydyssä muistelmassaan, Noin tie Girl, ei ole “Halle Berryn tai Gugu Mbatha-Rawin etninen epäselvyyttä”, vaan “arjen, pyöreän tytön” ulkoasu.

kuva

Nicolas Moore


Mutta se oli, että suhteellisuus ja todenperäisyys antoivat Hensonille hänen elokuvistaan ​​debyyttinsä John Singletonin 2001 eteläisen Keski-L.A. -julkaisun draamassa, Poikavauva. Hänen Yvette oli sen emotionaalinen sydän, ja yleisö ja Hollywood eivät voineet unohtaa hänen haaveilevaa ja raakaa suorituskykyään.

“Tiesin vain, että minä olisin typecast”, he ajattelevat, että tämä on kaikki, mitä voin tehdä, joten olin kuin “ei koskaan enää ghetto-roolia.” En sano, etten voi tehdä sitä myöhemmin, mutta juuri nyt, minulla on jotain todistaa “, hän sanoo. “Minun tehtäväni osoittautui, että olen hahmo-näyttelijä, voin antaa heille niin monta erilaista esitystä kuin Meryl Streep, kenen he etsivät, Meryl Streep. Olen koulutettu aivan kuten hän on. “

kuva

Nicolas Moore

Tässä muutamia kohokohtia hänen lokakuun kattavasta haastattelustaan, lehtikioskeille 19. syyskuuta:

Tuetaan muita naisia ​​teollisuudessa: “Kuinka voimme edetä, jos me vastustamme ja vihaamme toisiamme koko ajan? Sain aikaan sopimusta vuosia sitten, etten koskaan vihata toista naista, koskaan, varsinkin tällä alalla.”

Perintöä hän haluaa lähteä: “Rakastan mustia ihmisiä, rakastan kertomaan tarinoita, haluan, että nämä pienet tytöt tutkivat minua kuin opiskelin Meryl ja Bette Davis ja Carol Burnett, ja haluan heidän tutkia työtään, koska sain paljon töitä paljon verta, hikeä ja kyyneleitä. ”

Juhlissa: “Haluaisin olla [olla suhteessa], mutta hänen täytyy nähdä, miten liikutaan ja käsitellä sitä, koska minulla ei ole aikaa selittää. Minulla on työtä tehdä.”

Tehdessään omia pyykkiä: “Se pitää minut normaalina, Joo, en ole kovin Hollywood.”


Lue koko haastattelu ja näe lisää kuvia lokakuun numerossa Marie Claire, lehtikioskeihin 19. syyskuuta.


Esittäjä: Tigerilla – “Difference”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =