Huonoimmat tekijät iholle – huono ihottuma

August 28
No comments yet

Pelottava totuus: Voit tuhota paljon tuhoa omilla kasvoillasi. Parempi totuus? Voit jopa tehdä sen yrittäessäsi parantaa ihon laatu.

Joissakin kovassa rakkaudessa oivallus katsoi kahta luotettavimmista asiantuntijoistamme, julkkisesthetician Renée Rouleau ja dermatologi Rachel Nazarian, MD, Schweiger Dermatology Groupista, selvittämään yleisimmät huonoja tapoja, jotka pitävät naisia ​​vaikeuksissa olevien naisten unelmat. Tärkein takeaway? Se ei ole meidän iho-se on meille.

1. poiminta Muistutus: Et ole ihotautilääkäri, eikä sinun tarvitse poimia pimpeleistäsi, närkästyneistä karvoista tai muualta kasvoistasi. Se on yksi suurimmista hyökkäyksistä ihoa vasten ja sillä voi olla pysyviä vaikutuksia.

“Mitä enemmän ihmiset painavat ja manipuloivat puutteita, sitä enemmän tulehdusta he luovat alle”, kertoo tohtori Nazarian. “Tuloksena on ihon jäljellä olevat arvet tai värimuutokset, jotka voivat kestää kuukausia, ellei ikuisesti.”

2. Yli-kuorinta Ihosi ei voi viedä liikaa hyvää, varsinkin kun se tulee kuorintaan. Rouleauin neuvoja? Käytä hyvällä kasvojen kuorilla tai kuorilla happoa säästävästi. “Sitä voidaan käyttää seitsemän päivän päästä ja seitsemän vuorokauden päästä”, hän sanoo. “Niinä päivinä, jolloin sitä ei käytetä, ravitsevat uusia terveitä soluja suurella kosteusvoidolla, joka soveltuu ihosi tyyppiin.”

kuva

Getty Images

3. Yli-Pesu Pesu on toinen ihon tapa, joka kärsii ylijäämästä. Älkää unohtako, että iho on erittäin herkkä elimistö – olla hyvin erityinen siitä, mitä laitat sille ja kuinka usein teet niin.

“Useimmat käyttävät yleensä karkeita saippuoita, jotka naarmuttavat luonnollisia öljyjä kehostaan ​​ja häiritsevät ihonsa ihanteellista pH: ta”, sanoo tohtori Nazarian. “Krooninen ylipesu aiheuttaa ihon kuivumisen ja halkeilun, jolloin se on altis tulehduksille ja tulehduksille, kuten ekseemille, ja voi jopa korostaa ikääntymisen oireita, kuten pieniä ryppyjä ja viivoja.”

Varmista, ettei ihosi ole liian kuivaa, katso super-kosteuttavia puhdistusaineita, jotka puhdistavat puhtaasti tuhoamatta luonnollisten öljyjen tasapainoa.

4. Samojen tuotteiden käyttö ympäri vuoden Sinun nahat tarvitsevat erilaisia ​​asioita kausittain vuodenaikaan. Jokainen muutos pitäisi muistuttaa, kun haluat arvioida hoitosi uudelleen. Tässä ovat Rouleaun suositukset:

 • Talvi: “Painopisteen pitäisi olla kosteus- ja kosteustuotteet.”
 • Kevät: “Ajattele kevätpuhdistusta syvällä huokosten puhdistuksella ja kuorilla varustetuilla tuotteilla elvyttämään ihoa talven kuivaksi.”
 • Kesä: “Olisi keskityttävä suojelemaan ihoa auringolta aurinkosuojilla ja antioksidantteilla, joilla on voimakas suojaava ominaisuus. Kevään ja kesän tuotteiden on oltava kevyempiä, koska ilmassa on enemmän kosteutta.”
 • Fall: “Lisää kuorinta korjaamaan ihoa kesän auringon vaurioilta.”

  5. Vedä ihoa ympärillesi Tässä iho on ohuin, mikä tekee siitä hienoimman. Ja koska se on ensimmäinen, joka osoittaa ikääntymisen merkkejä, ole lempeä!

  “Kun vedät ihoa kosketettaessa kontaktipintoja, käytetään silmäripsia tai hierotaan aggressiivisesti poistamaan itsepäinen silmämeikki, voi aiheuttaa kollageenin ja elastisuuskuitujen kulumista ja aiheuttaa näkyviä viivoja ja ryppyjä ennenaikaisesti”, Rouleau selittää. “Käytä silmänympärysvoidetta aina niskasormen kanssa (se on heikoin) ja käytä kevyesti liukuvia liikkeitä, jotta vältät hankautumista ja vetämistä.”

  6. Parkitus ja / tai Ei Aurinkovoidetta Ei ole mikään salaisuus, että aurinkoa itseäsi on vain pahimmasta mahdollisesta tekemisestä iholle. “Jokainen rusketus, vaikka hieman tummuminen, on merkki ihovaurioista”, kertoo tohtori Nazarian. “Jos UV-säteily altistuu toistuvasti, ihosolut voivat mutantua aiheuttaen tappavia ihosyöpätapauksia, kuten melanoomaa. Jos tämä ei ole tarpeeksi huono, krooninen säteily ja parkitus aiheuttavat myös ihon ikääntymistä, kuten ryppyjä, ja epätasainen sävy. “

  Mitä tulee suojeluun, sinun on ryhdyttävä varotoimiin päivittäin jos haluat estää ryppyjä ja ihosyöpä. “Vuoden jokaisena päivänä sateet tai loistelasit aiheuttavat haitallisia UV-säteitä ikkunan toimistossa, kotona tai autossa”, Rouleau sanoo. “Varmista, että kosteusvoide sisältää aurinkovoidetta, joten sinun tarvitsee vain ottaa käyttöön yhtä tuotetta. Älä unohda, paras anti-aging -tuote maailmassa on aurinkovoidetta.”

  kuva

  Getty Images

  7. Tupakointi Aivan kuin tarvitset toisen kannustimen lopettaa, tiedä vain: ihosi on niin kiitollinen. Sen lisäksi että se aiheuttaa ennenaikaista vanhenemista ja rypistymistä, se vaarantaa terveytesi. “Tupakoivilla savukkeilla lisätään riskialttius solu-ihosyöpä, vaarallinen ihosyöpä, joka voi metastasize ja levitä, jos ei kiinni aikaisin,” varoittaa tohtori Nazarian.

  8. laiminlyönti Jos emme huolehdi ihosta, kuten sinä hampaat tai hiukset, on oma väärinkäyttötapa. Mutta vain puhdistus ei leikkaa sitä: “Kasvojen peseminen aamulla ei riitä tyydyttämään ihonhoitokonttosi”, kertoo tohtori Nazarian. “Iho vaatii päivittäistä kosteutta, päivittäistä auringonsuojelua ja vuotuista seurantaa ihosyövän näyttämiseksi.” Ihosyöpä voidaan yleensä hoitaa ja parantaa, jos se kiinni varhain.

  Sinun kannattaa myös tarkistaa:

  Unohda facialisti: Kaikki, mitä tarvitset virheettömälle iholle, ovat nämä 8 ruokaa

  10 tapaa herätä prettier kuin menit nukkumaan

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  2 + 8 =