Kuinka käyttää Jade Face Rollers – Jade kasvojen Rollers ihon edut

August 28
No comments yet

Jokainen, joka tuntee minut, on tietoinen siitä, etten tee “hurja” kauneutta. Toisin kuin kaunis, ihana, suloinen apulaisesiedustaja Rachel, en usko, että kristallin sijoittaminen lähelle kasvosi voi päästä eroon akneista tai että kymmenen päivän mehu puhdistus voi “puhdistaa” ihon tai että kuiskaten myönteisiä vakaumuksia itsellesi joka aamu voi parantaa ruusufinni. Ja en todellakaan ole sitä mieltä, että valssaamalla vihreää kiveä ylös ja alas kasvoillasi kuin rullaava nasta lautasen taikina voi tehdä muuta kuin kuin “mielenkiintoinen”.

kuva

Herbivore Jade Facial Roller, 25 dollaria
Brandin suostumus

Kuuntele, en sano etten ole oikea. Olen out-and-out hater useimmista vaihtoehtoisista kauneusmenetelmistä, ja kuten Tay Tay sanoo, vihaa vihaa. Haluaisin kuitenkin luottaa tieteelliseen näyttöön tehdessään päätöksiä ihonhoidosta – ja useimmilla trendeillä ei ole mitään. Silti, huolimatta useimmista dinosaurusten tapaisista kauneudenhoidoista, jade-rullat hallitsevat yhä edelleen ihonhoitoaluetta (ja luultavasti myös sosiaalisen medianne).

Joten sen jälkeen, kun Rachel oli innoissaan esittämässä uutta tuhatvuotiaan-vaaleanpunaista jade-rullaa, päätin laittaa hateradeani ja selvittää lopullisesti, onko jade-rullat todella tehdä mitään, ainakin lääketieteellisestä näkökulmasta.

“Jade-kasvojen rullat on käytetty hieromaan ihoa 1600-luvulta lähtien Kiinassa”, sanoo dermatologi Melissa Kanchanapoomi Levin, M.D., klinikka NYU Langone ja Mount Sinai Hospital. Anecdotally-so. perustuen noin 50 arvosteluun ja artikkeleihin, jotka olen lukenut internet-jade-rullalta, sanotaan “poistaa toksiinit” iholta, sileät hienojakoiset linjat, vähenevät tummat ympyrät ja silmien alla olevat pussit, keventää päänsärkyä, rauhoittavat tulehdukset, parantuvat breakouts , kirkasta ihoa ja luo yleisen tunnelman “zen”. Ääniä maaginen, oikea?

Katso: makea, ihana, kaunis, kristallinkirkas Rachel.

Welp, tohtori Levin mukaan vain jotkut väitteet ovat lääketieteellisesti totta, kuten se, että jadevalssaaminen voi lisätä verenkiertoa, mikä vuorostaan ​​voi tilapäisesti antaa sinulle kirkkaamman värin. Tietenkin voit saada saman vaikutuksen tekemällä muutamia hyppyjonoja, mutta hei. Epäpuhtauttavat väitteet ovat myös melko tarkkoja. “Jade-valssaaminen voi lisätä kasvojen imunestejärjestelmän tasoa, mikä voi väliaikaisesti vähentää turvotusta”, sanoo tohtori Levin. Mutta tietenkin, voit myös varovasti hieronta kasvoillasi seerumin, öljyn tai kosteusvoidetta.

Nyt tässä on se, mitä jade-rulla ei pysty ja ei tee: “lisää kollageenin stimulaatiota, vähentävät ryppyjä, parantavat tai lisäävät ihonhoitotuotteiden ainesosien tunkeutumista tai selviä akneepidemiaa”, kertoo tohtori Levin. “Luulen, että kylmän kiven vierittäminen kasvoillasi voi olla rentouttava, mikä puolestaan ​​voi epäsuorasti parantaa jännittyneitä iho-olosuhteita, kuten rosaceaa, aknea ja psoriaasia, mutta siitä on kyse.” Tietenkään ei ole mitään väärin käyttää jade roller joka päivä, jos se tekee sinusta tuntuu hyvältä, hän lisää, “mutta se ei myöskään aio tehdä paljon iholle.”

Jos aiot kokeilla jade-valsseja joka tapauksessa, prosessi on yksinkertainen: Käytä muutama tippa kosteusvoidetta, seerumia tai öljyä puhtaaseen, kuivalle kasvolle, ja käännä jade ylöspäin, alas ja koko ihon läpi kunnes tuote imeytyy. Se siitä. En ole vieläkään henkilökohtaisesti vakuuttunut siitä, että he ovat kannattavia, mutta jokaiselle naysayerille on olemassa tuhat kyllä-lausettajaa (Rachel), joten siirrän vain vanhalle sanalle “jokaiselle omalle”.

kuva

Angela Gaglia La Vie En Ruusun rulla, 65 dollaria
Brandin suostumus

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + = 27