Detox ruokavalion päiväkirja – Frank Lipman puhdistaa ohjelma

August 28
No comments yet

kuva

Kohteliaisuus tohtori Frank Lipmanin kanssa

Tunnustuksen nro 1: Nimeni on Abby ja minä olen sokeririippuvainen.

Tunnustus # 2: Olen tappava ostamaan lähes kaikki detox ja puhdistaa kirjan lukenut vain, jotta koskaan todella laittaa ne testiin. He istuvat surullisesti pinoon kulmassa, kun syön enemmän Laffy Taffy ja Hot Tamales kuin kukaan pitäisi yhdessä istunnossa.

Kun ystäväni Gwen kertoi minulle, että hän oli 14 päivän puhdistuksessa, olin heti kiinnostunut. Ja mitä enemmän hän kertoi minulle tohtori Frank Lipmanin Be Well -ohjelmasta, sitä enemmän kuulosti kuin olisin voinut itse asiassa tehdä. Dr. Lipmanin perusfilosofia on se, että täydentämisten, ruokavalion ja elämäntapojen oikea yhdistelmä voi saada sinut terveenä ja pitää sinut näin. Hänen 14 päivän detox-hoito käyttää kohdennettuja ravintoaineita kehon luonnollisen vieroitusprosessin tehostamiseksi ja eroon haitallisista elintarvikkeista ja ärsytyksistä järjestelmässäsi. Pidän tämän äänistä. Plus, saat syödä.

Olen tehnyt pari kolmen päivän mehua puhdistaa aiemmin. Ja oikeastaan, mieluummin nautimme haasteena yrittää pysyä kiinni ja tuntea sen jälkeen hienosti. Mutta he eivät ole kovin realistisia jollekulle, joka tarvitsee joka päivä töissäsi. Lue: Olin hieman narsissainen ja tarvitsin paljon naurun aikana mainittujen puhdistusten aikana. Mutta tohtori Lipmanin suunnitelma koostuu kolmesta ravitsemuksellisesta “ravistelusta” (aikaisin aamulla, keskellä aamusta ja myöhään iltapäivällä) yhdessä kevyen lounaan ja illallisen kanssa (mukana jokaisen aterian täydennyspakkaus).

Tämä kaikki kuulostaa täysin järkevältä. Tietenkin ymmärrän, että ateriat ovat vapaita gluteenista, meijeristä, lihasta (vaikka orgaaninen kana ja siipikarja ovat kunnossa) ja erilaisia ​​vihanneksia (vaikka suurin osa niistä on sallittua). Sinulla ei voi olla puhdistettua sokeria (vaikka on paljon sallittuja hedelmiä) tai kofeiinia. Ottaen huomioon, että juon tavallisesti viisi ruokavaliokermaa päivässä, tämä antaa minulle tauon. Mutta tiedän, että minun täytyy tasapainottaa kehoni ja lopettaa syödä niin paljon darn sokeria ja soodaa. Ja tämä irlantilaisen tytön todellinen potku, ei alkoholia. Minulla ei ole mitään fyysistä fyysistä luopumista, mutta sosiaalinen näkökulma on valtava. Ja varmasti pidän vinoistani. Olen pohjimmiltaan tekemässä nolla suunnitelmia lähitulevaisuudessa. Miksi houkutella itseäni?

Luulen, että olin epätasaisena ensimmäisinä päivinä. Päivä oli täysin kunnossa. Shakes eivät ole maailman yummiest asia, mutta en vihannut heitä niin paljon. Olin nälkäinen ja halusin pizzaa, mutta luulen että vain siksi, että tiesin, etten voinut saada sitä. Se ei todellakaan ole normaali torstai-ateria minulle. Päivä kaksi oli perjantai ja työtoverini huomasivat, että olin vähän vähän tavallista vähemmän energiaa. Ja aloin saada tappaja päänsärkyä. Olisin voinut puuttua jonkun DC: n puoleen, mutta olen luvannut itseäni, että teen tämän asian ilman huijausta. Ja minä olen erittäin A tyypin. Perfectionismi käy läpi laskimoni, varsinkin jos se on haaste. Lauantai ja sunnuntai olivat vähemmän hauskoja kuin tyypillinen viikonloppu. Tein molempia päiviä uudella pakkomielelläni: SoulCycle. Mutta muuten siellä oli paljon letargista asettumista, joiden ympärillä ei luultavasti auttanut minua unohtamaan pommitusta pääni. Mutta sitten maanantai tuli ja aloin tuntea todella hyvää. Ei päänsärkyä. Lisää energiaa. Ja tänään on vieläkin parempi. En edes nälissään niin usein kuin vain pari päivää sitten. Mielestäni olen vihdoin kääntänyt tämän asian. Huh huh.

Joten mitä on muuttunut tähän mennessä kuuden päivän aikana:

-Aloin kokata itseäni … joka päivä. Tämä tapahtui harvoin ennen, varsinkin työviikon aikana.

-Nukun paremmin. Yleensä olen hullu insomnia, mutta olen aloittanut nukkumaan ennen keskiyötä.

-Säästän täysin rahaa terveellisiin lounailleni ja 12 dollarin lasillisen ruusun puutteesta. Bonus!

-Luulen, että kasvoni on ohuempi, todennäköisesti, koska turvotus vähenee. jee!

Pysy kuulolla nähdäksesi, pysynkö kiinni tämän asian kanssa. Ja kerro minulle, jos sinulla on puhdistus- tai detoxivinkkejä.

Lisätietoja Dr. Lipmanista on hänen verkkosivuillaan.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 64