Category: Kauneus

Urban Decay Naked Ultimate Basics Paletti – Paras Neutraali luomiväri paletti 2016

No comments yet

Ehkä halvemmalla kuin Kylie Jenner’s Lip Kits (joo, sanoin sen), mikään ei ole kaunistanut kauneusbloggingyhteisöä aivan kuten Urban Decay’s Naked Palettes.

I-do-make-up-star -työkalun tunnusmerkit ovat hellävaraisia, innovatiivisia ja ennen kaikkea erittäin toimivat – todellinen kokonaisvaltainen investointi. (Jos voit saada käsiisi yhteen, eli.) Ensin oli OG Naked paletti, Naked2, Naked3, Naked Smoky, Naked Basics ja Naked Basics2, ja tänään on olemassa uusi Naked Ultimate Basics.

Nyt olemme hyvin tietoisia siitä, että sanat “alasti” ja “perusteet” yhdessä myyvät itseään, mutta tässä on juuri sitä, mitä sinun tarvitsee tietää UD: n viimeisimmästä neutraalista onnellisesta tarjonnasta:

1. Se on MATTE. Kyllä se on oikein. Vaikka sen hohtavat edeltäjät kallistivat “valaistu” parhaalla mahdollisella tavalla, naiset, jotka ovat osittain pehmeämpiä, hienompaa mattapäällystystä, lopulta eivät ole twinkly-tarjouksia “alastomalle”.

2. Siellä on 12 neutraalia neutraalia ainetta. Siitä alkaen on viileä ja lämmin, se on 11 puhdasta matta sävyjä, ja yksi, joka on demi-matta korostamaan. Ne ovat yksinomaan palettia. Kohokohdat ovat Extra Bitter, poltettu oranssi, joka on tarkoitettu kulttiasemalle ja kuolema, punertava ruskea, joka kutsuu ulos syksyn vaatekaappiasi.

kuva

kuva

3. Se on kannettava. Kun edelliset paletit olivat suorakaiteen muotoisia, Ultimate Basics on pehmeä, super-tyylikäs * neliön * kultainen kotelo, jossa on kiiltävät ja mattaiset linjat, jotka muotoilevat UD-logon. Jos olet #commuterbeauty harrastaja, tämä päivitys on �� .

Esittelemme Naked-kokoelman uusimman jäsenen … Naked Ultimate Basics !! #YouLookBetterNaked #NakedUltimateBasics ��

Urban Decay Cosmeticsin (@urbandecaycosmetics) jakama viesti

4. Siinä on kaksipuolinen harja. Hanki harja, joka voi tehdä molempia! Toisella puolella on särmäys ja toisaalta sekoitin, jolla on silkkinen, rypistyvä viimeistely.

Sinä pyysit sitä…

Urban Decay Cosmeticsin (@urbandecaycosmetics) jakama viesti

5. Se käynnistyy ensi kuussa. Naked Basics pudottaa 18. syyskuuta 55 dollaria urbandecay.com! Tiedämme, tiedämme– ennakointi voi hyvin tappaa sinut. Mutta ajattele sitä näin: Sinulla on enemmän aikaa käyttää virkistyspainiketta ja lisävarusteita.

Kun sanomme kuuntelevan sinua, tarkoitamme sitä. Kaikissa sosiaalisissa medioissa UD junkies on kerjäämään meille uutta Naked-palettia, jossa on enemmän neutraaleja matta-sävyjä – ja me tulimme! Löysimme Naked Ultimate Basicsin 12 ALL-NEW-mustalla neutraalilla, viileästä lämpimään kaikki pienellä reunalla, joka tekee niistä Naked. #YouLookBetterNaked #NakedUltimateBasics

Urban Decay Cosmeticsin (@urbandecaycosmetics) jakama viesti

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Paras kaikki yhdestä kauneudesta – Multi Style Eyeliner Pen

No comments yet

Nykypäivän multitasker-versio, joka ansaitsee arvokasta käsilaukkua-kiinteistöä, katso Clarinin 4-Color All-In-One-kynä. Uusi rajoitettu painos on niin hyvä, että haluan varastoida, kuten 50…

Kynällä oli minua 4-in-1– kolmella silmälasien sävyllä (musta, ruskea ja vaaleanpunainen sinisilmä) sekä yleismaailmallisesti mielikuvituksellinen beige huuliristikko – minulla oli 1000 kertaa enemmän vaikutusta, kun se todella laskeutui työpöydälle. Yksi kynä itse on aikuisen ekvivalentti sateenkaari shuttle kynä meillä kaikilla oli neljännellä luokalla. Lukuunottamatta, että napsautat haluamaasi sävyä alaspäin, mutta kuten esimerkiksi kiertyvällä eyelinerillä, voit säätää kuinka paljon pigmenttiä olet tekemässä. Jokainen väri on merkitty joko silmä- tai huulikuvakkeella.

Se on vain niin tyylikäs, kompakti ja gadgetti, en voi odottaa naisia ​​kysyäkseen minua siitä, kun kosketuksissa. Mutta vaikka se on vaikuttava pikku keskustelupala, se on myös naurettavan käytännöllistä. Kuten, en halua muuttaa asiaa.

Ensinnäkin ruskea ja musta eyeliner ovat tärkeä duo. Ei siksi, että he ovat kahta klassista, yleistä sävyä, mutta koska kuten punaviini ja Poikamies, he ovat parempia, kun he ovat yhdessä. Käytetään yksinään, musta voi olla liian kova, ruskea on liian pehmeä. Mutta niitä käytetään yhdessä, he löytävät täydellisen tasapainon ja luo enemmän ulottuvuutta. Kerro päälle toistenne päälle tai käytä mustanauhaa mustalla ylälinjan linjalla ja ruskealla tiukasti alemmat ripset.


Sitten on indigo-sininen, joka on lievästi ulkona, mutta silti täysin pukeutuva. Puhumattakaan, tekee silmäsi valkoiset näyttävät jopa valkoisemmilta. “Sininen on värirenkaan vastakkaisella puolella ja tasapainottaa punasilmäisyyttä”, kertoo meikkitaiteilija ja Gállan kauneuden perustaja Ida Gàl-Csiszar. Elizabeth Taylor, sydämemme dame, valehteli indigo-silmämeikkiä katsomaan ikuisesti röyhkeästi. Ja vaikka sininen eyeliner on luultavasti jotain, jota et halua ottaa itsellän, jos se on laukussa joka tapauksessa, aiot käyttää sitä enemmän. Ainoa valitukseni on, että silmälasien vinkit eivät ole kartiomainen, mikä tekee siitä kovaksi kuvan täydelliseksi kissa-silmäksi…

Lopuksi, kun sinulla on huulipunat aina, on aina hyvä idea – vaikka et olisikin huulipuna! Hahmottelemalla huulet ulkona voit määrittää ja muotoilla kurkkuasi sekä pitää huulipunasi vuotamasta. Tai voit vain täyttää kaiken pitkäikäiselle, vaaleanpunaiselle-beigen huulille.

30 dollaria, se ei ole aivan halpaa, mutta ottaen huomioon, että saat neljä Clarinsin tarjontaa yhdellä iskulla, se ei ole erilainen kuin piristää joitakin olennaisia ​​apteekkiin. Se on tosiasiassa bargain tässä mielessä. Tee siis itsellesi eduksi ja pyyhkäise yksi (tai 10) ylös, kun vielä voi.

Clarins All-in-One-kynä, 30 dollaria; bloomingdales.com.

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Paras TEDWomen 2016 – 5 naisjohtajien inspiroivaa lainausta

No comments yet

Jos olet yksi miljoonista ihmisistä, jotka ovat katsoneet TED-keskustelua verkossa – koska mistä muualta voit saada vakavan keskipäivän inspiraation 18 minuutissa? – sinä ymmärrät, miksi Clinique valitsi TEDwomenin, kolmen päivän konferenssin, jossa keskityttiin naisten valtaan muuttaa maailmaa kumppaniksi Smart Ideas -kilpailussaan. Se auttaa, että Jane Lauder, Clinique Global Brand -johtaja, on fani. “TED antaa sinulle uusia ajattelutapoja”, hän sanoo. “Saamme niin kiinni päivästämme, mutta on niin tärkeää ottaa aikaa inspiroida.”

