Makeup pyyhkeet hyvä tai huono – ovat Makeup Remover pyyhkeet hyvä

Syyttää sitä yhdellä liian monella juomalla onnellisessa tunnissa, kelloon 12 tunnin kuluttua toimistosta tai siitä, että olet vain uupunut, mutta joskus ottaa pois meikki ennen kasvosi osuu että tyyny on korkea järjestys. Mutta aivan kuten sinä olet viheltänyt eräänä yönä (ja muutama tunti) unta, sinulla on ääni päähäsi – joillekin on dermatologi, toisten puolesta (okei vain meille), se on Drew Barrymore ja se on täysin syyllinen – laukaisee sinut.

Juuri siinä hetkessä, että tavoitat luotettavaa pikakuvaketta, AKA paketti, joka ei koskaan jätä yöpöydälle: meikinpoistoainepyyhkeet. Ei ole pulaa eri pulloilla, ei vettä roiskeita uhkaamaan rypistymistä ja ennen kaikkea he saavat työnsä Todella nopeasti.

Se, miten tarkastelemme sitä, meikkipyyhkeet ovat saumattoman sauman kauneusekvivalentti – helppo, nopea ja laiska-proof, mutta luultavasti ole terveellisin valinta. Katselimme yhdestä luotettavasta ihon asiantuntijoistamme, Rachel Nazarian, M. Schweiger Dermatology Groupista, saadaksemme täyden kauha.

Ammattilaiset

Derms on aina saarnaa siitä, kuinka haavoittuvia nukkuminen meikkiisi voi olla: Tuotteet tukkia huokoset, kerätä likaa ja herättää ihoa. Joten, jos sinulla on jotain, joka helpottaa poistoprosessia (ja jotain, mitä sinä itse asiassa tekee säännöllisesti), ei voi olla huono asia, eikö? Mutta tosiasia on, että * on * haittapuolena.

“On vain muistettava, että meikkipyyhkeet korvaavat vanhan” puuvillapallon pullotetun nestemäisen poistamisprosessin, jota äitimme käyttävät “, Nazarian sanoo. “Se ei korvaa kasvosi pesua, ja ihosi on huuhdeltava sen jälkeen.”

Jos aiot sisällyttää pyyhkeitä omaan rutiiniasi, katso superherkää, alkoholittomuutta, sanoo Nazarian.

Toimittajien valinta: yksinkertaiset silmämeikinpoistoaineet 30 CT, 5,99 dollaria; amazon.com.

kuva

The Cons

Toistamme: Makeup pyyhkeet ovat ei korvata vanhanajan kasvojen pesu. Sekoittelun osalta useimmat pyyhkeet ovat kyllästettyjä kemikaaleilla, jotka mahdollistavat makeupien helpon poiston, mikä tarkoittaa, että ne voivat jättää kemiallisen jäännöksen iholle ja jos niitä käytetään väärin, osaksi ihon sijasta poistamalla hiukkaset kokonaan. Lisäksi, jos ne sisältävät alkoholia, ne voivat ärsyttää ja kuivata sinut.

“Nämä pyyhkeet on voitava jäädä kylpyhuoneesi kaappiin kasvamatta bakteereita ja sieniä”, varoittaa Nazarian. “Ne sisältävät säilöntäaineita, jotta ne ovat turvallisia tuoreuden näkökulmasta, mutta nämä samat säilöntäaineet eivät välttämättä ole turvallisia päästää ihollesi.”

Bottom line: Jos aiotte käyttää meikinpoistoaineiden pyyhkimisiä, sinun on muistettava huuhdella kasvosi lempeällä puhdistusaineella ja vedellä sen jälkeen joka kerta.

Joillekin tämä saattaa päihittää tarkoituksen. (Emme menisi valehtelemaan, ajattelimme samaa.) Mutta hei, vaikka vain poistat meikkiä pyyhkimällä ja älä tee sitä pesuallas, se on varmasti parempi kuin mikään.

Sinun kannattaa myös tarkistaa:

Kauneus PSA: Ekstraktiot Älä satuta * että * Paljon, ja sinun pitäisi 100% tehdä heistä

Glossierin uudet maskit ovat kuin mehu puhdistaa kasvosi

24h-juomavalikoima elämäsi kauneimmalle iholle

8 huonointa asioita, joita voit tehdä ihollesi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 73 = 82