Category Archives: Kauneuden trendit

Upea ilta hiukset ja meikki huomenta, Elie Saab Fall 2017: n hyvä

Olemme kaikki olleet siellä. Sinulla on hääjuhla, cocktailjuhla, päivällinen, tai jotain pukeutumiskoodia vaativa tilaisuus mennä. Olet kärsinyt mekon ja tarvikkeet viikon ja sitten tapahtuman päivän, et ole vielä kuvittanut, mitä tehdä hiuksillesi ja meikkiäsi. No, tänään Elie Saabin syksyllä 2017 näyttämme, huomasimme upean iltatarhan ja makeup-ilmeen, joka työskentelee lähes minkä tahansa kokoelman kanssa, jonka olet tallentanut kaapissa.

Innoittamana osittain ballerinat ja sadut 1001 yötä, meikki oli savuinen ja sparkly, hiukset pehmeästi vetänyt takaisin tyylikäs chignon. Ja vaikka ensi silmäyksellä nämä molemmat näyttävät keskimäärin iltahiuksiltasi, mehustustyyppejä (Smoky eyes? Low bun? Groundbreaking), on tosiasiallisesti monia ihan vähän yksityiskohtia, jotka tekevät tästä ulkoasulta erityisen erikoisen. Katsokaa tarkemmin.

Ensinnäkin, on olemassa täydellinen määrä tilavuutta hiuksiin. Se ei ole niin tiukka, että se näyttää silmänräpäiseltä, mutta se ei ole niin pöhöttämätöntä, että näytät siltä, ​​että astut ulos huonosta juniorin prom-kuvasta. Tämän saavuttamiseksi haalari Orlando Pita suihkutti hänen Orlando Pita Play Max Kapasiteetti Hybridi Hairspray hänen kätensä ja kampaa hiukset takaisin sormillaan. Hän ei myöskään sidonnut hiuksia ensin lonkeroon. “Kun kiinnität hiukset ponnahdusliittimeen ennen kuin laitat sen kynttilään, se vetää sivut liian tiukasti”, hän selitti.

Elie-Saab-Fall-2017-Hair
Dominique Charriau

Sitten sinun täytyy nähdä se selästä. Sen sijaan, että käämät hiusten päät yhteen donitsi-muotoiseksi pullaksi, Pita kiinnitti hiusosion päitä leikkaamalla muodostaen klusterin pehmeitä silmukoita. Tulos on mielenkiintoisempi, uskaltaisimme sanoa ärsyttävää kyntteliä, mutta myös sitä, joka on laajempaa.

Elie-Saab-Fall-2017-Orlando-Pita

Joissakin malleissa oli myös herkkiä kulta-tiareja.

Elie-Saab-Fall-2017-Hair-ja-Meikki

Tom Pecheux’n savuinen silmä oli todella satua, mutta ei sileä, prinsessa. Kuulunut kimalta, se näytti lähes maagista, mutta silti uskomattoman seksikäs. Musta pohja oli kynän, geelivälin ja jauheen sekoitus. “Laitoin mustan kynän vyöhykkeitä pitkin, sitten M.A.C. Fluidline -geeliä Blacktrackissa ripsien lähellä ja lisään paljon ripsiväriä”, sanoi Pecheux hänen prosessistaan. “Sitten teen savuisen muodon mustalla kynällä, ja sitten asetan mustan jauhedon varjon päälle.”

Elie-Saab-Fall-2017

Pecheux sekoitti kaksi erilaista värisävyä silmiin: Ensinnäkin anti-kultaisen pigmentin kerros sekoitettuna M.A.C. Sekoitusväliaine Eyeliner koko kansi ja alemmat ripset pitkin. Sitten M.A.C. 3D-hopea heijastaa – holografista kimallusta – varjon ulomman kulmien varaan ja sovellettuna poskipyörien päälle, kun käytät korostustyökalua – sanoi Pecheux.

Elie-Saab-Fall-2017-Beauty

Joten vaikka balerina pulla ja paljon löysää kimaltaa kuulostaa huonoilta tanssikappaleilta, kun seuraat Pecheux ja Pita vaiheita, se tulee yksi ainutlaatuisimmista ilta hiukset ja meikki yhdistelmiä olemme nähneet jonkin aikaa.


Etsi vieläkin enemmän iltahiukset ja meikki näyttää alla:

  1. 13 Prettiest Date-Night-kampaukset
  2. 11 Prettiest Date-Night Makeup Looks
  3. 9 Romantic Date-Night-Makeup Ideat

Kuinka tuntea olon kauniiksi vuosisatojen mukaan:

Kun monimuotoisuus tarkoittaa enemmän kuin edustusto

Tähän mennessä suurin osa meistä kauneusyhteisössä on nähnyt tänään Show-segmentin, “60-sekunnin suuret kesähairstyles”, jossa Deepica Mutyala – jonka “Kuinka kattaa tummat silmät piireissä” YouTube-video katapultti hänet kauneuden-bloggaajaksi viimeiseksi vuoden yrittänyt näyttää katsojille, kuinka tehdä kampaukset kesäksi. Suurin osa näyttelyn luotosta tuottajat sisälsivät kolme erilaisten etnisten ryhmien malleja, mutta segmentin musta malli oli osoitus siitä, että moninaisuuden esitys yksinään ei yksinkertaisesti riitä.

Miten-video otti oman elämänsä muutamassa tunnissa ja tuotti kymmeniätuhansia näkemyksiä ja osakkeita verkossa. Jotkut katsojat, erityisesti mustat naiset, olivat järkyttyneitä ja suorastaan ​​hämmentyneet Mutyalan Malyia Mcnaughtonin hiusten käsittelystä. Muutama sekunti katsella, tiesin, että oli tuskallinen selkeä hän ei ollut paljon kokemusta styling kuvioitu, paksu curls. Jos hän olisi tehnyt, hän olisi tiennyt, että luonnolliset kiharat, kun kuiva, on käsiteltävä huolella tai muuten he menettävät muodonsa ja määritelmänsä.

“Se, että segmentti on saanut paljon kritiikkiä ja huomiota, vahvistaa, että värilliset naiset tuntuvat aliedustettuina”, Mcnaughton kertoi viehättää. Monet Mutyalan sosiaalisten mediasivujen kommentit korostavat, että viiden minuutin tutkimus olisi voinut tehdä täysin toisenlaisen tuloksen. (Hän on sittemmin antanut anteeksipyynnön Twitterissä). Vielä järkyttävää on kuitenkin se, että tämäntyyppiset asiat tapahtuvat edelleen kauneusalan naisilla. Ihon ja hiusten tarpeet ovat usein jälkivaikutuksia.

Kauneusala on vuosikymmenten ajan pystynyt hyödyntämään monimuotoisuuden lyhytnäköistä määritelmää, joka on vain edustaja. Perinteisesti on riittänyt, että brändit edustavat vain mustia naisia ​​kauneuskampanjoissa tai televisiosegmenteissä, mutta tänään se sisällyttämisen määritelmä ei enää leikkaa sitä. Cocoa Swatches -yhtiön perustaja, Instagram-tili ja app, joka esittelee viimeisimmän makeup-merkinnän aliedustetuista ihonhoidoista, uskoo, että “sisällön ja aiheen pitäisi tunnustaa huoneen monimuotoisuus, ei kiiltoa”.

SAMANKALTAISET Kuinka suojata luonnolliset hiustesi, kun käytät peruukkeita, kutoja ja palmikoita

Sen sijaan, että lähestyisivät kauneutta värillisestä näkökulmasta, kauneuden merkkituotteiden pitäisi mennä askeleen eteenpäin käsitellä mustan naisen tarpeita ja huolenaiheita. Meidän hiusten ja meikki ulkoasu on erilainen, ja siksi sitä tulisi kommunikoida ja käsitellä sellaisenaan. Monimuotoisuus ei ole vain markkinointistrategia; se on kokonaisvaltainen lähestymistapa, johon kuuluu aidosti sitoutuminen ja ymmärrys mustien naisten tarpeisiin.