Saatuaan yli tuhat merkintää ympäri maailmaa, Clinique vihdoin nimitti Alison Bishop of Irvine, CA, perustaja Boot Camp for New Moms, joka voitti Smart Ideas -palkinnon. Piispan loistava käsitys: kolmen tunnin työpajat, jotka on suunniteltu auttamaan uusia äitejä navigoimaan uuden äiti-huumorin hankalaa, mutta usein huomaamatta, emotionaalista näkökulmaa. Piispan mukaan on paljon käytännön tietoja synnytyksen ja imetyksen aikana, mutta vähän siitä, että autetaan äitiä “psykososiaalisilla muutoksilla, jotka tapahtuvat, kun olette vanhempi.” Hän lisää: “Se on valtava muutos naisen identiteetissä.” Piispan tehtävänä oli hienosti kauneuden jättiläisen tehtävän kanssa. “[Historiallisesti] Clinique oli ensimmäinen brändi, jossa puhuttiin haasteista, joita naiset kokivat erittäin rohkeasti”, Lauder sanoo ja mainitsee Clinique-kampanjan 1960-luvulta, joka käsitteli syntyvyyden valvontapillereiden vaikutusta naishoitoon. Hän lisää, “Alison tekee samoja asioita ottamalla nämä rehelliset keskustelut.”

Piispa sai 20 000 dollaria, joka oli cocktail-puolueen aikana TEDWomen-konferenssissa lokakuussa San Franciscossa, ja jopa osallistui vain kutsusta puhuttaviin keskusteluihin. Tunnistimme ja saimme nauttia kaiuttimien loistosta – ja muutama muuta elämää muuttavaa opetusta.

1. Sinä olet aikansa päällikkö.

Kuka ei ole valittanut siitä, kuinka vähän aikaa heillä on? Tai kuinka kiireisiä he ovat saavuttamaan X, Y tai Z? Kuuntele laatija Laura Vanderkam (kuvassa yllä) kertoa siitä, tämä on typerä puhetta. “Kun sanot, että sinulla ei ole aikaa, mitä olet Todella että jotkut asiat eivät ole etusijalla “, toteaa Vanderkam Tiedän kuinka hän tekee sen tarjosi yksinkertaisen laskelman yleisölle, väittäen, että kun on sovitettu nukkumaan ja työhön, meillä kaikilla on ylimääräiset 72 tuntia viikossa. “Se on paljon aikaa”, hän sanoi. “Emme tarvitse niin paljon aikaa tehdä uskomattomia asioita. Rakenna haluamaasi elämää siihen aikaan, jonka sinulla on.” Yksi tapa edetä, hän sanoi, on antaa itsellesi kuusi 10 maalia vuodeksi ja rikkoa ne pienempiin tavoitteisiin. Ajoittaa ne – mieluiten perjantaina, kun olemme (yllättäen) kaikkein tavoitteellisimpia. Ja vain … mennä.

2. Apua pyytää on vahvuus, ei heikkous.

Itsevarmuus on hämmästyttävä, mutta on olemassa aikoja, jolloin tarvitset vain apua. Ja pyytäen yhtä, sanoi Caterpillar Foundationin presidentti Michele Sullivan, Illinois-pohjainen hyväntekeväisyysjärjestö, joka keskittyy köyhyyden lievittämiseen, on enemmän kuin okei. Itse asiassa se auttoi Sullivania, joka käyttää pyörätuolia, menestymään liiketoiminnassa ja elämässä. “On elintärkeää auttaa toisiamme. Ei, emme voi kävellä toistensa kenkien mukana, mutta voimme kävellä vierekkäin ja tukea toisiamme”, hän sanoi. Piispa toisti tätä tunnetta. Hän totesi, että uudet äidit saavat voimaa kuuntelemasta muita äidin tarinoita.

3. Anteeksianto on kaikkea.

Kennedy Odede ja Jessica Odede saattavat olla kasvaneet hyvin erilaisissa ympäristöissä – hän on Nairobiin ja Coloradossa slummassa – mutta he ovat yhtä mieltä siitä, että anteeksianto on elintärkeää täyttävää elämää varten. (Kaksi tapasi, kun Jessica opiskeli Nairobissa, ja kaikkiin yllätyksiin päätyi innokkaasti rakastunut.) Nyt aviopari ja perustajajoukon perustajajäsenryhmä Shining Hope for Communities (SHOFCO) käytti Nairobiin syövyttävää köyhyyttä polttoaineena kehittää avaimet anteeksiantoa varten. Niihin sisältyi suvaitsevaisuus, unohdus ja vapauttaminen. “Anteeksianto avaa tilaa uusia ideoita varten”, he sanoivat. “Sillä jos tuolla tilalla estetään viha ja satuttaa, mikään ei kasva.”

4. Ajattele “epäonnistumisesi” rohkeudenä.

Jos sinulla on taipumus murtautua, Caroline Paulilla on tämä viesti sinulle: “En ole pelkoa vastaan, olen vain rohkeutta”, hän sanoi. “Tule mukavaan vyöhykkeesi ulkopuolelle. Kärsitä puutteellisuutesi.” Hänen pitäisi tietää. Paul oli yksi San Franciscon palokunnan ensimmäisistä naisista, ja hän kirjoitti Gutsy Girl, parhaiten myytävä opas rohkeiden nuorten naisten ottamiseksi mukaan.

5. Meillä on 50 000 ajatusta päivässä. Ja 95% heistä on sama kuin eilisen.

Toisin sanoen sanoo Sandi Toksvig, Ison-Britannian televisiokanavan isäntä, QI ja naisten tasa-arvovaltuutetun perustaja, antavat nykypäivän uusia ajatuksia!

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Khloe Kardashian Makeup Vinkkejä – Khloe Kardashian Strobing

No comments yet

Jos Kim Kardashian on ääriviivan kuningatar, kuin Khloé Kardashian on huono b ** ch of strobing.

“Ei ole mitään, joka saa minut tuntemaan olonsa seksikkäämpiä kuin korvien valokuvasta, joka on poskissa”, hän myönsi uuteen viestiin hänen verkkosivuillaan. “Minusta tuntuu siltä, ​​että voisin leikata nartani poskipyöriin.”

Ja hän ei vain vaurioitunut veistoksellisesta tekniikasta – hän avasi myös meikkipussinsa paljastaen hänen valokuvista korostuskynät: voiteet, nesteet, jauheet ja työkalut. Esitä Sephora-ostoslista:

Voiteet

kuva

Kun Khloé matkustaa, hänellä on kaikki väärennettyjä voiteita, joita hän voi heittää käsilaukussaan. Jos haluat säästää tilaa, Anastasia Contour Cream Palette voi olla paras panos. “Tämä on WHOLE-sarja ja caboodle”, hän sanoo. “Muotoile ja korosta yhteen!”

1. Josie Maran Argan valaistumisen valaiseva sauva, 28 dollaria; sephora.com.

2. RMS Living Luminizer, 38 dollaria; birchbox.com.

3. Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit, 40 dollaria; sephora.com.

Nesteet

kuva

Jos otat minimaalisempaa lähestymistapaa, hän näyttää kevyille nesteille pehmeälle hehkuvalle. Suosikkien joukossa on Benefitin rakastettu High Beam -kaava, jolla on “kultainen ja jatkuva super-sileä”.

1. Hyödy High Beam Liquid Face Highlighter, 26 dollaria; birchbox.com.

2. Yves Saint Laurentin “Touche Éclat” säteilevä kosketus koteloon, 42 dollaria; sephora.com.

3. NARS-valaisin Copacabanassa, 30 dollaria; beauty.com.

Jauheet

kuva

Shimmery jauheet ovat hänen “suosikki tapa strobe” ja kun hän rakastaa kaikkia näitä poimii, se on Anastasia valaisin Starlight, että hän kantaa hänen kanssaan joka paikassa.

1. Becca x Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector samppanjaa pop; sephora.com.

2. Urban Decay Naked Illuminated Shimmering jauhe Face ja Body, 30 dollaria; sephora.com.

3. Kevyn Aucoin Taivaallinen jauhe, 44 dollaria; net-a-porter.com.

4. MAC Strobe Mineralise Skinfinish, 32 dollaria; nordstrom.com.

5. Anastasia Beverly Hillsin valaisin Starlightissa, 28 dollaria; macys.com.

Työkalut

kuva

Tuoksujen ja nesteiden sekoittumisen myötä Hourglassin veistämällä sienellä on menestys. Jauheeksi hän käyttää tuulettimen harjaa painamaan kiemuraa poskille ja pienemmän suippenevan harjan korvan luulle ja cupidin keulalle.

1. Hourglass Ambient Strobe Valon kuvanveistäjä, 22 dollaria; nordstrom.com.

2. Sigma Beauty Highlighter Brush, 19 dollaria; amazon.com.

3. Jane Iredale White Fan Brush, 18 dollaria; beauty.com.

Seuraa Marie Claire Instagramissa viimeisimmistä uutisista, kauniista kuvista, hauskoista tavaroista ja sisäpiiristä POV.

Clinique uusi entisestään parempi kliininen tuskinpistekorjain – paras pimeä korjata seerumi

No comments yet

Kasveni olin vähiten huolissani. Työaikajaksot, New York Cityssä matkustaminen ja sähköpostiosoitteeni lukematon viestilaskuri olivat stressaavia – ihoni ei ollut. Mutta muutamia kuukausia sitten näkyi ruskeiden täplien sävyjä tyypillisesti tasaisella poskellani, ja sitten punaiset pilvet nousivat nenäni sivuille. Ajattelin, että se oli vain yksi merkki siitä, että olin vanhentunut ja tohtori tohtori Amy Wechsler, psykiatri ja dermatologi New Yorkissa,.

Hän oli samaa mieltä siitä, että ikällä oli rooli – etenkin ruskeilla pisteillä, jotka ovat todennäköisimmin kumulatiivisten auringonvaurioiden merkki – mutta selittäneet, että siihen saattaa liittyä muita tekijöitä. “Älä vähennä stressin vaikutusta, joka vapauttaa kortisolia, joka voi rikkoa ihon esteen, estää solujen siirtymisen ja aiheuttaa transepidermaalisen veden menetyksen, joten sinulla on enemmän herkkyyttä, joka johtaa punoitukseen ja kuivuuteen. ”

Olin liian korosti hänen luettelonsa antamaan hänen jatkaa. “Joten mitä voin tehdä?” kysyin.

“20- tai 30-minuuttinen naamio, hieronta, sukupuoli, he kaikki alentavat kortisolitasoa, ja meditaatio laskee kortisolia yhtä hyvin kuin mikä tahansa muualla.”

Hän kertoi minulle ajankohtaiset tuotteet voisivat auttaa (lisää myöhemmin), mutta myös ehdotti joitain elämäntapamuutoksia. “20- tai 30-minuuttinen naamio, hieronta, sukupuoli, he kaikki alentavat kortisolipitoisuutta.” Loistava, ajattelin, kaikki mitä minun on tehtävä on lopettaa työni ja jatkaa pysyvää lomaa poikaystäväni paremman ihon kanssa! “Ja meditaatio alentaa kortisolia yhtä hyvin kuin mikä tahansa muu”, hän lisäsi. Se on yksi syy siihen, että hän otti meditaatioluokan viime kesänä, ja hän ehdotti, että tarkastelen samaa.

hymyilevä monk

Munkki Manpuku-jin temppelissä Kiotossa, Japanissa
Jennifer Goldstein

Kun saavuin, hymyilevä, sileä nahkainen munkki johdatti minut temppelin meditaatiohalliin (se on hänelle valokuva-katsoa siinä ihokuvassa!). Siellä hän kehotti minua istumaan tyynyn päällä lootusasennossa ja keskittymään hengittämiseen sisään ja ulos, antaen ajatukseni tulemaan ja menemään ilman sitoutumista niihin. Ihanaa, ajatteluoikeus sai minut hiljentämään mieleni helpommin kuin muina aikoina, jotka olin yrittänyt mietiskellä. Siinä sanottiin, että vain muutamia arvokkaita tyhjiä sekunteja, joissa aivoni normaali juttu loppui koko 20 minuutin istuntoni aikana. Ja vaikka tiedän, että kestää vuosia käytäntö rauhoittaa mieltään kuin munkki, en vain halua odottaa niin kauan selkeää ihoa.

Onneksi tapaaminen Cliniquen johtajien kanssa tarjoaa ratkaisun. He käyttivät Kiotossa tunnettua gyokuron vihreää teetä, joka on erityinen lajike, joka on kasvanut läheisessä Wazukan laaksossa – tähtipainona uusi kuoren korjaava seerumi tämän kuukauden aikana. “Gyokuro on korkealla kofeiinilla ja teaniinilla, joiden tiedetään olevan anti-inflammatorisia vaikutuksia”, kertoo dosentti Tom Mammone, Cliniquen fysiologian ja farmakologian varatoimitusjohtaja. Käyttämällä vihreää teetä auttaaksesi haalistumispisteitä ei ole uusi – monet kirkastuttavat seerumit ovat riippuvaisia ​​voima-ainesosasta – mutta mikä tekee tämän kaavan erityiseksi, on sen kyky lievittää punoitusta sekä ruskeaa pigmentaatiota. “Ikääntymiseen liittyvä värimuutos ei ole pelkästään [ruskeasta] melaniinista, josta jokainen on puhunut”, Mammone sanoo. “Hyvin reagoivien verisuonten aiheuttamaa pientä punaista pilkkua ja pilkkuja on myös nyt.” Avain on seerumin kaksiosainen muotoilu: kaksinkertaisen tynnyrin yksi pumppu tuottaa samanaikaisesti ruskean pisteen korjaimen ja punoitusta vähentävän optimoijan.

“Avain on seerumin kaksisuuntainen muotoilu: kaksinkertaisen tynnyrin yksi pumppu tuottaa ruskean pisteen korjaimen ja punoitusta vähentävän optimoijan samanaikaisesti.”

Kun palaan kotiin, asensin huoneeni kynttiläiskun zazen harjoitella. Mutta laitoin myös uuden seerumin (Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector & Optimizer, 79,50 dollaria) yöpöydälle, joten en unohda käyttää sitä kahdesti päivässä. Niin paljon kuin uskon meditointiin, minäkin palvoin kauneudenlaskun alttarilla.

kuva

Clinique

Tämän artikkelin versio näkyy syyskuun numerossa Marie Claire, kioskitilaa nyt.

Kulmakarvojen vahaus videoita – Avocado Butter Brow Wax

No comments yet

Kyllä, käytämme tapa liian paljon aikaa selata Instagramia. Mutta emme ole nyt pahoillamme siitä, että se johti meidät #HardWaxKing, AKA kulmakarva ja meikkitaiteilija Nick Townsend. Hänen “grammansa viittaavat vahausvideot ovat uusimpia viruksen kauneuden idée fixe 1) He naarmuttavat kutinaa vain joku, joka on ylittänyt kulmakarvat keskikoulussa ja joutui jättämään elämänsä takana ymmärtämään ja 2) Hänen menetelmänsä on melko ainutlaatuinen. Sen sijaan, että käytimme syrupy kuumaa vahaa tottunut näkemään, hän valitsee toisenlaisen paksu avokado-voin.

Lupaan, jos istut tuolissani, “Minä olen BEST, jonka olet koskaan ollut”! Kaikki varaukset ovat osoitteessa www.niccktownsend.com #hardwaxking #hardwaxking # browking�� @hudabeauty @vegas_nay @videosinspirationsx @ style.video @shimycatsmua @allmodernmakeup @tutorialesincreibles #browgame #brian_champagne #browgoals #archaddicts #tweezerman @wakeupandmakeup @hypnaughtypower @dollhousedubai #brows #browgoals #archaddicts #bridal #brides #philly #newyork

Kohteen, jonka EYEBROWKING��������EASTCOAST (@niccktownsendsalon) jakaa

Kun Townsend sileäksi vaalean keltavihreä kermainen vaha, se kuivuu niin nopeasti ja tukevasti, että hän voi kirjaimellisesti vetää sen pois iholta. Ei tarvita kangasta tai kaistaleita!

Ja vaikka se virtaviivaistaa prosessia, ja se on erittäin lumoava katsomaan, on muita etuja tähän huippuluokan vaihtoehtoon. Se on rikastettu vitamiineilla A, D ja E, jotka ravitsevat ja super-kosteuttavat ihoa. Puhumattakaan, kermainen, mutta joustava koostumus antaa hyvän otteen, joka on kaksinkertaisesti ihottavaa ihoa, eli vähemmän punoitusta. GAME-CHANGER.

Katsokaa enemmän Townsend ja hänen avokado voita vaha töissä alla:

Olen hieman pakkomielle hänen kulmistaan! Selaus teidän todella … Everyday on BROW DAY varaustiedot löytyvät osoitteesta www.niccktownsend.com ….. #hardwaxking #hardwaxking # browking�� @brian_champagne @hudabeauty @gossmakeupartist @ style.video @hairmakeupdiary @shimycatsmua @allmodernmakeup @ tutorialesincreibles #browgame #brian_champagne #browgoals #archaddicts #tweezerman @wakeupandmakeup @browvideo @ fashionclip.s @brian_champagne

Kohteen, jonka EYEBROWKING��������EASTCOAST (@niccktownsendsalon) jakaa

Tämä video on ollut minulle siunaus viikossa …. Tämä video on mahdollistanut miljoonat ihmiset näkemään työni ja olen ikuisesti kiitollinen siitä! Olen EASTCOAST BROW KING���� ja HARDWAXKING …. Kiitän ja rakastan sinua … # hardwaxking # hardwaxking # browking�� @hudabeauty @vegas_nay @videosinspirationsx @ style.video @shimycatsmua @allmodernmakeup @tutorialesincreibles #browgame #brian_champagne #browgoals #archaddicts #tweezerman @wakeupandmakeup @hypnaughtypower @dollhousedubai

Kohteen, jonka EYEBROWKING��������EASTCOAST (@niccktownsendsalon) jakaa

Jokainen tyttö unelmoi ottaa PERFECT EYEBROWS! Kaikki varaukset tehdään osoitteessa www.niccktownsend.com … Odotan näkevän sinut ja selaasi # hardwaxKING #nicktownsendsalon @hudabeauty @wakeupandmakeup @makeupbymario @hairmakeupdiary @shimycastmua @allmodernmakeup @tutorialesincreibles #browgame #brian_champagne #browgoals #archaddicts # Tweezerman

Kohteen, jonka EYEBROWKING��������EASTCOAST (@niccktownsendsalon) jakaa

Selaa DAYSSS käyttäjältä @niccktownsendsalon. Brow transformation … Olen niin pakkomielle tämän muotoilun kanssa … Saatavuus on tällä viikolla … Siirry verkkosivustolleni bio … Toivottavasti näen pian! #kelleybakerbrows #brows #hudabeauty #vegas_nay #dressyourface #tutorial #makeup #mua #makeupartist #makeuptutorial # makeuptutorialsx0x #allmodernmakeup #cakefacevanity #cakefaceconfession #browgoals #goals #eyebrows #browgame @hudabeauty @allmodernmakeup @makeupvideosonly @dressyourface @lovetutorialsx @creativeideastutorials @wakeupandmakeup @browvideo #tweezerman #browvideo @hairmakeupdiary

Kohteen, jonka EYEBROWKING��������EASTCOAST (@niccktownsendsalon) jakaa

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Paras huulipuna saada mitä haluat – mitä huulipuna sanoo sinusta

No comments yet

Oletko niin sitoutunut huulipunaan, että se on asetettu autoalukseksi Amazonista? (Prime FTW.) Tunnetko sen vai ei, tämä väri lähettää ihmisille viestin sinusta – ja muuttaminen voi olla hyödyllistä P & G Beautyin (CoverGirlin emoyhtiön) uuden tutkimuksen mukaan. Tutkijat osoittivat 2,375 ihmistä kuvia yhdeksästä eri naisesta, jotka pukeutuivat kuuteen eri lipettien sävyyn. Osallistujat tekivät sitten paikalla arvioita naisten persoonallisuuksia, luottoluokituksia, kuten luovuutta, luotettavuutta ja ammattitaitoa.

Tulokset? Yleisesti ottaen rohkeammat ja lumoavat huulipunan värit liittyvät yleensä voimakkaisiin piirteisiin, kun taas luonnollisemmissa sävyissä yhdistyivät lämpimät persoonallisuusominaisuudet, kertoo CoverGirlin tutkimus- ja kehitystyön pääaineen tutkija Sarah Vickery ja johtava tutkija tutkimuksesta. “Tämä on johdonmukainen aikaisemman tutkimuksen kanssa, jota teimme yhdessä Harvardin psykologin Nancy Etcoffin kanssa”, hän selittää. “Mutta tällä kertaa saimme täsmällisempää täsmälleen mitä jokainen huulipunan väri näyttää – jotain, jota voit käyttää hyväksi.” Tässä on eri tilanteissa toimivia:

Työhaastattelu

Haluat näyttää vahvalta ja luottavaiselta jättämättä voimakkaammin kuin haastattelijasi, sanoo New Yorkin uravalmentaja Roy Cohen. Sävy, joka tekee sen? Luumu, mikä todennäköisesti tekee sinusta näyttävän ammattimaiselta ja kunnianhimoiselta, mutta silti relatable. “Se kuvaa luottamusta tekemättä sinusta tuntematonta – ainutlaatuinen yhdistelmä voimaa ja lämpöä”, sanoo Vickery.

Ensitreffit

Ihmiset etsivät uskollisuutta pitkäaikaisessa kumppanina ja houkuttelevuutta seksuaalisessa kumppanissa. Mitkä piirroista haluat kuvata? Onneksi sinun ei tarvitse päättää! Haluatko rakastajan elämään tai vain tänä iltana, mene a alaston tai luumu huulipuna. “Ihmiset, jotka käyttivät näitä sävyjä, pidettiin luotettavin ja houkuttelevin”, sanoo Vickery.

