3D-painettu meikki – Smashbox Lip Print

Onko huulipuna todella YOUR huulipuna, jos sillä ei ole yksittäistä painatusta leimattu päälle?

Naisen on ihastuttava nyt, että Smashbox tarjoaa juuri sitä. Niinpä niiden #BeLegendary huulipunokokoelman käynnistämisen kanssa, joka sisältää mahtavia 120 sävyä, voit pelata #BeLegendary Lipstick Matching Game -peliä, joka auttaa sinua valitsemaan ihanteellinen väri, mutta antaa sinulle koodin lunastaaksesi ensimmäisen -tuotteinen, 3-D-painettu huulipuna.

Painettu kompaktiin verrattuna putkeen universaalisesti mairittelevan oranssin varjossa “tulipallo”, voit käyttää sitä harjalla tai sormilla hämärtymäksi. Ja tietenkin, ylpeä ystävillesi, että se on 100% ainutlaatuinen sinulle.

kuva

Smashboxin ystävällisyys

Smashbox lupaa, että tämä on “vain alkua” 3D-painettu meikki, joten todellinen puhua: tulevaisuus on nyt.

Jos olet silti mystified by 3D-tulostus, luota meihin, olemme juuri sinä. Yksinkertaisimmillaan, se pohjimmiltaan tulostaa tietyn materiaalin kerroksille, joista kukin pinoa viimeiselle, luomaan 3D-objekti. Mikä antaa sille etulyöntiaseman muun tyyppiseen tuotantoon, se tekee yksilöllisestä räätälöinnistä miljoonaa kertaa helpompaa ja edullisempaa. Toisin sanoen 3D hiustenpidennys ja allekirjoituspakkaus ovat vasta alkua.

Voit pelata #BeLegendary Lipstick Matching Game -versiota 12. lokakuuta asti ja lunastaa omat huulipunat kompaktiksi 31. lokakuuta mennessä..

Smashbox Be Legendary huulipuna, 21 dollaria; sephora.com.

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =