Antonia Thomasin suosikki hiukset ja meikkituotteet – Antonia Thomas Hyvän tohtorin haastattelu

August 28
No comments yet

Näyttelijä Antonia Thomas on erittäin mukava. Enkä tarkoita sitä, että jotkut ihmiset kutsuisivat ketään, jolla on paljon tunnetta “erittäin mukavaa” yksinkertaisesti siksi, että he nauroivat kauniisti vitseillään, samalla kun he kunnioittavat hienosti heidän muiden toimijoidensa ja samalla nauttivat mukavasti tarinoita siitä, miten hienosti kiitollisia he ovat heidän mukavasta elämästään.

Tarkoitan, että Antonia Thomas on erittäin mukava, erittäin viileä ja hyvin normaali ihminen, joka tapaa myös jatkuvasti tappaa sen jokaisessa roolissaan, kun hän esiintyy brittisarjan yliluonnollisena yhdyssiteenä palvelevana työntekijänä misfits, pelata sarkastinen paras ystävä Ison-Britannian sitcomissa lemmensairas. Ja nyt hän siirtyy amerikkalaiseen primetime-tv: hen nuorena sairaalana, joka asuu ABC: n tulevissa sarjoissa, Hyvä lääkäri, ilmestyy maanantaina 25. syyskuuta. Ja kyllä, kaikki on erittäin mukavaa.

“Sarja keskittyy nuoren lääkäriin, jolla on autismi, ja minä asun asuinpaikkani, joka on yksi ensimmäisistä ihmisistä, jotka todella tunnistavat hänen loistokkuutensa ja ansaitsevat mahdollisuuden”, Thomas kertoo puhelimitse. “Hahmoni on todella melko vakava työstään, joten hän haluaa näyttää perspektiiviltä ollessaan yhä ammattimaista.” Joka, kuten jokainen, joka on katsonut semi-realistisen lääketieteellisen näyttelyn, tuntee erittäin vähäiset meikit ja ei-kirkkaat hiukset.

kuva

Getty Images

“Kasvoillani on varmasti paljon tiukkoja laukauksia, ja vaikka me käytämme meikkiä ja meillä on hiusmuotoiltu, sen kaikkien pitäisi näyttää olevan hyvin luonnollinen ja minimaalinen”, hän sanoo, “joten minulla on lähes vaatimus hoitaa ihoni ja hiukseni. ”

Mutta toisin kuin jotkut julkkikset, jotka vannovat, että heidän täydellinen iho ja kiiltävät hiukset ovat kauneuden jumalien ja gallonan veden tulosta, Thomas todella käyttää ja rakastaa kauneudenhoitotuotteita niin paljon, että suurin osa uskomattoman miellyttävästä keskustelusta – hän kauniisti nauroi vitsejöihinsä ja kommentoi hänen tähtiensa kanssa ja ilmaisi kaiken asianmukaisen kiitoksen – käytettiin pääasiassa geekingin yli meidän keskinäisen vihansa haukkumisesta ja syvästä rakkaudestamme paksuista helmeilijöistä. Kaikki, joka minulle oli, muistuttivat todellista autuutta.

Ja koska tiedän, että aiot olla Googling “miten Antonia Thomas tekee hiuksistaan” ja “Antonia Thomas ihonhoitotuotteita” heti kun katselet Hyvä lääkäri ensi viikolla menin eteenpäin ja tein haun hieman helpommaksi tekemällä hänet huolellisesti hajottamalla hänen kauneusrutiiniasi eteenpäin. Jatka lukemista löytääksesi uuden tuotevalikoiman ja valmistaudu katsomaan ja tuntemaan niin mukavaa kuin Antonia Thomas. Vaikka, sorry, hän todella juo tonnia vettä, joten sinun täytyy tehdä se myös.

kuva

Sierra Pilandin tuotemerkkien / designin suostumus

“Normaalissa elämässäni olen yleensä laiskoja makeupani, mutta minulla on varmasti ihonhoitorutiini. Haluan käyttää Clarins puhdistusmaito Alpine Herbs (1) pitämään kasvoni tuntuu kuivalta, kun pestä se, sitten sovelletaan hieman Caudalie Polyphenol silmänympärysvoide (2) silmäni ympärillä, mikä tekee minusta silmin tuoreen ja hereillä, vaikka minulla ei olisi hyvää yötä. Käytän sitä uskonnollisesti, ja uskon todella parantaneen hienoja viivoja, joita rakastan.

“Sen jälkeen lisään kerros Dr. Jart Ceramidin Liquid (3), ja rehellisesti, tämä tuote on niin loistava. Vaikka olen erittäin kuivattu, tämä imee ihoni ja antaa minulle todella tuoreuden, joka kestää koko päivän. Mitä kosteusvoiteet, olen melko paksu formula pitää ihoni hydratoitunut ja hehkuva. Joten nesteen päälle, olen käyttänyt Tammy Fender Neroli & Orange Antioksidanttikermi (4), mikä tekee ihastani todella, todella hyvältä.

“Ja tiedän, että tämä ei ole jännittävää, mutta käytän aina myös aurinkovoidetta – se on rehellisesti niin tärkeä. En ole erittäin uskollinen mihinkään tiettyyn, mutta pidän siitä Clarins SPF 50 (5), joka ei tunne raskasta tai rasvaa. Ja onneksi en todellakaan ole ongelmia acne, mutta olen äskettäin otettu käyttöön Kiehlin Blue Herbal Spot Treatment (6), ja rakastan sitä kun saan paikan. En ole koskaan löytänyt hoitoa, joka pysäyttää breakouts niin nopeasti, mutta tämä vain kuivuu kaiken yön yli, joten voin herätä paikoillaan. Se on melko hyvä.”

1. Clarins puhdistusmaito Alpine Herbs, 58 dollaria; OSTA IT: sephora.com. 2. Caudalie Polyphenol C15 Anti-Wrinkle Eye & Lip Cream, 63 dollaria; OSTA IT: sephora.com. 3. Dr. Jart Ceramidin Liquid, 39 dollaria; OSTA IT: sephora.com. 4. Tammy Fender Neroli & Oranssi Antioksidantti Creme, 90 dollaria; OSTA SE: amazon.com. 5. Clarins UV Plus -suojaus aurinkovoidetta SPF 50, 36 dollaria; OSTA SE: nordstrom.com. 6. Kiehlin Blue Herbal Spot Treatment, 18 dollaria; Osta se: kiehls.com.

kuva

Sierra Pilandin tuotemerkkien / designin suostumus

“Hiuksissani on oma persoonallisuutensa, ja se on ollut oikeudenkäynnin ja virheen löytäminen oikeille tavaroilleen kiharoilleni, sillä kiharat hiukset voivat olla testyjä, mutta olen oppinut, jos en aseta mitään hiukseni , kiharat ovat todella kuivia, joten minun on ladattava ne kosteuttaviin tuotteisiin tai ne näyttävät ja tuntuvat kauheilta.

“En shampoo sitä päivittäin – vain joka toinen päivä – mutta asianmukaisilla puhdistuspäivilläni peitän hiukseni 15 minuuttia Philip Kingsley Elasticizer esikampoo käsittely (1), joka on eräänlainen kuin esilentava kosteuttava maski ja pese se pois Philip Kingsley Moisture Extreme shampoo (2) ja kunnossa Moisture Extreme hoitoaine (2).

“Minä sitten rake pumppu Macadamia öljy ravitseva jätetty kerma (3) hiukseni läpi, juuresta kärkeen, sormillani. Se vain lisää ylimääräistä kosteutta, joten kiharat eivät kuivu päivällä, ja mielestäni se auttaa määrittämään ne. Jos minulla ei olisi ollut aikaa käyttää preampoo-hoitoa, peitän hiukseni Ouidad sulattaa äärimmäisen korjausnaamion (4) suihkun lopussa 20 minuuttia, huuhtele se sitten ja käytä Macadamia leave-in hoitoaine.

“Ompeleeni pyrkivät myös todella tiukkaan, kun pestään ensin, joten joskus pudotan vähän Aunt Jackie’s Do Shrink Curling Gel (5) kosteiden hiusten läpi ennen kuin annan sen kuivua ilmalla. Se on todella todella hienoa – se pitää kiharini kutistumasta ylös ja se toimii myös melkein kuin kihara kerma lopettaa haukkumyrsky. Sen jälkeen annan hiukseni kuivua luonnollisesti, ja olen hyvä mennä. “

1. Philip Kingsley Elasticizer Pre-Shampoo hoito, 45 dollaria; Osta se: amazon.com. 2. Philip Kingsley Moisture Extreme shampoo / hoitoaine, 32 dollaria kukin; OSTA IT: philipkingsley.com. 3. Macadamia öljy ravitseva jätevesi, 14 dollaria; OSTA IT: target.com. 4. Ouidad sulaa alas Extreme Repair Mask, 33 dollaria; Osta se: amazon.com. 5. Aunt Jackie’s Do not Shrink Curling Gel, 11 dollaria; Osta se: amazon.com.


seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − 14 =