Työ Brainstorm

“Jos johdat istuntoa, haluat, että ihmiset tuntevat olonsa helposti ja halukkaasti jakamaan epätavallisia ideoita”, sanoo New Yorkissa toimiva organisaatiopsykologi Michael Woodward. Vickery on juuri sävy: “Käytä alaston koota yhteistyöhön, huolehtiva ja avoin “, hän sanoo.

Fiancén perhereunio

Sinun vaisto, jotta vältät rapea punaista, on spot-on, mutta voit katsoa askeleen pidemmälle yllään vaaleanpunainen. Se liittyi etsimään seurallinen ja hauska-rakastava – täydellinen valinta tapaamaan uusia ihmisiä rentoon, kertoo Vickery.

Tärkeä esitys

Toisin kuin joukkueen aivoriihi, tavoitteena on tulla pois johtajaksi. “Näytä väkijoukko, että olet asiantuntija – joku, joka ottaa riskejä ja luo luovia kehityksiä alalla, sanoo Cohen. Tämä on aika vetää tämä klassikko punainen, sävy, joka liittyy useimmin katsomaan uskallusta ja luottavaisesta.

Dekooda väriasi

Tutkijat osoittivat opiskelijan osanottajien kuvia naisista, jotka käyttävät näitä CoverGirl Colorlicious Lipstick -värejä (kaikki $ +6,99).

kuva

Kansikuvatyttö

1. makea mandariini (oranssi)

2. Tantalize (luumu)

3. Kuuma (punainen)

4. Euforia (Vamp)

5. Enchantress Blush (vaaleanpunainen)

6. Samppanja (Nude)

Tämä artikkeli ilmestyy huhtikuussa 2015 Marie Claire, lehtikioskeihin 24. huhtikuuta.

Sinun kannattaa myös tarkistaa:

Oletko valmis? Tapaa Marie Claire 7-päivän huulipunan haaste

10 Lipstickin säännöt Live By

Pucker Up: Red Lipstickin historia

25 Useimmat ikoniset punaiset huulet elokuvassa

Tämä Uskomaton Meikkitaiteilija voi muuntaa minkä tahansa pelikentän luonteeseen

No comments yet

Olemme nähneet hämmästyttäviä meikki muunnelmia meidän nykypäivän, mutta Paolo Ballesteros on puhaltaa meidät pois hänen uskomaton muutoksia naisten merkkiä HBO: n Valtaistuinpeli. Tämä 33-vuotias filippiiniläinen näyttelijä ja tv-isäntä on aiemmin virustettu muuttamaan muille kuuluisille kuuluisimmille julkkikset, mukaan lukien Kardashians, ja nyt hän rikkoo Internetiä jälleen tuomalla esiin joitain badass-naisia,.

Onko tämä noituus? Koska se näyttää siltä kuin se tuntuu.

Arya Stark

G. O. T. BARYA STARK �������� woooooh! ☝��️Double piilolinssejä manyukit sa mata! ���� #makeupTransformation #transformLangNangTransform #ARYAstark #GameOfThrones #MaisieWilliams

Paolo Ballesterosin (@ pochoy_29) jakama viesti

Daenerys Targaryen

G. O. T. DAENERYS PADILLA Wooooh! ☝ ��️���� ��️���� rans rans ang ang ang

Paolo Ballesterosin (@ pochoy_29) jakama viesti

Cersei Lannister

G. O. T. CERSEI CANISTER ���� wooooooooh! ☝��️ #makeupTransformation #transformLangNangTransform #gameOfThrones #CerseiLANNISTER #LenaHEADEY

Paolo Ballesterosin (@ pochoy_29) jakama viesti

Sansa Stark

G.O.T. TANSAN STARK������ wooooh! ☝��️ # transformLangNangTransform #makeupTransformation #SANSAstark #sophieTurner #gameOfThrones

Paolo Ballesterosin (@ pochoy_29) jakama viesti

Margaery Tyrell (LEPÄÄ RAUHASSA)

G.O.T. MARGERIA BARRETTO ���� woooooh! ☝��️ #transformLangNangTransform #makeupTransformation #MargaeryTYRELL #gameOfThrones #NatalieDormer

Paolo Ballesterosin (@ pochoy_29) jakama viesti

Mélisandre

G. O. T. MELISANDRE de Rossi �� #makeupTransformation #transformLangNangTransform #gameOfThrones #MELISANDRE #CARICEvanHouten

Paolo Ballesterosin (@ pochoy_29) jakama viesti

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.