Korean kauneuden temppuja – K-Beauty vihjeitä ja vihjeitä

August 28
No comments yet

Koska käytännöllisesti katsoen ajan aamulla, korealaiset naiset ovat olleet pakkomielle huolehtimassa ihostaan ​​ja pitämään täydellisesti hoidetun visage. Toisin sanoen näillä naisilla on ollut kauneuden salaisuuksia hihoissaan vuosisadat ja ne ovat aina seuraavan viereen.

Jotta saataisiin purkamaan joitain pelihäiriöisiä skincare- ja meikkitekniikoita suuressa K-kauneusmaailmassa, katselemme SokoGlamin kuraattorina ja perustajina Charlotte Cho, jonka kirja Pieni kirja ihonhoidosta: Korean Beauty Secrets terveelle, hehkuva iholle ilmestyy marraskuussa, jotta saisimme meistä kaikki, mitä meidän tarvitsee tietää.

1. Double Cleansing

Puhdistus on niin tärkeää korealaiselle ihonhoito-ohjelmalle, useimmat naiset puhdistavat kahdesti yhdessä istunnossa antamaan heidän ihonsa ylimääräisen rakkauden. Kun olet poistanut meikit päivän lopussa, sinun on ensin vedettävä sebum ja bakteerit käyttämällä hellävaraista, öljypohjaista puhdistusaineita, jotka hydratoivat jättämättä jäämiä. “Öljy poistaa epäpuhtauksia kuivattamatta ihoa”, kertoo Charlotte Cho, kuraattori ja SokoGlamin perustaja. Seuraavan puhdistusaineen tulee olla lievä kerma tai vaahtoava puhdistusaine. “Älä hankaa”, neuvoo Cho. “Pehmeät pyöreät liikkeet tekevät tempun.”

kuva

1. Dior Instant Gentle puhdistava öljy kaikille ihotyypeille, 38 dollaria; nordstrom.com.

2. Caudalie Instant Foaming Cleanser, 28 dollaria; sephora.com.

2. Kasvohieronta

Rakastamme hyvää monitoimista rutiinia, ja monet K-kauneudenhoitajat tekevät niin päivittäin antaen itselleen kasvohieronnan puhdistuksen aikana, koska se lisää kiertoa ja antaa terveellisen hehkun.

“Kun hierotaan kasvosi, haluat työskennellä lihaksen suuntaan, ei vastaan”, kirjoittaa Cho hänen tulevassa kirjassaan Pieni kirja ihonhoidosta: Korean Beauty Secrets terveelle, hehkuva iholle.

kuva

Kathryn Wirsing

“Aloita vain poskipunne alapuolella ja käytä ensimmäisten kahden sormen (kädet nyrkissä) rintakehän ja työntäkää ulos ja hieman ylöspäin. Paina yhtä tiukasti kuin sinusta tuntuu, koska öljy pitää paineen vetämässä sinun ihosi.

Käytä silmukoita vielä rintakehän jälkeen nenäsi sivujen yli otsaasi yläosaan, sitten alaspäin kasvoillasi. Käytä lopuksi sormien tyynyjä kevyesti hierontaan silmiesi alla, koska se voi auttaa tyhjentämään turvotusta. Aloita nenäsi silta ja siirry temppeleihisi. “

Jos haluat oppia tekemään itsellesi K-kauneuden kasvohieronnan vaiheittaisilta GIFS-sivuilta, mene tänne.

3. Esanssit

Korean ihonhoitorutiini on tunnetusti tuhansia tuotteita (kuten vähintään 10). Yksi vaihe, joka saattaa tuntua itsestäänselvyydeltä, on alkuvaiheessa, mutta on itse asiassa välttämätöntä esseistä. Essences, joka on syntynyt Koreassa, on yksi K-kauneuden rutiinin tärkeimmistä osista. Erittäin väkevä neste tai voite, joka on täynnä vaikuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja glyseriiniä, joka elvyttää ihoa puhdistuksen jälkeen lisäämällä solujen vaihtuvuutta kiristämällä, kirkastamalla ja lisäämällä elastisuutta.

“Kun pistin sen päälle, pidän sitä kevyesti ihoon auttamaan imeytymistä”, Cho sanoo.

kuva

Origins Ginger Essence Sensuous ihon tuoksu, 59 dollaria; sephora.com.

4. Hämärtyminen

Kattavuuden suhteen K-kauneus koskee hiukkasia, HD-closeup-worthy lähestymistapaa, joka koostuu perustuksesta “epätarkkuuksien” hämärtämiseen.

“Se on sellainen, että kasvosi näyttävät hieman pilvilta”, Cho sanoo. “Käytät kaavoja, jotka peittävät hienoja viivoja, epätasainen ihonväri, epäsäännöllinen iho ja tummat paikat, mutta ei niin paljon peitosta, että näytät voimakkaasti muotoiltu. Se ei peitä täydellistä tapaa, mutta se piilottaa sen vähän, joten näytät kirkkaalta ja luonnolliselta näköiseltä, mutta ei virheelliseltä. “

Tämän ilmeen saavuttamiseksi tarkkailee hämärtyviä kosteusvoiteita ja meikkipohjamaaleja sekä perustuksia kuten Etude House Beauty Shot Blur (15 dollaria), jotka tuottavat retusointityökalun kaltaisen vaikutuksen.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + = 16