Hiusmaalaus – Surfer Hair

August 28
No comments yet

Kohokohdat ovat ikivihreitä, mutta kevään ja kesän vihjeet alkavat näkyä itsestään, ja haluamme aukaista valoa heijastavan ulottuvuuden kymmenkertaiseksi. Ja koska suuri hiusväri voi olla prosessi (pun paljon tarkoitettu), se ei ole koskaan liian aikaista aloittaa hienosäätää sitä kauden tulevina. Täällä olemme katsoneet tappoja meidän suosikki colorists pelata näyttelyssä ja kertoa niiden go-to korostus tekniikoita.

1. Elossa oleva väri. Ajatuksena siitä, että jäljitellä täydellistä, auringon suutelevaa väriä, kun olit kesäpäivänä kuin poika, Johnny Ramirez, joka on puolet LA: n Ramirez-Tran-salonista, inspiroi alun perin hänen tyttärensä luonnollisista vaaleista hiuksista, kun hän loi allekirjoitus “elävän värin” menetelmällä. Ramirez aloittaa analysoimalla asiakkaan ihon sävyn ja silmien värin, sitten riippuen kaudesta, päättää, kuinka kevyt tai tumma heidän pitäisi mennä. Sitten hän tarkkaan korostaa koko päätä ja luo väärennön juuren prosessissa. Erityisesti jos asiakkaalla on neitsyt tai tummat hiukset, hän vähitellen ottaa heidät vaaleaksi sen sijaan,.

Asui väreissä / hiusluokissa !!! Älä missaa! New York City 26.-27.2. Voit ostaa lippuja soittamalla numeroon 323-810-1132 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] – Elossa väreissä – Värilliset korjaukset -Sun kissed brunettes -Brown to blonde -Blonde ruskea -California pommi hiukset -vaalea hi valot -hii vähemmän hiusväri -ympäristöön beachy hiukset -Social media Hiusväri @ johnnyramirez1 Hiusten leikkaus @anhcotran

JOHNNY RAMIREZ Coloristin (@johnnyramirez) jakama viesti

“Yhdeksän kymmenestä kerrasta, minun asiakas soittaa kuukauden sisällä ja pyytää kevyempää”, hän kertoo meille. “Sieltä pudotan vauvan vaaleita kohokohtia kasvojen ympärillä, tekniikan salaisuus on sekoitus ja asiakkaani näyttävät luonnollisilta.”

2. Surfer-Inspired Balayage. Tämä ranta-bum-innoitettu tekniikka on satunnaisempia ja vapaasti virtaavia. Puhumattakaan hieno reitti mennä, jos sinulla on neitsyt hiusten väri ja haluat hajottaa vankka väripaletti.

Asiakkaallemme teimme täyden merkityksen. Kun se oli värjäytynyt, palasimme @wellahairusa #colortouchplus: lla yhtä suurilla osilla 66/07 ja 66/03 4%: n värimulsiolla (1: 2) varjottamalla häntä ylhäällä. Me juurtuimme noin tuuman päähän päältä ja jäimme 10 minuutiksi … sitten kammataan alas ja anna väri istua vielä 10 minuuttia luoda täydellinen varjoefekti. Päivitimme hänen päätään kaikella kiillolla ja tämä oli lopputulos!

MATT REZ: n (@colorbymattrez) yhteinen viesti

“Todellinen surffahiha, minulle, on kuinka äärimmäinen aurinko nostaa luonnollisen pigmentin pitkän ajan kuluessa”, sanoo Mèche Salonin Matt Rez ja lisää, että tummemmat neitsyt hiukset vetävät enemmän punaista, kun taas kevyet neitsyt hiukset vetävät enemmän kultaisia . “Kestää muutamia nimityksiä ja päällekkäisiä olemassa olevia kohokohtia päästäkseen kevyimmille hiuksillesi tämän tekniikan avulla.”

3. veikkauksen. Megawattin kirkkaudelle Rez ottaa “kippaus” -mallin lisäämällä hehkuvia ponnauksia päihin. “Balayage ja foliot yhdistetään valituilla hiuslukkoilla, jotta luodaan asteittaiset kohokohdat, jotka kulkevat tummimmilta pienimmiksi vaaleiksi”, hän selittää ja lisää, että se toimii hyvin asiakkaille, jotka haluavat välittömiä tuloksia mahdollisimman vaivattomasti. Rez käyttää sitä myös värikorjauksessa.

11 tuntia ja 234 shampoa myöhemmin-uusi vaalea, joka dis. Kiitos, @balayagebymatt ������

Lauren Valentin (@lauren_valenti) yhteinen viesti

4. Hiusmaalaus. Unohda kalvot-Hairstory n Roxie Darling tykkää stipple todellinen sivellin. “Se on vapaamuotoinen tekniikka, jonka avulla voit olla todella hienovarainen lähestymistapasi kanssa tai luoda jotain todella vastakkaista “, sanoo Darling. Toinen tapa saavuttaa valaistu-by-the-sun-vaikutus, se on yleensä pared takaisin juurten alueella sitten kirkas lopussa ja ympäri kasvot.” Ei ole niin paljon mutta sillä on paljon kokemusta tietää kuinka paljon tuotetta käytetään ja milloin sitä käytetään. “

Ennen ja jälkeen @andbaez @ hairstorystudio -leikataulun @wessharpton kuva @moderngentlemanmg ja hiusmaalaus minulle! #hairpainting #haircolorbyroxiedarling

Laura Kate Roxie Darlingin (@roxiedarling) jakama viesti

5. Freestyle maalaus ja kalvot. L’Oréal Paris Julkkisväritin Kari Hillillä ei ole yhden kokoisen kokoinen kaava hänen tekniikalleen. Ensinnäkin hän etsii asiakkaalleen, onko heillä suosikki foliota tai balayagea. Riippumatta, hän usein näyttää eristäytyvän jokaisesta osasta, jonka kanssa hän työskentelee puuvillapalloilla varmistaakseen, että ei ole verenvuotoa. “Haluan tehdä kalvoa hyvin herkistä ja hienoista hiuksista”, hän selittää. “Balayage on raskaampi sovellus, koska et käytä kampauksen hienoa hammaspäätä hiusten leikkaamiseen vaan harjaan. Siksi saat enemmän tahallista sovellusta.”

Jos teet värillesi kotona sarjan, kuten L’Oréal Paris Superior Preference Glam -valaisimet, Hill suosittelee etsimään sellaista, jolla on hieno hammastettu applikaattori, joka mahdollistaa entistä paremman hallinnan värillesi. Luonnolliselle näköiselle balayage-vaikutukselle värjätään hiukset pieninä osuuksina ja maalat pienet vauvansilvet hiusrajan ympärille.

vain melko upeita tämän kauniin brunette … ��

Kari Hillin (@karihillhair) yhteinen viesti

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =