Dry Conditioner -ohjeet ja ohjeet – Kuiva-hoitoaine ja kuivasampoo

August 28
No comments yet

Kauneudessa, usein kertaa vain, kun saamme jumittua yhdestä uudesta asiasta, on aika seuraavaan. Siksi, kun otimme käyttöön kuiva-ainetta, ajattelimme: “No, se on hienoa” ja jatkoimme, en koskaan ymmärsin 1) miksi tarvitsimme sitä, kun olimme juuri saaneet kuivan shampoo-rutiinin ja 2) mainitsimme ei osaamista? Mutta valitettavasti olimme kadoksissa. Kuivaa hoitoaine on todella hyvä * – varsinkin päivinä, jolloin öljyä vaimentavaa hyvyyttä tai koostumusta ei tarvita. Täältä 1-2-3 kaikesta, mikä on kuiva-ainetta, jossa julkkis stylisti Scotty Cunha ja L’Oréal Professionnel julkkis stylisti Jennifer MacDougall.

Mitä se tekee:

“Kuivaa hoitoaine lisää raa’at päähän, erottaa säikeet ja elvyttää hiuksia”, sanoo MacDougall. “Yleensä kuiva ilmastointilaite sisältää öljyjä ja aerosoleja. Ne auttavat hydratoitumaan ja lisäävät kiiltoa ja tekstuuria kuiville hiuksille kastelematta hiuksia.”

Cunha on samaa mieltä. “Kuivaa hoitoaine on kosteuttavaa kuin kuiva shampoo. Se lisää loistoa ja auttaa palauttamaan päät muutaman päivän päästä ilman pesua.”

Miten se eroaa:

“Joskus kuiva shampoo voi kuivua hiukset ja hoitoaine auttaa palauttamaan tuon kosteuden, joka muistuttaa perinteisiä huuhtele puhtaita shampooja ja hoitoaineita käsi kädessä”, Cunha sanoo. “Rakastan käyttää kuivaa parannuslaitetta elvyttämään lanttua absoluuttisen viimeisen päivän isku kuivana lisätä hieman tekstuuri, loisto ja volyymi.”

“Kuiva shampoo keskittyy päänahkaan ja juurien alueeseen öljyn imeyttämiseksi”, MacDougall sanoo. “Kuivaa hoitoaine auttaa hiusten leikkaamiseen ja päästä eroon lentolevyistä ja staattisista.”

Miten sitä sovelletaan:

“Käytä kuivaa hoitoaine ruiskuttamalla keskipituudella ja päättyy”, sanoo MacDougall. “Vihje pääsi ylösalaisin ja sumuta kuivaa kosteutta kosteutta hiusten läpi. Puhalluskuivattimen lämmön lisääminen auttaa myös lisäämään tekstiiliä ja jakamaan tuotetta.”

Kenen pitäisi käyttää sitä:

MacDougallin mukaan täydellinen kuiva-ainetta varten tarkoitettu henkilö on “joku, joka saa hiuksensa pyyhkäisemällä ja haluaa kestää 2-3 päivää ennen pesua. Kuivaa hoitoaine on täydellinen päivitys loppuun, erityisesti sellaiselle, jolla on keskipitkän tai paksun hiukset. “

Cuhna lisää, että se on hieno niille, jotka haluavat käyttää hiuksiaan, koska se on “täydellinen jatkaa räjähdyksen elämää vielä yhden päivän vetämällä hiukset takaisin.”

Kokeile näitä:

kuva

1. Kardashian Beauty Take 2 Dry Conditioner, 14,99 dollaria; ulta.com

2. L’Oréal Professionnel Next Day Hair, 25,50 dollaria; lpsalons.com

3. TIGI Rockaholic Dirty Secret Kuiva-hoitoaine, 16,50; drugstore.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =