Taylor Swift ja J.K. Rowling aiheutti itsekkyyden ja herätti tärkeän keskustelun

August 28
No comments yet

Maanantaiaamuna Taylor Swift sai internetin kaiken irti, kun hän lähetti kuva Instagramista kahdesta Polaroid-valokuvasta – ensimmäinen on Taylor ja Adele, toinen on Taylorista ja Harry Potter kirjailija J.K. Rowling. Ja melkein liikaa valtaa yhdelle valokuvalle.

Vakavasti rahan määrä tässä kuvassa on korkeampi kuin useiden itäeurooppalaisten kansojen BKT. Ilmeisesti Taylorin megastarit osallistuivat hänen näyttelyynsa Wembley Stadiumissa Lontoossa sunnuntai-iltana, missä hän teki myös yllätyksen duettoa Robbie Williamsin kanssa.

Alla oleva kuva herätti tärkeän keskustelun: mikä Gryffindor House olisi Taylor Swift lajiteltu? Hänen äskettäin käyttämätään käärmeiden kuvista edistämisen aikana Maine näyttäisi olevan ilmeinen osoitus siitä, että hän on slytherin. Ja hän on melko ovela: Ajattele kuinka huonoa hän huomasi, että Kim Kardashian julkaisi “Famous” nauhat ja Taylorin mennä ja muuttaa sen markkinointimahdollisuutena on joitain korkean tason Slytherin-ohjailu.

Olen niin kiitollinen näistä naisista, sanoista, jotka he ovat kirjoittaneet ja maailmoista, jotka he ovat luoneet heidän taiteensa kautta. Niin tyytyväisiä, että olette mukana Lontoon näyttelyssä @adele ja JK ❤️. Aina.

Taylor Swiftin (@taylorswift) jakama viesti

Joka tapauksessa, internet on erittäin asia.

Sitten taas, kääntämällä valo hyvään PR, koska olet huolissasi Internet voi olla hulluksi sinua? Se on Hufflepuff helvetti. Luonnollisesti Twitter punnitsi:

Kaikki mielenkiintoiset kohdat, mutta he menettävät sen, että Taylor on äärimmäisen Hufflepuff. anteeksi.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =