Eye Makeup Removing Vinkkejä – Miten päästä pois Vedenpitävä ripsiväri

August 28
No comments yet

Vaikka rock-tähdet (molemmat hyvät ja miehet), off-duty -mallit ja Kristen Stewart tekevät aina vakuuttava tapa nukkua silmämeikkiin tuon savuisen, eläneen ulkoasun näkökulmasta, ei silti ole mitään tekosyytä, jos tyynysi siivekäs liner pysyy ennallaan, ripset päällystettyinä ja käpristyneinä.

Haitta? No, yksi, se tekee silmäsi pehmeä, mikä on tuskin haluttu ilme. Lisäksi ajan myötä puutteesta voi aiheutua kypsyyttä edeltävä ikääntyminen, koska se voi rypistua ja svengaamaan. Et myöskään mainitse, että tuotteesi tulee hiutaleeksi ja multaa, kun käytät sitä yli 12 tuntia. (Valitettavasti tyynyjä.)

Mutta toisaalta poistamalla meikki voi olla saalis 22. Jos et ole lempeä tai käytät oikeaa kaavaa, se voi laittaa samanlaisen kannan herkälle, ryppyyn altiselle iholle silmiesi ympärillä. Älkää pelästytä vielä – varmista, että saat aina viimeisen meikkiä meikkiä hioamattomalla tavalla. Meillä on helppo muistaa vinkkejä.

Poista silmämeikki ennen kuin pese kasvosi

Se on a kaksi-vaiheprosessiin. “Monet puhdistusaineet eivät pysty poistamaan peitevoidetta tai säätiötä kokonaan, etenkin silmien ja nenän ympärillä”, sanoo dermatologi Jeanine Downie. Mikä vie meidät seuraaviin viisauden helmiin…

Älä käytä kasvosi pesua poistaa meikkiä

Jälleen, kun tulee eroon voimakkaimmista kaavoista kuten vesitiivis ripsiväri, se ei saa työtä ja jättää vahingollisen jäännöksen tai, jos et todellakaan ole varovainen, pesukarhu silmät.

Käytä hellävaraista, silti tehokasta silmämeikinpoistoainetta

Se ei välttämättä tarvitse varastoida, mutta jos se on, etsi öljypohjaista kaavaa, mutta varmista, että se ei ole niin rasvainen, että se jättää jäännöksen. Mistä tiedät, että se toimii? Se hajottaa pigmentin ja huuhtelee helposti, ilman voimakasta pesua. Me loveMAC Cleanse Off Oil (31 dollaria) kaikille ihotyypeille. (Pro-kärki: Jos sitoudut tai haluat vain edullisemman reitin, voit käyttää myös kosteus- tai taloustavaroita, kuten avokadoja, petroleum hyytelöä tai rypäleensiemenöljyä. yhtä tehokas.)

Käytä luonnollisia puuvillaisia ​​tyynyjä ja Q-vipuja

Emme voi korostaa sitä tarpeeksi: Älä ota herkkää ihoa silmiesi ympärille itsestäänselvyytenä. Käyttämällä sormia tai kudosta saatat saada työn, luonnolliset puuvillat ovat paljon vähemmän hankaavia iholla. Lisäksi voit esikostuttaa ne tehokkaimmin, pigmentti-pulverisoiva vaikutus kosketukseen. Vaikeasti tavoitettavissa oleville alueille silmän ympärillä, kuten rypyt tai ripset, Q-vinkit saattavat olla välttämättömiä.

Paina tuote sisään ja pyyhi sitten alaspäin

Kun olet tuottanut tyynyn tuotteen kanssa, paina sitä silmän ympärille ja anna sen liukua niin, että vähemmän hankausta tarvitaan. Kun hierotaan tuote silmiesi ympärillä, tee se pyöreässä liikkeessä ja * aina * varmista, että pyyhi alaspäin.

Älä käytä puhdistusliinoja päivittäin

He palvelevat sinua parhaiten viimeisenä keinona. Yhdelle, ne on suunniteltu enemmän niin niin kasvoille kuin herkälle silmäalueelle. Lisäksi, jos ne sisältävät alkoholia, ne voivat ärsyttää ja kuivata ihon. “Ne sisältävät säilöntäaineita, jotta ne ovat turvallisia” tuoreuden “näkökulmasta, mutta nämä samat säilöntäaineet eivät välttämättä ole turvallisia päästää iholle”, kertoo Rachel Nazarian, M. D., Schweiger Dermatology Group.

Pidä vedenpitävä ripsiväri käyttöä mahdollisimman vähän

Se voi pitää upeasti päivällä (ja kyynelten hyökkäys), mutta vedenpitävä ripsiväri tekee aina silmän meikkipoistumisprosessin haastavammaksi, aikaa vievämmäksi ja pahimmaksi, stressaavaksi silmissä.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =