Double puhdistavat kasvot Pesu edut – Miten Double puhdistaa kasvot

August 28
No comments yet

Tiedän tiedän. Se on tarpeeksi vaikeaa pestä kasvosi kerran, puhumattakaan kahdesti yhdessä istunnossa. Mutta jos haluat kauheimpana squeaky-clean kasvot, kuuntele minua.

Joten nyt tiedät tai ainakin olet kuullut 10-askeleen K-kauneudenhoidon rutiinista. Yksi sen standout-tekniikoista kaksinkertaistuu puhdistusaineeseen. Kaksivaiheinen prosessi vaihtaa öljyn ja vaahtomuovin puhdistusaineen tehokkaasti * poistaa meikkiä, hiukkasia ja ihon pilaantumista.

“Se on yleistä Koreassa, jossa uskomus on – koska useat kerrokset, kuten ihonhoito, meikkipohja, UV-suoja, säätiöt tai piilolinssit ovat välttämättömiä valmiiden päiväkohtaisten ilmiöiden saavuttamiseksi – tarvitaan enemmän kuin yksi puhdistusvaihe, jotta todella poistettaisiin kaikki “, kertoo Christine Chang, K-beauty mecca Glow Reseptin perustaja ja lisää, että ihon puhdistaminen on välttämätöntä, jotta tuotteet, joita käytät myöhemmin, toimivat tehokkaimmin. Plus, se on jotain, jota teet vain yöllä.

Kuten joku, joka viettää suurimman osan päivän juoksu Midtown Manhattan, olen yrittänyt olla ajattelematta kaikkia epäpuhtauksia, jotka tukkivat minun koko kasvojen ihonhoito / meikki päivittäin … mutta se on piste, jossa se oli kiistaton. Kun “pesin” kasvoni kerran yöllä yhdellä puhdistusaineella, pyyhkäin väriaine pitkin kasvoni puuvillapohjalla vain selville, että oli vielä kaikenlaisia ​​jäännöksiä…

Sen lisäksi, että otat kaksi kertaa enemmän aikaa ja vaivaa pestäksesi kasvosi, jokainen askel palvelee selkeää tarkoitusta. “Puhdistusöljy kohdistuu tehokkaammin öljypohjaiseen meikkiin ja aurinkosuojatuotteiden poistoon, kun taas puhdistusvaahto pesee pois likaa, hiekkaa ja pilaantumista, joka kerääntyy iholle koko päivän”, sanoo Chang.

Olin hieman huolestunut siitä, että puhdistin ihoni, koska se on erittäin herkkä, mutta Chang vakuutti minulle, että se toimii ehdottomasti kaikille ihotyypeille. Hänen neuvonsa kaksinkertaiseen puhdistukseen tulee kahteen asiaan:

1) Käytä mineraaliöljyn puhdasta öljyä, kuten Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil (38 dollaria), joka ei ole juokseva tai tahmea. “Hieroittaa sitä ylöspäin pyöreissä liikkeissä puhdistaaksesi syvälle huokosiin, keskittyen kaikkiin ruuhkautuneisiin alueisiin, joissa on pienempi pyöreät liikkeet”, Chang kertoo. “Sitten emulgoida lämpimällä vedellä hieronnan ja huuhtelun jälkeen. “

kuva

2) Käyttämällä vaahtoavaa puhdistusainetta, joka ei sisällä natriumlauryyli / lauretaanisulfaatteja. “Terve iho on hiukan hapan ja SLS: t ovat erittäin emäksisiä, mikä häiritsee ihon tasapainoa”, hän sanoo. Tässä toisessa vaiheessa sinun on valittava kaava, joka perustuu siihen, mikä sopii ihonhoitoasi. Herkälle iholle löytyy Whamisa’s Organic Flowers Creamy Foam Cleanser (35 dollaria), joka on orgaaninen, SLS-vapaa ja täynnä aloe vera -uute, krysanteemiuutetta ja vihreää teetä uutetta.

kuva

Ja syvä huokosia puhdistaa siellä May Islandin Bubble Bean Cleanser (30 dollaria), joka monikulmiessaan ehdottaa, on periaatteessa maagisia papuja kasvojesi. Katso itsellesi alla:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 18