3 helppoa DIY Body Scrub reseptiä – Paras kotitekoinen Body Scrubs pehmeälle, hehkuvalle iholle

August 28
No comments yet

Niin kauan kuin me aarrettamme (lue: hautaus) meidän suosikki, täydellisesti pakattuja ihonhoitotuotteitamme, niin usein meillä on tilaisuus karkistaa pantin läpi ja kehittää eeppisen DIY-kaavan. Valitettavasti sen jälkeen, kun elantonamme on enemmän Pinterestin epäonnistuneita ja tukkeutuneita viemäreitä kuin olisimme myöntäneet, olemme kasvaneet uppoutuneina kotitekoisten kauneustuotteiden kokeiluun.

Silti, kun vihainen, talvi iho alkoivat kerjäämään uuden ruumiinporauksen, päätimme pitää lompakkamme suljettuna ja kuulla Ava Shamban, M.D., ihotautilääkäri ja DIY puolustaja hänen suosikki reseptejä. Ja kummasti, olemme iloisia siitä, että teimme.

“Sinun ei tarvitse kuluttaa omaisuutta pakattuun pensaikkoon, joka on täynnä säilöntäaineita, kun voit tehdä sen itse”, sanoo tohtori Shamban. “Parasta DIY: stä on se, että pystyt muokkaamaan sitä ihosi tarpeellesi silloin, kun ihosi on karkeaa ja se on kuorittu ja joskus kuiva ja tarvitsee ylimääräistä nesteytystä.”

Ajatuksena, tohtori Shamban rikkoo hänen kolme suosikki DIY-ruumiinpensaan reseptejä – jotka kaikki ovat paitsi aidosti helppoa (jopa täydellisille aloittelijoille), mutta myös uskomattoman tehokkaita. Valmista uusi suosikki suojasi vastaan ​​Sunday Scaries.

Ultra-kosteuttava kuorinta

kuva

Suunnittelija Travis McHenry

Shambanin mukaan ruskea sokeri on tehokas toimija DIY-maailmassa, koska se on täynnä ryppyjä taistelevaa glykolihappoa sekä luonnollisia kosteuttajia, jotka pitävät ihon pehmeänä ja sileänä. Sekoita ihon kanssa rauhoittava kaura, antioksidantti rikas kookospähkinäöljy ja lempeä alusta kerma (Shamban suosittelee cult-suosikki Vanicream), ja sinulla on itsellesi todella hydratoiva exfoliant.

1. Yhdistä 1/2-kuppi Vanikasvi ja viisi rkl kookosöljyä pienessä kulhossa tai maljassa.

2. Sekoita 1/2-kuppiin rakeista ruskeaa sokeria ja kolme ruokalusikallista jauhettua kaurajauhoa, kunnes hankaukseen on tahrattua sakeutta.

3. Sekoita seos varovasti kädet ja jalat, välttää kasvot. “Jos haluat todella kosteutta, suosittelen tekemään sen kostealla iholla”, sanoo tohtori Shamban.

4. Huuhtele, pistä ihon kuivaksi, ja seuraa suosikki kosteusvoidetta viime kädessä, kotona spa kokemus.

Clarifying Scrub

kuva

Suunnittelija Travis McHenry

“Kuorinnan kuorintaosa tulee manteleista, jotka ovat runsaasti sekä E-vitamiinia että antioksidantteja”, sanoo tohtori Shamban. “Lisäksi, toisin kuin jotkut karvat, jotka ärsyttävät ihoa ja aiheuttavat öljyn ylituotantoa, käyttävät oliiviöljyä ja avokadoja estääkseen kuivumista, mikä tekee siitä erityisen miellyttävän rasvaisille selkäille tai olkapäille”, hän sanoo..

1. Kahvipapujen käyttö mylly, jauhaa 1/3 cup manteleita karkeaksi jauheeksi. Vaihtoehtoisesti hienonnut mantelit käsin.

2. Yhdistä 1/2 cupia oliiviöljyä, jossa on puolet avokado (joka räjähtää ihon B-, C-, E- ja K-vitamiinien kanssa).

3. Sekoita mantelit ja avokado-makkaraa kulhoon tai purkkiin, lisää sitten kaksi ruokalusikallista noitavan pähkinänruskea (astringentti, joka on täynnä antioksidantteja).

4. Sileä tuote iholle, kiinnittäen erityistä huomiota öljypohjaisiin alueisiin, ja kuten aina, välttää kasvot.

5. Huuhtele ja kuiva iho, sitten suihkuttaa kosteusvoide.

Healing Scrub

kuva

Suunnittelija Travis McHenry

Tämä DIY on kaksinkertainen whammy, sankarihaponsa Epsom-suolan ansiosta, joka toimii paitsi herkästi pehmeänä, mutta myös kokeiltuna ja oikeana lihaksen rentouttavana aineena. “Epsom-suolat ovat korkealla magnesiumsulfaatilla, mikä lievittää suoraan lihasvaivoja ja kipuja”, sanoo tohtori Shamban. Resepti vaatii myös vihreää teetä, joka on yksi markkinoiden parhaista antioksidantteista, hän lisää ja laventeliöljyä, joka luo uskomattoman rentouttavan ja rauhoittavan kehon kaavan.

1. Yhdistä 1/4 kuppia oliiviöljyä, viisi pisaraa puhdasta oleellista laventeliöljyä, kolme teelusikallista Epsom-suolaa ja yksi teelusikka (noin kaksi teepussia) vihreää teetä kulhoon tai purkkiin.

2. Sekoita ainesosat kunnes olet luonut tahrattoman johdonmukaisuuden ja älä pelkää lisätä ylimääräistä Epsom-suolaa tai oliiviöljyä, sanoo tohtori Shamban. “Ajattele näitä DIY: ää kuten haluat cookie taikina – jos sakeus on liian runny, lisää kiinteää, ja jos se ei ole tarpeeksi juoksevaa, lisää öljyä”, hän ehdottaa.

3. Vältä kasvot, hieronta kostealla iholla.

4. Huuhtele, kuiva, ja tuuli heck alas.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − 28 =