Upea ilta hiukset ja meikki huomenta, Elie Saab Fall 2017: n hyvä

Olemme kaikki olleet siellä. Sinulla on hääjuhla, cocktailjuhla, päivällinen, tai jotain pukeutumiskoodia vaativa tilaisuus mennä. Olet kärsinyt mekon ja tarvikkeet viikon ja sitten tapahtuman päivän, et ole vielä kuvittanut, mitä tehdä hiuksillesi ja meikkiäsi. No, tänään Elie Saabin syksyllä 2017 näyttämme, huomasimme upean iltatarhan ja makeup-ilmeen, joka työskentelee lähes minkä tahansa kokoelman kanssa, jonka olet tallentanut kaapissa.

Innoittamana osittain ballerinat ja sadut 1001 yötä, meikki oli savuinen ja sparkly, hiukset pehmeästi vetänyt takaisin tyylikäs chignon. Ja vaikka ensi silmäyksellä nämä molemmat näyttävät keskimäärin iltahiuksiltasi, mehustustyyppejä (Smoky eyes? Low bun? Groundbreaking), on tosiasiallisesti monia ihan vähän yksityiskohtia, jotka tekevät tästä ulkoasulta erityisen erikoisen. Katsokaa tarkemmin.

Ensinnäkin, on olemassa täydellinen määrä tilavuutta hiuksiin. Se ei ole niin tiukka, että se näyttää silmänräpäiseltä, mutta se ei ole niin pöhöttämätöntä, että näytät siltä, ​​että astut ulos huonosta juniorin prom-kuvasta. Tämän saavuttamiseksi haalari Orlando Pita suihkutti hänen Orlando Pita Play Max Kapasiteetti Hybridi Hairspray hänen kätensä ja kampaa hiukset takaisin sormillaan. Hän ei myöskään sidonnut hiuksia ensin lonkeroon. “Kun kiinnität hiukset ponnahdusliittimeen ennen kuin laitat sen kynttilään, se vetää sivut liian tiukasti”, hän selitti.

Elie-Saab-Fall-2017-Hair
Dominique Charriau

Sitten sinun täytyy nähdä se selästä. Sen sijaan, että käämät hiusten päät yhteen donitsi-muotoiseksi pullaksi, Pita kiinnitti hiusosion päitä leikkaamalla muodostaen klusterin pehmeitä silmukoita. Tulos on mielenkiintoisempi, uskaltaisimme sanoa ärsyttävää kyntteliä, mutta myös sitä, joka on laajempaa.

Elie-Saab-Fall-2017-Orlando-Pita

Joissakin malleissa oli myös herkkiä kulta-tiareja.

Elie-Saab-Fall-2017-Hair-ja-Meikki

Tom Pecheux’n savuinen silmä oli todella satua, mutta ei sileä, prinsessa. Kuulunut kimalta, se näytti lähes maagista, mutta silti uskomattoman seksikäs. Musta pohja oli kynän, geelivälin ja jauheen sekoitus. “Laitoin mustan kynän vyöhykkeitä pitkin, sitten M.A.C. Fluidline -geeliä Blacktrackissa ripsien lähellä ja lisään paljon ripsiväriä”, sanoi Pecheux hänen prosessistaan. “Sitten teen savuisen muodon mustalla kynällä, ja sitten asetan mustan jauhedon varjon päälle.”

Elie-Saab-Fall-2017

Pecheux sekoitti kaksi erilaista värisävyä silmiin: Ensinnäkin anti-kultaisen pigmentin kerros sekoitettuna M.A.C. Sekoitusväliaine Eyeliner koko kansi ja alemmat ripset pitkin. Sitten M.A.C. 3D-hopea heijastaa – holografista kimallusta – varjon ulomman kulmien varaan ja sovellettuna poskipyörien päälle, kun käytät korostustyökalua – sanoi Pecheux.

Elie-Saab-Fall-2017-Beauty

Joten vaikka balerina pulla ja paljon löysää kimaltaa kuulostaa huonoilta tanssikappaleilta, kun seuraat Pecheux ja Pita vaiheita, se tulee yksi ainutlaatuisimmista ilta hiukset ja meikki yhdistelmiä olemme nähneet jonkin aikaa.


Etsi vieläkin enemmän iltahiukset ja meikki näyttää alla:

  1. 13 Prettiest Date-Night-kampaukset
  2. 11 Prettiest Date-Night Makeup Looks
  3. 9 Romantic Date-Night-Makeup Ideat

Kuinka tuntea olon kauniiksi vuosisatojen mukaan:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − 39 =