View From Red Carpet: * Great Gatsby * Makeup Vinkkejä

August 25
No comments yet

Jälkeen vuosikymmenten 1920-luvulla teema-osapuolet, me kaikki tiedämme, miten pukeutua kuin flapper, mutta entä Jazz Age-innoittamana hiukset ja meikki? Punainen matto New York Cityn ensi – iltana The Great Gatsby Lincoln Centerin johtajallaan, hänen vaimonsa Baz Luhrmannilla, Catherine Martinilla (joka suunnitteli elokuvan puvut avustamaan suunnittelija Miuccia Prada) ja jotkut tähdistä puhuivat viehättää.

Baz Luhrmann: “Olen hyvin selvää, että halusin sen olevan moderni, koska moderni aikakausi alkoi, ja kaksi vuotta aikaisemmin naiset olisivat olleet leveitä nilkkoihinsa ja yhtäkkiä pukeutuvat alusvaatteihinan kattoon He ovat vapaita, he ovat älykkäitä, he ovat koulutettuja, he tapavat speakeasies, he juo alkoholia, iso juhla on alkanut ja se ei ole pysähtynyt. ”

Catherine Martin: “Bazin iso asia oli olla nostalginen New York, hän halusi, että ihmiset näyttäisivät niin seksikkäiltä ja nykyaikaisilta ja todellisilta kuin nykypäivän yleisöömme, me käytimme paljon hyvin savuisia silmiä. Clara Bow ja draama, vaikka niitä ei ollut keksitty sitten, käytimme dramaattisia silmäripsejä. ”

Carey Mulligan (Daisy Buchanan): “Meikki-ilme suunniteltiin kokonaan Catherinesta ja Bazista. Yritimme ottaa yhtä paljon lyhyen kuvauksen todellisista ominaisuuksista, joita romaanissa on. Se oli puolitoista tuntia tuolissa joka päivä, hyvin helppoa, minulla oli peruukki, ja minulla oli kauneuspaikka, joka piirsi silmänräpäsi ja minulla oli muutamia vääriä ripsiä. ”

Isla Fisher (Myrtle Wilson): “He tekivät hyvin pitkät hiuspidennykset, he tekivät erittäin ohut lyijykynät, kuten Clara Bow oli 20-luvulla. Olin nauttinut siitä, mutta se oli liian teatteri jokapäiväiselle elämälleni. ”

Leonardo DiCaprio (Jay Gatsby): “[Baz ja Catherine] todella yrittävät tehdä etsintätyötä ja päästä Fitzgeraldin työn perustaksi ja yrittää tuoda tätä kinematiikkaa.”

LIITTYVÄT LINKIT:

• Kuvitteellinen elokuva hiusideoita ja makeup-ilmeitä vuosikymmenistä

• Katso punaisesta matosta: tiellä Kristen Stewartin ja Kirsten Dunstin kanssa

• Katso me rakastamme: Olivia Munnin Pin-Straight Bob

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 + = 28