Kynsilakataskut by Ciate London Review – Uudet kynsilakat

August 28
No comments yet

Kun ruiskutettava kynsilakka osui ensimmäisen kerran markkinoille, olimme kaikki tämä on tulevaisuus. Enkä sano, että se ei ole, mutta sillä on nyt tiukkaa kilpailua toss-the-bottle -osastolla.

Anna, kynsilakka markkereita. Kuten Sharpies, Ciaté Lontoon juuri julkaistut Mani-merkinnät tekevät värit helposti – kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on ravistaa hellästi ja työnnä alas alas irtoamaan lakan. Mitä enemmän on se, että 1) tarvitset vain yhden kerroksen kiillotus ennen pyyhkäisemistä päälle päällysteen ja 2) se on nopeasti kuivuva. Näin leikkaat D.I.Y. manikyyri aikaa puolet siitä, oletko monitasoinen, kun katsot televisiota tai vaihtaessasi liikkeellä ollessasi.

Yksi takki, täysi kattavuus! Täydellinen käsi alle 3 minuutissa ja saatavana 5 kiiltävässä sävyssä!

Ciaté Lontoon (@ciatelondon) yhteinen viesti

Mutta rehellisesti, mitä olen innoissani on tarkkuus se tuottaa. Kyllä, sinun on painettava nipin johdonmukaisesti niin, että se laskeutuu tasalaatuisesti ja se on trickiest osa (varokaa streakiness!), Mutta on paljon sanottavaa, tarkkuus, joka tulee kynää vastaan ​​harja. Jäykkä, kartiomainen kärki mahdollistaa paljon tarkemman säätelyn leikkauksen ympärille, mikä on jumalatar, kun on aika maalata kiertämättömällä vastakkaisella kädellä.

Kokoelma sisältää viisi rikkautta, kaatumisvaloa, kuten Thrill Seeker (vaalea sininen), roolimalli (syvä indigo), kauneuden kuningatar (kuuma pinkki), Lady Luck (kirsikanpunainen) ja Vintage Vamp (rikas Bordeaux). Nab kynät 12 dollaria pop osoitteessa ciatelondon.com.

Myyntiin NOW, ensimmäinen todellinen REAL kynsilakka kynällä, Ciaté Lontoosta! Täysi kattavuus, kiiltävä manikyyri alle 3 minuutissa #BackInStock #backtoschool

Ciaté Lontoon (@ciatelondon) yhteinen viesti

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − 41 =