Glitter Pits Social Media Trend – Feministinen Kauneus Trend

August 28
No comments yet

Glitter Pitsit ovat todellisia ja ne tapahtuvat. Joten tein kuvan. ��������❤️ Tarkista @ elitedailywomenin bio! #GlitterPits #Illustration #Graphics #FreeThePits

Viesti, jonka Celine Rahman (@thatgoodrahman) jakaa

Jos olet yhä kallistumassa # glitterbeardista – viimeaikaisesta sosiaalisen median trendistä, jossa miehet peittävät parveansa glitterin, muistuttavat mitä tapahtuu, jos lumberjack ja pixie ovat syntyneet – sitten paremmin valmistaudut, koska kimallusputit tulevat kaupunkiin.

#Glitterbeard on enimmäkseen hauskaa, mutta #glitterpits on feministinen kampanja, jolla vapautetaan kainalo, saavutetaan “tasa-arvo alivyöhykkeellä” ja “osoittavat, että pörröiset kaivasi ovat kauniita”.

Ja vaikka se on ollut jonkin aikaa, se näyttää alkaneen vauhtia myöhään, oletettavasti koska 1) se on vapaapäiviä (* kipinöitä *) ja 2) se on vastaus kaikkiin #glitterbeard hauska miehet ovat ottaa.

Nyt, toisin kuin parta, on eräänlainen epäselvää, kuinka paljon voit todella hämmästyttää herkästi uutta kainallasi talven kuolleina. Ja kuten monet sosiaalisen median “trendit”, tämä on todennäköisesti vain muutamia Jännitystä ihmisiä Instagram, eikä jotain kaikki toimistossa yhtäkkiä tekee. Mutta meillä on kyse siitä, että kaikki antavat oman omansa – ja jos se tarkoittaa kimalluskuoppia, sinäkin.

#Repost @katrinamolson · · · @ matthew_burditt ja haluan, että näytät meille #glitterpitsit! Glitter teidän kainalot #feminism #genderequality, naiset, miehet ja sukupuolen non conformists, samoin! Glitter up your kuopat, ota kuva ja viesti käyttäen tag #glitterpits Merkitse ystäväsi ja osoita, että pörröinen kaivasi ovat kauniita!

Matthew Burdittin (@matthew_burditt) yhteinen viesti

#Glitterpitts Technicolor-trendi vie #freethepits- ja #hairypitsclub -liikkeen hämmästyttävästi uudelle tasolle. Karkeiden hiusten kasvattaminen on ollut liike, jolla voimistetaan naisia ​​ja heidän keho-ideansa, s – he voivat tehdä mitä he haluavat elimistölle milloin tahansa. Glitter-kuopat vie liikkeen eteenpäin ja viesti on “Älä omasta kehosi, juhlia sitä”. Yritätkö kokeilla #glitterpits-trendiä?

STAR 947HD �� (@ star947) jakama viesti

se oli #glitterpits kinda ilta. helloooooo #Debauchery! MINÄ RAKASTAN SINUA!

Laikan Foxin (@ laika.fox) jakama viesti

seurata Marie Claire Instagramissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauniita kuvia, hauskoja juttuja ja sisäpiirin POV.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3