Tracee Ellis Ross Golden Globes puhe 2016

August 28
No comments yet

Olipa Donald Trump tykkää vai ei (vihje: hän ei), julkkikset ovat foorumi – ja mitä enemmän he käyttävät foorumiaan laajentamaan näkyvyyttä ja edustamaan ainutlaatuisia ja usein syrjäytyneitä ääntä maamme ympärille, sitä paremmin. Mikä on pitkäaikainen tapa sanoa Tracee Ellis Ross surmattu se hyväksyessään Golden Globe for Best näyttelijä komedian, tuottaa puheen, joka resonoi kaukana Hollywoodista.

“Oi hyvyyteni, kiitos Hollywood Foreign Press Association, kiitos, se on ensimmäinen kerta täällä, kaverit, se on mukava huone, pidän siitä, tämä on kaikille naisille, värillisille naisille ja värikkäille ihmisille – joiden tarinoita , ideoita, ajatuksia, ei pidetä aina kelvollisina, pätevinä ja tärkeinä, mutta haluan sinun tietävän, että näen sinut, näemme teidät., Black-ish. Jatkamme laajentamistamme tapaa, jolla meidät nähdään ja tiedetään, ja näyttämään tarinoita ja tarinoita, jotka ovat ulkopuolella, mihin teollisuus yleensä näyttää, taikaa, kauneutta ja samanlaisuutta. “

Kiitän hyvyyttä naisille, kuten Tracee. ��

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 50 =