Katso Olivia Culpo tehdä hänen ihonhoito rutiini – Olivia Culpo kauneutta

August 28
No comments yet

Etsitkö ihonhoitopeliäsi nyt, kun sää ulkona on pelottavaa? Olivia Culpo on peittänyt petollisen rutiinin, joka kestää vain muutaman minuutin. Näyttelijä ja malli myös sattuu olemaan kauneusasiantuntija, joka tapasi Modein kaventaa vuoden 2015 parhaat tuotteet Glam Top 100 Beauty Awards.

Olivia on yksi 11 super-onnesta tuomareista, jotka saivat näyte upeista uusista tuotteista * kasoista * ja lisäksi meidät antoivat meille sisäisen kauha hänen aamu-ihonhoitorutiinistansa, keskustelimme yhdestä tuotteesta, jota hän ei voi elää ilman, meikki pahoittelee , ja miksi naiset, jotka rakastavat meikkiä ovat varmasti ei matala.

Marie Claire: Sinun on arvioitava useita eri luokkia Glam Top 100 Beauty Awards -palkinnoksi. Mitä tuotteita olet innoissasi?

Olivia Culpo: Oli joitain Giorgio Armani -tuotteita, joita todella rakastin. Olen suuri fani Giorgio Armanin säätiöstä. Maskara, josta todella innoissani on L’Oréal Voluminous Black. Rakastan sitä, koska se on rehellisesti yksi parhaista tuotteista, ja se on halpaa!

MC: Mitä puuttuu kauneusarmeerissasi, jonka toivotte löytävän tuomarina?

OC: Etsin hämmästyttävää yön yli kermaa, joka ei tukkeudu huokosiin ja on niin paksu, että se kattaa koko ihon täydellä kerroksella, mutta ei kuivaa yön yli. En ole vielä löytänyt sitä. Toivon, että minä tahdon. Talvi on niin kuivaa ja ihoni voi hieman ärsyttää.

“Kauneus ja meikki eivät ole asioita, joita ihmisten pitäisi ajatella turhaan.”

MC: Aamu-ihonhoidon rutiini on yksinkertainen ja nopea – mutta mitä jos sinulla oli vain aikaa käyttää yksi tuote?

OC: Jos voisin vain tehdä yhden asian ulos ovesta, menen vaimonpähkinän kanssa. Se soi ihoa, puhdistaa ja minimoi huokoset. Saan vikoja, jos en puhdista pois kaikkia meikkiä iho-noita pähkinä tekee todella hyvää työtä, että.

MC: Mitä olet oppinut kauneudesta olemasta tuomari??

OC: Että sinun ei tarvitse kuluttaa paljon rahaa saada todella hyvä tuote. Joskus on kyse vain siitä, mikä toimii sinulle ja tutkitaan kaikkia vaihtoehtoja. Sinun ei välttämättä tarvitse mennä suurimpaan hintalappuun saadakseen parhaan mahdollisen.

“Vain siksi, että teen paljon valokuvia, ei tarkoita sitä, etten ota kauneuden riskejä.”

MC: Onko olemassa painetta pitää allekirjoitus näyttää mallina / näyttelijänä? Että tuomitsemalla tämän haluat tehdä hullu ja kokeilla?

OC: Minulla on vain bob, ja minulla on tällä hetkellä hiuksia ja meikkiä, jotka nauttivat pääni päänsärkyä. Olen kaikki peruukit ja clip-ins ja curling ja oikaisu. Mielestäni on hauskaa tutkia, ja vain siksi, että teen paljon valokuvia, ei tarkoita, etten ota kauneuden riskejä. Olen edelleen tekemässä sitä, koska se on hauskaa. Tässä vaiheessa kyseessä on ilmaista itseäsi, ja ihmiset ovat avoimia sille enemmän kuin aiemmin.

MC: Mikä meikki näyttää sinusta tuntuu, ilmaisee sinulle parhaan?

OC: Minun suosikki näyttää on puhdas kasvot, kosteusvoite, joka peittää paikat tai mitä minä olen menossa sinä päivänä, käpertynyt ripsi ja huulipuna. Se on minun go-to-hoito.

MC: Onko mitään suurta makeupia pahoillani, mitä sinulla on ollut? Kaivos oli himmeä lipgloss-kauhua.

OC: Luulen, että jokainen voi liittyä siihen, kun ohuet kulmakarvat olisivat olleet. Kun kasvoin, minulla oli niin paksut kulmakarvat, ja kaikki koulussa pukeutuvat minuun, ja tunsin itseni todella epävarmaksi. Sain ne valmiiksi tässä salissa, ja he päättivät olla Super ohut, mutta ohuempi kuin nyt. Katse takaisin, se ei ollut todella tarpeen.

MC: Meikki on transformatiivinen voima, joka tekee ihmisistä itsevarmuutta ja vahvoja sisäpuolella ja ulos. Kuitenkin naisia, jotka rakastavat kauneutta, kutsutaan usein matalaksi. Mitä teet tästä?

OC: Kauneus ja meikki eivät ole asioita, joita ihmisten pitäisi ajatella turhaan. Se on ilmaisu itsestäsi ja sitä voidaan pitää myös taidemuotona. Lisäksi se vain saa ihmiset tuntemaan olonsa hyvältä, koska he huolehtivat itsestään. Kaikki, mitä teet huoltaessasi itsestään, tekee väistämättä sinulle paremmin. Se on vaikutus meikki on.

Seuraa Marie Claire Instagramissa viimeisimmistä uutisista, kauniista kuvista, hauskoista tavaroista ja sisäpiiristä POV.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 43