Amaka uskoo, että “todellinen monimuotoisuus merkitsisi tuotemerkkejä, jotka tukevat ajatusta monimuotoisuudesta kaikessa yrityksensä näkökulmasta: heidän palkkauskäytännöistään, markkinointiponnisteluistaan, tuotekehityksestään ja viestinnöstään vaikutusvaltaisiin suhteisiinsa.”

Mutta teollisuudelle, jolla on vielä niin paljon tärkeitä ensiapuja (muutama vuosi sitten Lupita Nyong’o tuli Lancômen ensimmäinen mustapuhuja), joka kattaa nämä monimuotoisuuden yksityiskohdat voivat näyttää kaukana.

Joten miten pääsemme sinne?

Mustien naisten (kuluttajien) tehtävänä on auttaa varmistamaan, että teollisuus jatkaa edistymistä oikeaan suuntaan hyväksymällä monimuotoisuuden laajemman määritelmän. Meidän on jatkossakin käytettävä ääntä verkossa ja pois, koska jos emme, kuten Mcnaughton muistuttaa, “ei ole syytä palkata isäntiä tai tuottajia, jotka voivat luoda sisältöä, joka heijastaa sitä, mitä kuluttajat haluavat nähdä . Meidän on sanottava, mikä on tärkeää, ja toimiala mukautuu vastaavasti. “

Joten mustan naiset haluavat edelleen vaatia lisää suosikkihahmomerkkeistämme ja soittaa heille, kun he tekevät kulttuurisesti epäherkkiä virheitä. Ja niille, jotka eivät ole päivittäneet monimuotoisuuden määritelmänsä, on varmasti tuhansia naisia ​​(ja miehiä), jotka ovat valmiita tekemään väärinkäytöksensä viruksen.

Buzzfeed: Katso tämä nainen muunnetaan 11 uskomattoman helppo Natural Hairstyles:

Chanel Fall 2017: Yksityiskohdat Barbarellan innoittamana kauneuden ulkoasulta

Jos olet kuin suurin osa ihmisistä, joissa on iPhone ja Instagram-tili, ensimmäinen asia, jonka luultavasti ennen nukkumaanmenoa pääsee, on selata syötettäsi. Ja jos näin on, herätit jopa tuhannen tai useamman Chanel Fall 2017 -viestin, jossa näytetään massiivinen rakettialus – täydennettynä brändin “kaksois C: n” motiivilla, joka on sisustettu sivulle – näyttävät räjäyttävän Grand Palaisin sisällä Pariisi. Tila-aiheiseen kokoelmaan kuului rock-alusmuotoisia pusseja, planeteissa ja tähdissä peitettyjä neulepuseroita sekä paljon ja paljon hopeaa, olipa kyseessä tuhkainen alamäki tai nahka, joka toi mieleen astronautin avaruuteen. Ja täydentämään kokoelmia, suunnittelija Karl Lagerfeld pyysi nuhtelemaan äärimmäisen avaruusikkakuvaketta, Barbarellaa.

Jos et ole koskaan nähnyt Barbarella, se on 1968 tieteiskirjallisuus elokuvan pääosassa nuori Jane Fonda rikollisuuden taistelussa astronautti on 41-luvulla. Ja se oli Fonda: n suuret hiukset ja 60-luvun savuinen silmämeikki, joka innostaa kauneutta etsiä Chanel Fall 2017 -näyttelyä kampaajan Sam McKnightin mukaan. Mutta Barbarella otettiin äärimmilleen tai “Chanarella” McKnight kutsuu sitä. “Setti oli elinkaarikokoinen avaruusraketti, joten mallien piti olla liioiteltua, teatraalinen ilme”, ​​hän selittää.

Chanel-Fall-2017-Hair-Meikki
Getty Images

Ladataan

Katsele Instagramissa

“Kuusikymmentäluvun innoittamat kuulokkeet ja meikki vaativat suurta, vakavasti haastavaa muotoa”, McKnight kertoo bouffanttisesta kampauksesta, jonka hän loi näyttelyyn. Tämä merkitsi runsaasti takakampausta ja paljon McKnightin Cool Girl -tekniikkahappoa ja Modern Hairspray -tuotetta, kaksi tuotetta hänen tulevasta Hair by Sam McKnight -viivasta, jota hän kiusasi kaikkina vuodenaikoina. Voit nähdä, kuinka paljon kiusantekoa se on saavuttanut tyyliä yhdestä McKnightin Instagram-viestistä takana.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Mitä tulee meikkiin, Tom Pecheux otti metallisen hopeisen silmänsä ja kahden ikonisen 60-luvun kauneuden motiivit banaani liner (graafinen linja, jolla on kaareva muoto, kuten banaani) ja kumpikin hihnat – ja yhdisti ne kaikki yhteen tämän maailmankatsomuksen silmään, joka näkyi aina viimeisestä istuinristaan.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Heitä pari hienoa Chanel-avaruusalusta ja olet valmis lentoonlähtöön – onko se ulkotilaan vai aivan oven eteen.

Chanel-lasku-2017-Bella-Hadid
\

Katso taaksepäin 100 vuoden silmämeikkiä (mukaan lukien vuosikymmen sitten Chanel Fall 2017 -hahmon etsiä inspiroi):

Rockettes Kauneus ja puvut

Kuten olet todennäköisesti huomannut, tällä viikolla on paljon newnessa allure.com-sivustolla. Mutta se ei ole vain se, miten katsomme. Olemme myös luoneet useita uusia ja jännittäviä videoita, jotka esittelevät kunnianhimo-videoidemme kunniaksi, joissa tarkastellaan kauneuden eri puolia ja määritelmiä sekä roolia yhteiskunnassa, perheissämme, kulttuurissamme ja arkipäivän vuorovaikutuksissamme..

Esittelemme “Beauty Of …”, videon, joka tutkii tyylin ja elämäntavan välistä yhteyttä seuraamalla ihmisiä, jotka ovat velvollisia ilmaisemaan omaa ainutlaatuista kauneuttaan ammattiinsa tai yhteisöönsä. Tarkastelemme, kuinka naiset sallivat oman tyylinsä loisteltavaksi, kun heillä on ammatillinen univormu, rohkaisevat perinteistä asuista tai muodostavat tietyn alakulttuurin tyylin ja paljastavat puolestaan, kuinka ulospäin kauneus voi olla keino ilmaista persoonallisuutta ja yksilöllisyys.

Ensimmäisessä jaksoissamme kääntämme objektiivin naisille, jotka käyttävät ehkä lumoavinta yhtenäistä planeettaa, Radio City Rockettesia. Menimme takaisin tahtiin kolmen jäsenen kanssa voimakkaan valettuun valoon selvittämään, miltä se on kuulua ryhmään, joka tunnetaan kuohuviineistä, mega-wattin hymyistä ja kloonimaisesta synkronisuudesta. Ja aivan kuten tuhannet ihmiset, jotka menevät katsomaan näyttelyään jokaisen loma-kauden (ja heidän uusimman, ei-loma-näytönsä), New York mahtava, tällä hetkellä Radio City Music Hallissa) valmistautua täysin häikäisevään.

