Clinique Crayola pullea – Clinique Lip Crayons

kuva

Elementaarisissa Crayolan värikynieteissä oli ensimmäinen väripelektori. Siitä lähtien olemme valmistuneet huulipunat, kiiltoihin ja balsamikoihin, jotka täydentävät meidän alitajuttuamme ja tekevät meistä tuntuu hyvältä. Clinique x Crayola -yhteistyö yhdistettynä sekä nostalgian värikirjapäivien että ikuisen tarveaineidemme ansiosta.

Rajoitettu painos kokoelma kauneuden brändi rakastetuista Chubby Sticks, he tulevat kahdeksan klassinen, hyvä-syödä sävyjä kuten kirkkaan oranssi Mango Tango, yummy magenta Wild Mansikka, pinky-violetti Mauvelous ja ruusunvihreä Fuzzy Wuzzy. Pakattu mango ja shea voin kanssa, he ovat terveellinen huuliharput, joita me kaikki tarvitsemme vuonna 2017.

“Chubby Sticksin taustalla oleva ajatus on pelata, se koskee vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia, eikä se ole ankkuroitu peiliin, lipliiniin tai meikkiartikkeliin”, sanoo Cliniquen tuotekehityksen varatoimitusjohtaja Janet Pardo. “Meille, asia on se, että kun katsot jotain, se tekee sinusta hymyillen, joten ilmeinen yhteys tähän onnelliseen tunteeseen on laatikossa, joka tuo sinut takaisin huolettomaan aikaan elämässä – sinulla on stressiä, koska olit lapsi. Voisit luoda mitä haluat, sinulla oli loputtomia määriä aikaa ja voit pelata. “

Samantha Jonesin sanoista – emme voi väritä tarpeeksi, värittelemään koko päivän joka päivä. Jos meillä olisi tapana, käytämme jokaisen värikynät laatikossa. Se on suunnitelma joka tapauksessa…

Kukin huulten värikynää on saatavana 17 dollaria tai voit ostaa koko valikoiman 49,50 dollaria, mutta vasta helmikuuhun asti.

kuva

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − = 48