Curly Bangs Trend – Curly Hair Bangs Kampaukset

August 28
No comments yet

Hieman yli kuukausi sitten tuore hiustutkimuksesta, joka oli minun Murhanpään tekeminen Binge, julistin kiharat otsat kauhea ajatus. Kyllä, sanoin sen. Ja nyt? Minä nielaisin sanani.

Sallinette minun selittää, että minulla on super kiharat hiukset ja näin ollen aina ollut perinyt perinpuhumisperhe, yhdistämällä heidät huonoon kinkkuun AKA: n 80-luvulla. Joten vaikka havaitsin Rihannan kesällä kiertelevän rengasreunan ja hänen pomppulinnaansa, minä kalkkasin sen siihen, että se oli, no, Rihanna. Hänen makuupussinsa ja kuninkaallisen huulipunan tavoin, he eivät voineet työskennellä meille pelkkiä kuolevaisia.

kuva

Getty Images

Vain valkeana päivänä voin nähdä valon. Se aloitti takana Diane von Furstenbergin syksyllä 2016, jossa jokaisella mallilla oli omat “70-luvun innoittamansa”. Niistä oli uusi-malli-on-the-lohko Alanna Arrington, joka sported olkapää pituus ringlet curls täydellinen kiiltävä kihara-Q otsat. Ne olivat täydellisiä.

kuva

Getty Images

Sitten näin yönä katselin Vinyyli, Martin Scorsese ja Mick Jaggerin uusi 70-luvun aikakausi HBO-draama, ja heistä tuli täysin pakkomielle Juno Templein kanssa. Täysi paljastus: meillä on täsmälleen samat karvaiset vaaleat hiukset, joten olen hieman puolueellinen. Mutta minä rakastin kaikkea rock’n’roll-tyyliinsä, mukaan lukien hänen unapologetically kinky bangs.

kuva

HBO

Siinä vaiheessa tajusin, että kiharat bangs ovat 1) tulossa asia ja 2) että minun olisi pitänyt nähdä tämä tulossa, koska olemme keskellä luonnollista tekstuuri renessanssin. Miksi bangs ei saa olla hauskaa?

Vaikka en ole kovin rohkea mennä leikkaukseen juuri vielä, olen jo harkitsemassa investoimalla kaareviin clip-in-otsakkeihin eikä ole epäilyksiä siitä, että leikkaus jatkuu entistä kiristyksellisemmäksi, korkkiruuveiksi, permediksi ja kierteiksi.

seurata Marie Claire Instagramissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauniita kuvia, hauskoja juttuja ja sisäpiirin POV.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 + = 91