Video Bicephaly Pictures

Top Beauty Trends vuonna 2017, mukaan Pinterest

Vuodesta 2016 on täytetty joitain innovatiivisimpia, kauhistuneita ja upeita kauneuden kehityssuuntia tähän mennessä, ja katselemme Pinterestille, jotta voimme tarkastella kauneuskehitystä vuoden 2017 aikana. Mutta ensinnäkin otimme katsomaan takaisin vuoden (lähes) takana meitä lumoava sateenkaari hiukset, comeback sinisen eyeliner, ja maroon silmä meikki suuntaus (punainen matto suosikki). Ja sitten siellä oli surkeat tietenkin: pörröiset kynnet, ne enemmän kuin hieman kauhistuttavat 100 kerrosta meikkihaasteita, oh ja jotka voivat unohtaa Instagram-suosikki penis eyeliner. Vuoden lopulla on aika pohtia kaikkia tämän vuoden viimeisiä suuntauksia, täällä osoitteessa viehättää olemme jo ajatelleet, mitä kuumenee vuonna 2017. (Ettekö?) Joten saat kynän ja papereita valmiiksi tai vain avaat puhelimen notepadin, koska hakutulokset ovat, ja ystävämme Pinterest on kerännyt luettelon siitä, mitä kauneimmat trendit ovat 2017.

Heidän listansa mukaan valinta 2016 suosikit tekevät siitä uuden vuoden, muutamia olen myös innoissani näkemään. Heidän lämpöä edistävät kampaamansa tiedot ovat edelleen voimakkaita, samoin kuin hiiliharjat (yksi suosikeistani). Ja mikään ei näytä siltä, ​​että mikrorakenne menee mihin tahansa lähiaikoina. Tarkoitan, kuka ei halua herätä kovaa kulmaa joka aamu? Ja juuri silloin, kun luulit, että hopea-ketun kehitys alkoi hitaasti kuolla, näyttää siltä, ​​että harmaat hiukset ovat täällä. (Vaikka julkkikset tekevät sen oikein, se voi olla melko kaunis, ei?) Ash balayage – vapaamuotoinen korostusmuoto, joka antaa kevyen ombre-vaikutelman – on toinen suuntaus, joka ei lopu seuraavalla 365: llä. Täydellinen luettelo kauneuden kehityksestä vuodelta 2017.


Seuraavassa on muutamia kauneudenhoitotuotteita, jotka sinun täytyy kokeilla ennen vuoden päättymistä:

  1. Allure-toimittajan suosituimmista kauneuden tuotteista 2016
  2. NYX ilmoitti pelkästään viimeisimmän vuoden 2016 merkittävimmän käynnistyksen
  3. 32 Amazing kauneustuotteet tarvitset ennen 2017

Ei-lämpö kampaukset

Chrome Nails

Punottu Top Knot

Ash Balayage Hair

Hiilikuitukankaat

Cut-crease silmämeikki

Huulet ja posket tahrat

Päähineet

Jojobaöljy

Microblading

Katsokaa parhaina lomaa viimeisten 100 vuoden aikana:

Balmain Fall 2017: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Beauty Look

Tänään oli yksi odotetuimmista päivistä Pariisin muotiviikolla sekä muotiteollisuudelle että teini-ikäisille pariisijoille, jotka toivoivat saavansa Gigi Hadidista, Jourdan Dunnista tai Kendall Jenneristä (ja ehkä eräistä hänen hyvin kuuluisista perheenjäsenistään). Se oli Balmain-syksyllä 2017 esitelty päivä, ja suunnittelija Olivier Rousteing ei todellakaan ollut pettymys. Hän teki tavanomaisen joukon uskomattoman upeita, korkean profiilin malleja (juuri listatut, sekä tytöt, kuten Cindy Bruna ja Sara Sampaio) osaksi hänen “Balmain-armeijaansa”, joka loi insanely korkean oktaanisen kokoelman ja Ensimmäinen kerta, kun Rousteing otti Balmainissa, näytti suuresta kauneudesta ulkonäkö kiitotiellä, jossa oli huonoja savuisia silmiä ja punotettuja ponytaileja, joilla hännät hiljeni alas malleissa. Koska paljon oli otettu käyttöön, menin ja rikkoin kaikki tärkeät yksityiskohdat, aina viimeiseen metallipigmenttisekoitukseen asti.

Malleissa oli enemmän meikkiä kuin koskaan ennen. Siitä lähtien, kun olen kuunnellut backstagia Pariisin muotiviikolla (joka on ollut jo jonkin aikaa), Balmainin meikki on aina ollut luonnollista ja hehkuvaa, tuskin enemmän kuin hieman peitevoimaa ja korostustyökalua. Mutta Balmainin syksyllä 2017, meikkitaiteilija Tom Pecheux loi musta-metallisen silmänsuojan, joka vaati häntä vetämään kaikki pysäkit: musta kynä, musta geelivuori, kaksi irtonaista metallipigmenttiä ja musta luomiväri – eikä se laske peitevoide, korostuskynä, kynät ja muotoilujauhe, jota hän käytti myös ulkoasun saavuttamiseen. Yksi tuote Pecheux ei käyttää? Ripsiväri. “Ei ole tarvetta, silmämeikki on jo niin musta”, hän sanoi.

Balmainin-Fall-2017-Jourdan-Dunn
Getty Images

Silmämeikki oli innoittamana heavy metalilla, kirjaimellisesti. “Hius- ja meikkitestissä puhuimme hard rock -laulajan tyttöystävästä ja Metallica nousi esiin, joten minusta oli tärkeää, että silmällä oli metallista”, Pecheux nauroi. Luodakseen ulkoasua hän harjasi M.A.C. Fluidline-geeli Blacktrackissa kaikkialla kannessa ja silmien alapuolella linjaa pitkin, jotka ulottuvat kyynärputkista hyvin kulmien ulkopuolelle. Sitten, käyttäen kostutettua harjaa, painoi M.A.C. Pigmentti kuparissa koko kannen sisäpuolella ja maalattu M.A.C. Pigmentti platinaa ohut viiva pitkin alemman ripon ulkoreunaa pitkin.

Kiitoradalla oli huulikoruja. “Se ei ole meikki”, sanoi Pecheux. “Se on Olivierin luoma koru, siksi me laitamme vain balsamia huulille.” Voidaan vain kuvitella, että faux metal huuliharput olivat innoittamana yksi Rousteingin pitkäaikaisista muistoista, Kim Kardashianista ja hänen viimeaikaisesta kauhistuksestaan ​​kumoukselliselle lisävarusteelle.

Balmainin-Fall-2017-Kendall-Jenner
Getty Images

Olisit yllättynyt Sam McKnightin tärkeimmistä tuotteista takana: Root touch-up spray. Niin, tavaraa, jota tavallisesti ostaa, kun et voi tehdä salongissa tai olet ollut varattu viettämään tunne hiusten värjäystä kotona. “Jokainen tyttö saa joko neljästä, kolmesta tai kahdesta punoksesta päänsä keskeltä, kuten Mohawk”, sanoi McKnight (mitä enemmän malleja hiukset olivat, sitä enemmän punoksia he saivat). Ja kun hän pantiin hiukset hiukset, McKnight käytti root-up spray kuin muotoilutuote (hän ​​käytti ranskalainen punos Laboratoires Kosmeto). Valitsemalla tumman värisävyn kuin mallin luonnollinen hiusten väri, McKnight suihkutti jauhemaisen kaavan siveltimeen ja maalasi pitkin punoksia, niin että ne antavat heille mattapintaisen ja sävyttämän ympäröivän ihon.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Käytettiin Balmainin oma Hair Couture -linjaa. Talon Backstage Secrets -malliston kudot luonnollisista hiuksista käärittiin mallin omien lantikkaiden ympärille lisäämällä täyteyttä ja pituutta. Sitten McKnight otti osan alhaalta ja kääri sen ponnahkan pohjan ympärille piilottaen laajennusten yläosan. Jotta tämä leikkaus säilyisi paikallaan mahdollisimman vähän nastat, McKnight päällystää hiusosaa geeliä. “Se toimii kuin kaksoisnapsauta nauha”, hän selitti. “Päällystäsi hiukset hiukset juurista loppuun, taita ne jalankorvan pohjan ympärille ja lyödä sitä puhalluskuivattimella ja hiukset tarttuvat itsestään ja lisäät sitten yhden tai kaksi nastat alla olevan pään paikallaan.”

McKnightin tuotteet tekivät toisen muodin viikon ulkonäön. Jotta punottu tyyli olisi “luonnollisen näköinen”, McKnight päätyi viimeisteltyyn ulkoasuun summalla hänen tulevan hiuslakkansa, Modern Hairsprayin (voit lukea kaikki yksityiskohdat, joita meillä on toistaiseksi hänen linjallaan, Hair Sam McKnight) . “Emme käytä seerumia tai öljyä, koska halusimme, että hiukset ovat terveitä, eivät kiiltäviä, märkiä”, hän sanoi. Ja tytöille, joilla oli hienoja hiuksia, hän valmisteli hiuspohjat, jotka oli pukeutunut kuumalla teksturoijalla, Cool Girl -ruiskulla. “Se auttaa irrottamaan hiuksia ja antamaan sille jotain.”

Malleissa käveltiin poistamalla lahjoja. Yhtiö antoi jokaiselle mallille nahkahiukset lisävarusteena brändin loma-kokoelmasta, rajoitettu painos Gold Leather barrette (ks. Alla).


Katso malleja, kuten Gigi ja Kendall, selittää, miksi he rakastavat työskentelyä kampaajan kanssa Sam McKnight:

War Paint The Musical: Kuinka Elizabeth Arden ja Helena Rubinstein muuttivat kauneusalan

Nykyisissä YouTube-opetusohjelmissa, julkkisten merkinnöissä ja pakko-huulipaketeissa on vaikea kuvitella, että olisi ollut aikaa, jolloin mitään kunnioitettavaa amerikkalaista roistoa ei näe yrtteinä julkisuudessa. Joten miten nöyrä huulipuna meni prostituoitun häpeästä merkistä olennaiseen osaan jokaisen naisen elämästä? Vastaus on yhtä monimutkainen kuin itse 20. vuosisadan historia, mutta se voi myös kaatua kahteen erityisen ajoitettuun uravalioon, Helena Rubinsteiniin ja Elizabeth Ardeniin. Nyt kuolematon Broadwayn musiikissa, Sotamaalaus – fiktiivinen versio hyvin todellisesta ammatillisesta kilpailustaan ​​- omat kunnianhimoiset ja innovaatiokertomuksensa herättävät itse kauneuden alan voiman ja lupauksen.

Ennen vakuuttavia amerikkalaisia ​​naisia, että ihonhoito ja kosmetiikka oli välttämätön osa naisvaltaista kokemusta, Rubinstein ja Arden joutuisivat testaamaan oman voimansa maailmassa. Rubenstein luopui juhlallisista vanhemmista Puolassa, ja hän lähti ohjattua avioliittoa ja matkusti maailmaan jalostamalla ihonhoitojaan ennen kuin asettui Yhdysvallat. Samalla tavoin Arden oli kanadalainen tyttytyttö, joka hylkäsi hänen vanhempiensa (hoitotyön) ja New York Cityn kirjailija ja laboratorioteknikko keksivät itsensä uudelleen. Hieman satunnainen ajoitus saapui paikalle, kun naisten julkiset roolit olivat suurenmoisia kulttuurivaihtoehtoja useilla naisilla työpaikoilla teollisen vallankumouksen, äänioikeusliikkeen ja julkkikulttuurin nousun vuoksi elokuvissa. Näiden laajojen muutosten seurauksena he merkitsivät ihonhoitohoitojaan ja kauneudenhoitotuotteitaan parannuksen muotoiksi ja itsensä kehittämisen merkiksi – se ei ollut keino, vaan se oli “kauneuskulttuuri”.

Warpaint-poster.jpg

Mukaan professori ja kirjailija Hope in a Jar: Amerikan kauneuskulttuurin tekeminen, Kathy Peiss, että yksinkertainen uudelleenkirjautuminen “auttoi legitiimiä näistä käytännöistä, joita oli pidetty moraalittomina tai kunnioittamattomina. Kulttuuri välitti käsityksen viljelystä ja niin viljelisit ulkoasua, jotta voisit olla enemmän itsestäsi kuin kasvattaa kasvot, jotka luovat keinotekoisen version itsestäsi. “

Sota-Paint-Patti-Lupone

Patti Luponen Helena Rubinsteinin mukaan Sotamaalaus musikaali.

Joan Marcus

Vaikka näillä naisilla oli paljon yhteistä pinnalla, he viettivät elinaikansa mukana, mitä Peiss viittaa “suhdanteiden kilpailijana” kuluttajien sydämille, mielille ja kasvoille. Se on tämän suurempia kuin elämän vitsaus, joka muodostaa perustan Sotamaalaus pääosassa Broadway valaisimet Patti Lupone kuin Rubinstein ja Christine Ebersole kuin Arden. Makeup-suunnittelija Angelina Avallone, joka etsii näitä kirjaimellisia “värikkäitä hahmoja”, tuli laaja-alaisesta tutkimuksesta sekä siitä, ketkä olivat ja miten he halusivat nähdä. Kuten Avallone selittää, heillä oli jokaisen näköinen, joka määrittäisi ne. “Rubinstein”, joka oli enemmän avant garde ja henkinen “, oli allekirjoittanut ulkoasun, joka oli hyvin vaalea iho, hyvin punaiset huulet. Signature red huulet “. Arden, joka” pyrkii olemaan osa yhteiskuntaa “, oli” paljon enemmän minimalistinen, enemmän perinteinen ilme. Mutta hänen allekirjoitusstyleissään päätimme kaikesta, mitä hänellä on, ja värillisen vaaleanpunainen on pidettävä läpi koko näyttelyn. “

Sota-Paint-Christine-Ebersole

Christine Ebersole, Elizabeth Arden vuonna 2006 Sotamaalaus musikaali.

Joan Marcus

Suurten egojen lisäksi tietenkin Rubinsteinin ja Ardenin myynti-teatteria laskettiin markkinointikilpailuiksi, joiden tarkoituksena oli saada naiset ilmaisemaan, kuka he halusivat saada meikki- ja ihonhoitorutiineineen. Valitsemalla purppura ja maali oli enemmän kuin ulkonäkösi; se oli elämästäsi. Näppärä, tyylikäs ja visionäärinen, nämä naiset auttoivat edelläkävijöiksi identiteetin elementtejä, joita nyt ajattelemme tavallisiksi. Julkkikirjoituksista (hiljainen näytönohjain Theda Bara’s Smoky-Eyed -näkymä, jonka Rubenstein loi, Marilyn Monroe sai Ardenin hemmottelevia hoitoja), muotoutumiseen (Italian couturier, Elsa Schiaparelli, pakkausten suunnittelu Rubinsteinille ja myytävän allekirjoitusvaatetuslinjan kautta Red Door Salons), jotka kaikki lisäsivät yritysten ilmiön glamour ja legitimiteetti naiset kaikkien luokkien.

Kun hän kehui tuotteitaan muuntavien voimien suhteen, Rubenstein rakasti julistavan, että “ei ole rumaisia ​​naisia, vain laiskoja.” Mikä on enemmän profeetallinen kuin edes hän olisi voinut tietää. Omien ja Ardenin kovaa työtä käyttäen he käänsivät kauneuden unen ja ylöspäin liikkuvan liikkuvuuden voittaessaan geneettisiä piirteitä saavuttaakseen tavoitteen, joka oli sukupolvien naisten (aseellinen oikea huulipunan sävy).

Sota-Paint-Helena-Rubinstein
Joan Marcus

Zendayan osakkeet päästyvät tapaan, jolla hän muuttaa maailmaa: