3D-painettu meikki – Smashbox Lip Print

August 28
No comments yet

Onko huulipuna todella YOUR huulipuna, jos sillä ei ole yksittäistä painatusta leimattu päälle?

Naisen on ihastuttava nyt, että Smashbox tarjoaa juuri sitä. Niinpä niiden #BeLegendary huulipunokokoelman käynnistämisen kanssa, joka sisältää mahtavia 120 sävyä, voit pelata #BeLegendary Lipstick Matching Game -peliä, joka auttaa sinua valitsemaan ihanteellinen väri, mutta antaa sinulle koodin lunastaaksesi ensimmäisen -tuotteinen, 3-D-painettu huulipuna.

Painettu kompaktiin verrattuna putkeen universaalisesti mairittelevan oranssin varjossa “tulipallo”, voit käyttää sitä harjalla tai sormilla hämärtymäksi. Ja tietenkin, ylpeä ystävillesi, että se on 100% ainutlaatuinen sinulle.

kuva

Smashboxin ystävällisyys

Smashbox lupaa, että tämä on “vain alkua” 3D-painettu meikki, joten todellinen puhua: tulevaisuus on nyt.

Jos olet silti mystified by 3D-tulostus, luota meihin, olemme juuri sinä. Yksinkertaisimmillaan, se pohjimmiltaan tulostaa tietyn materiaalin kerroksille, joista kukin pinoa viimeiselle, luomaan 3D-objekti. Mikä antaa sille etulyöntiaseman muun tyyppiseen tuotantoon, se tekee yksilöllisestä räätälöinnistä miljoonaa kertaa helpompaa ja edullisempaa. Toisin sanoen 3D hiustenpidennys ja allekirjoituspakkaus ovat vasta alkua.

Voit pelata #BeLegendary Lipstick Matching Game -versiota 12. lokakuuta asti ja lunastaa omat huulipunat kompaktiksi 31. lokakuuta mennessä..

Smashbox Be Legendary huulipuna, 21 dollaria; sephora.com.

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 45